החזרת הבלוגיה הישנה

suki da yo

New member
כמו שאמרתי לך במסר..

אני בעד מחאה, אבל אני לא מאמינה שהיא תעזור לנו במשהו. מנהלת הבלגויה החדשה, כמו קודמיה, היא לא כוח גדול מספיק בתפוז כדי להפוך עולמות בשבילנו, וכל שאר הראשים הגדולים בתפוז פשוט לא מבינים את הבלוגיה, עד כמה שאני הצלחתי לראות. אני אשתתף בכל מחאה סבירה שתתקיים, אבל אני לא מאמינה שיהיה שיפור. אני בכל מקרה מחכה לפלטפורמות אחרות שיבינו שתפוז פשוט נותן בלוגרים במתנה, ויפתחו את הרמה הטכנית ההולמת.

אני לא מאמינה שיש צד שני שחושב אחרת.

זה נהיה כמו לכתוב בחלל ריק, כי בעצם אין בלוגיה.

אני מצטרפת לכל האמור כאן לעיל

הן מה שאמרה סוקי וכן מה שאמרו סיוי, אופל- יקירתי והר הקסמים, מייצג נאמנה את מה שאני בדיוק חושבת. מה שכן, אני חייבת לומר ש"אחד שמשיב" הוא רציני, אכפתי ומטפל בכל בעייה טכנית שמופנית אליו בבלוג התמיכה בצורה מקצועית, מהירה וכזאת שנותנת הרגשה שאנחנו לא לבד. אולי זה לא המקום הנכון לומר , אבל
. המצב היום הוא בלתי נסבל, אבל כשבא אחד כזה כמו "אחד שמשיב" ומקשיב לך ומעניק לך הרגשה שהוא פה בשבילך, ויותר מכל מדבר בגובה עיניים ולא מתחמק, אז מי צריך את מנכל"נו.... שימשיך לשבת בכסא המרופד.... בקיצור... עם כל הבלגן הוא האור בקצה המנהרה, לפחות מבחינתי. אל תעזוב, שמעת ?!

lemony snickets

New member
ואין שום ספק

שגם קיימת בריחה המונית בבלוגיה. המון אנשים לאט לאט עוזבים את הבלוגים שלהם כאן. מטורף! רק החודש נעלמו לי 5 חברים טובים מהבלוגיה והלכו להם למחוזות טובים ומסודרים יותר.

Joe the wolf

New member
שמש..חותם על כל מילה

לצערי, השבוע התחלתי לדלל,בתור התחלה, את הבלוג שלי בצורה ניכרת (רבים התאכזבו לגלות זאת ואין לי ממש הסבר למה..) מקווה שזה לא פעולות ראשונות בדרך להסרתו בכלל ודוקא אנשים כמוך, שמש חמימה, עוד גורמים לי לחשוב עוד פעם לפניסגירה ספית של הבלוג. יישך כוח והמשיכי לזרוח מעלינו. יוסי ג'ו

למעלה