החידה לשבת של מירי.

הרשה לי להביע את אכזבתי הרבה

מאישיותך המפוצלת או יותר נכון הנוטה לצד אחד בלבד בהתעלמות ברורה מן הצד השני שאינו אשם.

ליום טוב - אתה לא אובייקטיבי

כל העניין התחיל מפנייתו של ירון אלי להפסיק לכתוב הרבה ולהגיב לטובתי... מירי לוי הגיבה ואפילו תוכל לקורא ירון ענה לה "מירי זה מיותר" אך אתה מתעלם, אתה בוחר לענות רק לי מעל גבי הפורום כנראה קל לך יותר עם זה. מדוע לא פנית אלי בפורום אישי בתגובה כה קשה ותוקפנית? רצית שכולם ייראו איך אתה מגן על מירי ואיך אתה יוצא להתקפת בלימה כלפי, שכן מירי כתבה "מישהו צריך לשים את עדה במקום" אז מי התנדב? יום טוב. טוב עלי כבר לא תוכל לעבור ואני כבר הבנתי לאן נושבת הרוח. לכן, עשה לשנינו טובה אישית הפסק לכתוב אלי והפסק גם להתכתב עמי בפורום. אין לי יותר עניין.

ירון היקר, למה אתה מוחק?

בוקר טוב לך. לא הבנתי למה מחקת את תגובתי? מה הביא אותך לעשות זאת? הרי התגובה, לא פוגעת, לא ברוטלית, כתובה בנועם,( שלא להגיד בתחנונים) כן קשורה לחברי הפורום, דיברה בזכות חברי הפורום ובזכויותיהם, אם כל הכתוב לעיל נכון? אז למה מחקת? ואם כל הכתוב לעיל לא נכון? אז למה החזרת אותה? הפיתרון נשגב מבינתי. אולי אתה תעזור לי? שיהיה לך יום טוב ושקט. יום טוב.

הרי הסברתי שאין אפשרות למחוק

מסר מבלי למחוק את התגובות לאותו מסר (הנמצאות בדירוג מתחתיו). כתיבתך היפה היתה בתגובה לדברים של עדה שהכניסו שוב אווירה לא טובה ולכן מחקתי את הודעתה ואת שלך שיחזרתי. נסה אולי להסביר לה באופן אישי כי ממני היא לא רוצה לשמוע וכבר נאלצתי להסיר לה כמה וכמה הודעות.

חבל שאי אפשר להסיר את ההודעות

הפוגעות שלך בי ושל מירי לוי בי לכל אורך הדבר, הרי השליטה בידיך ואתה עושה ככל העולה על רוחך!

למעלה