החזרי נסיעות

מצב
הנושא נעול.
רק כדי להיות בטוחה - שאלות הבהרה

החזרי נסיעות
1. מהו הסכום המקסימלי להחזרי נסיעות נכון להיום? 2. האם המעביד יכול להכריח אותי להשתמש בכרטיסייה (עם כ20 ניקובים, במקום בכרטיס ניקוב) כדי להוזיל את ההוצאות? 3. מהו המרחק שצריך להיות בין מקום העבודה לבית כדי לקבל החזר נסיעות? 4. האם אוכל לדרוש החזר נסיעות רטרואקטיבית? 5. האם אני מחוייבת להציג למעביד את הכרטיסיות/ קבלות על הנסיעות? 6. האם יש החזר על זמן נסיעה "מופרז"? תודה :) מילקי
האם חלים עליך חוקי העבודה? כלומר, האם שכרך משולם לך לאחר שאת מוציאה חשבונית עיסקה או כמו כל שכיר, עם תלוש שכר? האם את מקבלת זכויות כמו מחלה/הבראה/חופשה?

מילקי10

New member
אז ככה

האם חלים עליך חוקי העבודה? כלומר, האם שכרך משולם לך לאחר שאת מוציאה חשבונית עיסקה או כמו כל שכיר, עם תלוש שכר? האם את מקבלת זכויות כמו מחלה/הבראה/חופשה?
אז ככה
כמו כל שכיר - תלוש שכר. מחלה/הבראה/חופשה? לא, כי אני עובדת במקום רק חצי שנה, ועובדת לפי שעות...

שיר ורד

New member
הערה

אז ככה
כמו כל שכיר - תלוש שכר. מחלה/הבראה/חופשה? לא, כי אני עובדת במקום רק חצי שנה, ועובדת לפי שעות...
הערה
דמי מחלה (במקרה לש מחלה עם אישור רפואי), מגיעים לך גם אם עבדת פחות משנה (צבירה של יום וחצי לכל חודש של עבודה במשרה מלאה). חופשה - גם כן איננה מוגבלת בתקופת עבודה של שנה, אבל, המעביד הוא זה שקובע את מועדי החופשה ועל פי החוק (שממעטים לקיים אותו) מועד החופשה השנתית יהיה בחודש מרס שבסוף כל שנה או בשנה (המתחילה ב 1/4) שלאחריה.

מילקי10

New member
נעזוב את זה העיקר שישלם לי נסיעות

הערה
דמי מחלה (במקרה לש מחלה עם אישור רפואי), מגיעים לך גם אם עבדת פחות משנה (צבירה של יום וחצי לכל חודש של עבודה במשרה מלאה). חופשה - גם כן איננה מוגבלת בתקופת עבודה של שנה, אבל, המעביד הוא זה שקובע את מועדי החופשה ועל פי החוק (שממעטים לקיים אותו) מועד החופשה השנתית יהיה בחודש מרס שבסוף כל שנה או בשנה (המתחילה ב 1/4) שלאחריה.
נעזוב את זה העיקר שישלם לי נסיעות
כמו שצריך עפ"י חוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה