לאו דווקא. אז נסכים שלא להסכים?
כן, אני יודע כמה מרגיז כשהודעה ארוכה הולכת לאיבוד. למדתי בדרך הקשה, אחרי כמה ארועים מייאשים כאלה, לשמור, גם הודעות של שורה אחת, בקליפ-בורד, לפני השליחה. אני אנסה להסביר מה לא הבנתי בהודעותיך, להוסיף מספר מילים, ובזאת לסגור מבחינתי כי נראה לי שזה מתארך בלי שאנו מגיעים לתכלית כלשהיא. ההודעות שלי בתת שירשור זה עסקו במימד השוואתי בלבד, בין שני בסיסי נתונים. המטרה שלי בהודעותי בשרשור זה היתה להראות למירי שהאוסטרלי דווקא עדיף בבירור, בניגוד למה שהיא כתבה. מטרה נוספת, לעודד אולי מישהו באירגון לשפר את בסיס הנתונים באתר הרישמי אשר לוקה מאוד בחסר. שים לב שאני לא התחלתי את ההשוואה או יזמתי אותה. פשוט המשכתי את הקו של מירי. היא השוותה אז גם אני השוויתי. היא הזכירה את פרח הלילך אז גם אני. לא הלכתי לחפש ריקודים מתחת לאדמה. והחשוב מכל: דיברתי על יחס של בסיס נתונים אחד לעומת השני. עסקתי בהשוואה, בשום אופן לא באמת מוחלטת! אין דבר כזה, בטח לא בבסיס נתונים של ריקודי עם ישראלים. אם הייתי טוען שהאוסטרלי תמיד נכון (אמת מוחלטת), אז אני יכול להבין את מה שעשית. כלומר, מספיק לך במקרה כזה למצוא טעות אחת שם כדי להוכיח שהטענה שלי לא נכונה. אבל כאמור, ההתייחסות שלי הייתה השוואתית בלבד, לא מוחלטת. ולכן גם לא הבנתי ממש את הקטע של דבקה לאדמה. יכול להיות שיש פה אי הבנה גדולה וזהו. כלומר, אולי בסך הכל התכוונת להציג אנקדוטה, בלי להתייחס לשום בסיס נתונים. ואני בהתלהבותי הלכתי ובדקתי מה יוצא ומכאן הלכנו והסתבכנו. הייתי שמח אם תאמר לי מה הייתה המגמה שלך. כלומר, מה רצית להראות. מה הטענה שאתה רוצה שאסכים איתה כתוצאה מקריאת דבריך. אפשרויות: 1 - זו הייתה אנקדוטה בלבד ללא התייחסות לשום בסיס נתונים. 2 - האתר הישראלי עדיף על האוסטרלי. 3 - כל בסיסי הנתונים לא אמינים ואסור להשתמש בהם. 4 - ריבקה שטורמן הייתה מרשעת ואנחנו עושים לה עכשיו דין היסטורי. 5 - אחר, תפרט בבקשה. כל עוד אני לא מבין מה המגמה שלך ואיך היא מתקשרת לשרשור שהיה עד שנכנסת, קשה לי להגיב לענין. ומכאן, נראה לי, ההסתבכות. הייתי רוצה לסיום, עוד להזכיר מה היו תוצאות החיפוש באתר הרישמי של שלושת הריקודים ששמותיהם הועלו בתת שירשור זה (ולא על ידי): .....שם ריקוד..... ...תוצאת חיפוש באתר הרישמי ´מרקיד´... ================== ===================================== 1 - פרח הלילך אין ריקוד כזה 2 - דבקה למדבר יענקלה לוי, שנת 79 (טעות של 20 שנה) 3 - אתן במדבר רבקה שטורמן (שום איזכור ליענקלה לוי) המצויינות של האתר האוסטרלי בולטת על רקע התוצאות שלעיל. טוב, זהו, אם יהיו תגובות אענה עליהן במסר אישי כי כבר לא נעים לי ואני מרגיש שמיציתי את מה שהיה לי להגיד. חבר של, אני מקווה שזה בידידות הכל, באמת שניסיתי להבין ובטח בסוף עוד אצליח. מה להגיד לחיים קאופמן? שהדמות הוירטואלית ´חבר של כלם´ מוסר לו ד"ש או שאתה רוצה להוסיף פרטים מזהים כלשהם?... "הג´ינג´י" - אתה בטח מתכוון לדני פולוק הוירטואוז. הוא כבר לא ממש מגיע להרקדות רגילות, אבל כן - כולנו מעריצים את יכולתו. בידידות, אבי