בהבטחות עומדים.עדה יקירתי
בוקר טוב לך. זה בכלל לא חשוב מי התחיל, חשוב יותר שהבטחת לי, שיהיה מה שיהיה? את לא מגיבה לאותו נושא, שלפי דעתך עולב בך, או פוגע בך. ונראה מה ירון יעשה? אני אמרתי שירון יטפל בזה בדיוק, כפי שהוא מטפל בשאר הנושאים. את לא האמנת שכך יעשה. אבל את לא נתת צ´אנס לאף אחד. והחשוב באמת זה: כשמבטיחים משהו? צריכים לעמוד בו.אצלי זה עניין של עיקרון, ומצפה מאחרים להתנהג כמוני בנושא זה. אחרת ההבטחה תהיה שווה כקליפת השום. ואף אחד לא יאמין יותר. לגבי מירי, שני דברים. 1.כמו שביקשתי ממך, גם ממנה ביקשתי. ולראיה היא ,לתקופה לא הגיבה לא לך ולא לפורום, ועמדה בהבטחתה אלי.(את יכולה לבדוק אחורה בדפי הפורום, ותראי שאני צודק.) 2.החידות ימשיכו כל עוד יש צרכנים לזה. ואנחנו מחכים ליום שישי בכליון עיניים.(ולא חשוב כמה זה אנחנו?) אם אותך זה לא מעניין, אז דפדפי הלאה,ותרדי כבר מהנושא הזה. את היא זו שמעלה אותו כל הזמן. די!!! לגבי ירון, אני מאמין ובטוח שלא התכוון לסתום לך את הפה, אלא ניסה כמוני, להסביר לך שאם תפסיקי להגיב תקופה? אז פשוט ירדו ממך, ויבוא השלום על כולנו. אני משוכנע שלזה הוא התכוון, ולא כפי שחשבת. ובקשה אחרונה לי אליך, תפסיקי להתעסק בסטטיסטיקה, ולקבוע כל הזמן, איזה רוב קורא חידות, ואיזה קורא את כתביך ותגובותיך, כי אף פעם לא תגיעי לתוצאה הנכונה. לפי דעתי,כולם קוראים ה כ ל .אבל לא כולם מגיבים, הן לחידות והן לתגובות. וזה נורמלי לחלוטין. לדוגמא: דינדונית העלתה נושא חדש הערב, הגיבו לה עד כה אולי-6 חברים. את באמת מאמינה שזה מ"ס החברים שקראו את אותו נושא? אם כן? אז את טועה. רובם קראו. חלקם הגיבו, חלקם יגיבו, וחלקם לא מעוניין להגיב. אז איך באמת תדעי מה זה רוב? עזבי את זה אשה, ותתרכזי בפורום. אני חוזר ואומר, יש לך מה לתרום לנו, רק תתרכזי בעיקר ולא בתפל, ובנועם. מאחל לך לילה מצויין ושקט בגזרה. יום טוב.