החידה משבת עוד לא הסתיימה לכן

למירי הנבונה שלום-לידיעתך מיד לאחר

שכתבת את החידה התקשרתי לליאורה ולטוביה טישלר ושניהם לא הצליחו להיזכר. אני עדיין לא נכנעתי.שיהיה לך יום טוב.

למירי הבדחנית-אני והגוקים זה כמו

חתול ןעכבר.מניסיוני העשיר עדיף K-300 ולא K-400 כי הם מצפצפים על K-400. אם הייתי משתתף בהדגמה של הריקוד,בטוח שהייתי מחסל את הגוק .

מירי!!!

גם אני לא יכול לזכור את כל הדברים האלה. בשביל לפתור את החידה לא רק שצריך להעתיק את כל הקלטות ממישהו (או לקנות), אלא צריך גם לסרוק את כולן מההתחלה עד הסוף, זה ים של זמן. חוץ מזה זה באמת נראה קצת מסע פרסום ל"רוקדים" ואין זאת כוונתך. (תודה על הפירגון) אני מציע: 1. שיענו גם על חלק מהתשובות ומי שיענה הכי טוב עד יום ו´ בבוקר (את כמובן תחליטי מי ענה הכי נכון) יקבל את השי. מותר לכל אחד להשתמש בפתרונות שאחרים רושמים בפורום, כך שלא כדאי למהר ולרשום תשובות. 2. יש לך שי גם לשבוע הבא (קלטת וידאו או דיסק לבחירת הפותר). אם מקובל?

בדרך לפתרון החידה

מירי החמודה והמיוחדת אני עומד להזמין את כל הקלטות של ירון מישר ביקשתי חופש ממקום העבודה - 5 שבועות - רצוף... ממך אני מבקש לדחות את מתן התשובה ל - 8 שבועות.... עד אז אני מקוה לענות על 3 (מ - 10 ) שאלות שלך... את הפרס אני תורם לנצרכים... שלך בידידות - החבר של כולם

למירי-תשובה חלקית

1)עמק כחול עמוק. קלטת מספר 24 3)לילה. מספר 10 5)נשאר איתך. מספר 21 9)נשאר איתך. מספר 21 .

למירי-תשובה רביעית לשאלה מספר 10

10)הרקוד הוא "ניגונה של השכונה".קלטת מספר 28.

למירי-תשובה חמישית לשאלה מספר 4

4)שם הריקוד הןא ארצי (ארצנו הקטנטונת). קלטת מספר 41.

מה קורה שיש תיקו ?

בקר טוב ! הנה יום שלישי הגיע שעליו נאמר "פעמיים כי טוב". ראיתי לשמחתי הרבה כי כל 10 הסעיפים נפתרו נכונה על ידי עזרא מיודעינו הוותיק והטוב (5 תשובות נכונות) ועל ידי האורח אלי שפט שפתר גם הוא 5 תשובות נכונות והשקיע גם הוא הרבה זמן ומחשבה. אז ראשית אני מצדיעה לשניכם - על זה נאמר "יגעת ומצאת תאמין" במיוחד הערכתי נתונה לעזרא היקר שטרח ואף התקשר לליאורה ושאל אותה האם השתחררה מטראומת הג´וק, הוסיף והתקשר לטוביה טישלר לנסות ולרענן את זכרונו ולא התייאש עד שהשווה עם אלי שפט לתוצאה 5:5. אני יודעת שבכדורגל כשמגיעים לתיקו (במשחקי גביע) נותנים הערכה 30 דקות ולאחר מכן בהעדר הכרעה עוברים לפנדלים. מעניין מה היה אומר על זה השדר זוהיר בהלול : איזה מתח איזו דרמה..... אז כפי שאמרתי : תודה והערכה רבה לשני הפותרים נכונה, ולגבי הפרס מגיע לשניהם במידה שווה וכמובן הדבר נתון לשיקולו של ירון. מה דעתך ירון ? איך יוצאים מזה ? הרי "בעל המאה הוא בעל הדעה". מירי.

תודה מירי. תמשיכי כך.

במונדיאלל אין תיקו. יש בעיטות 11 מ´ כדי להשיג הכרעה. אין לך רעיון מקורי כיצד להוסיף חידה ולקבל הכרעה? לשיקוליך, או כך, או לתת לכל אחד מהם 1/2 קלטת. מה דעתך? משפט שלמה אהה?... מותר לך גם להחליט שכל אחד מהם עשה מאמץ יפה וראוי לקבל את מלוא השי. כל שתחליטי יכובד.

ראויים למלוא השי !!!

תודה לך על נדיבותך. מאד נחמד מצידי לכתוב כי שני החברים הנכבדים שעמלו וטרחו והשקיעו זמן וחשיבה ופתרו כל אחד 5 תשובות מגיע להם מלוא הפרס. מאידך, אני יכולה להיות נדיבה כשמדובר רק בכסף שלי ולא בכספי הזולת. חשבתי להציע כאן "חידה-אינסטנט" למי שישלוף ראשון - אך בזה יש אולי אי הגינות מסויימת, עקב אי הנגישות של המתמודדים לפורום כל הזמן. עוד רעיון : אני מציעה עד להחלטתי הסופית לקבל תגובה מהירה של "חכמי התורה" של הפורום האדונים : חבר של כולם ויום טוב. תגובתם כאן תעזור לי סופית להחליט חד משמעית. אז שני האדונים - אני מצפה לתגובותיכם !!! או. קי ירון ? מירי.

לירון שלום-אם אתה מציע לתת לכל אחד

חצי קלטת ,אז עדיף שתיתן אותה לאלי כי חבל לנסר אותה לשניים(השך למשפט שלמה).

משפט שלמה !!!

עזרא שלנו גם הוא חכם מכל אדם. הוא הולך על התקדים של האמא האמיתית במשפט שלמה שהיציע לא לחתוך את התינוק ולמסור לרעותה ולבסוף זכתה בתינוק בשלמותו. ועוד משפט שכרגע נזכרתי : המורה שאל בכיתה - מישהו שמע על משפט פיתגורס ? ענה מוישל´ה : אניל א זוכר בדיוק, אבל נידמה לי שהוא יצא זכאי. מירי.

למירי אשת אשכולות-לא בטוח שאני האמא

האמיתית.אז אולי כדאי להוסיף שאלה נוספת.בהזדמנות זו אני מאחל הצלחה לאלי

אני תורם קלטת נוספת למנצחים

לירון, תגיד כמה עולה קלטת נוספת, אני מבטיח לשלוח אליך את התמורה. מגיע לשני המנצחים "כל הכבוד" - על המאמץ שהשקיעו בחידה קשה. אני מתכוון ברצינות.

לחבר של כולם !

בקר טוב לך ידידי. קראתי כי אתה משבח ב"כל הכבוד" את שני המנצחים על שהשקיעו בחידה הקשה ומתכוון ברצינות לשלם/לממן על קלטת המגיעה כדבריך לשניהם. אז ראשית תודה לך. וכעת לסדר הדברים : אני התחלתי ובקשתי מירון חסות חד פעמית לחידת השבת הקודמת (תרים את הכפפה ירון) ורק למי שיפתור את כל עשרת הסעיפים. ירון הסכים מייד ונתן חסות מבלי שהיה לו שמץ של מושג על מה מדובר. לאחר שקרא את החידה הוסיף ירון כי מגיע לדעתו פרס גם למי שיפתור יותר ואפילו לא את כל עשרת הסעיפים. ירון בתשובתו אף הרחיב ונתן חסות אוטומטית גם לשבוע הבא ושוב בלי שיש לו שמץ מושג מה תוכן חידת השבת הבאה. כשראה ירון כי הפותרים הגיעו לתוצאת תיקו (5:5) הציע לי להחליט מה לעשות וכתב כאן שאפשר לתת פרס לשניהם, מה שתחליטי "כל החלטה תכובד", כתב. אני בהערכה רבה אליך חבר של כולם ביקשתי את תגובתך העניינית למגיעי הפרס וזאת כתבת אך מדבריך יש "צליל של זלזול" שאתה מוכן לממן את הפרס ומשתמע כאילו ירון אולי מתקמצן ולא רוצה לתת פרס. האם התכוונת כי אתה מוכן לממן קלטת נוספת לשני הזוכים או את הקלטת השניה שירון היה מוכן להעניק ? אנא חברי "חבר של כולם" הבהר את דבריך. בהערכה רבה לתבונתך ! מירי.

אני רציני מאוד

מצטער, שבסדר שיש לנו כאן בפורום, הגעתי למכתבך רק עכשו. כל הזמן חיכיתי לתשובה מירון או ממך למי לשלוח את הכסף עבור הקלטת הנוספת שמגיעה לפותר התאום. כי הבנתי מהמשפט : "משפט שלמה " - יחלקו 1/2 1/2 . שזה יותר יפה לתת לכל אחד קלטת. אם ירון מממן את זה - כל הכבוד ! בשום אופן לא חשבתי על קמצנות. רציתי להביע את הוקרתי לפותרי החידה. כי אני - התיאשתי מראש , ולא האמנתי , שכל כך מהר יפתרוה. ושוב - תודה על הענין שאת מכניסה בפורום

למעלה