החידה משבת עוד לא הסתיימה לכן

כעת אתה ברור יותר

תודה לחבר של כולם - הבהרת את עצמך. ירון כאמור הביע כאמור את הסכמתו לממן קלטת לכל זוכה (5:5) וזה לא מונע ממך לרכוש קלטת אחת אחרת, לצפות בה מבלי לקחת כמה ימי חופש. לגבי המחיר - שאל את ירון. (לא כולל ג´וק). את תגובת עמיתך יום טוב לא קיבלנו היות והוא נופש באילת (כדיברי ביתו). כשיחזור, אני מניחה שיגיב בהתאם. אני סבורה שגם הוא יסכים כי פרס שלם של קלטת וידאו מגיעה לשני הזוכים דהיינו : עזרא כרמל ולאורח אלי שפט. חידת מחר (יום שישי) תתבסס על ריקודי עם נטו ותיקרא "חידת טכנוקולור". לגבי חסות לחידה וכן הזמנת הזוכים לקבלת הפרס - לתגובת ירון. מירי.

למירי יקירת הפורום

אני באמת אתחיל לקנות מירון קלטות. אבל אינני רוצה להחשף - לכן אני אפנה אליו, באיזה מועד , בעתיד. יכול להיות בכרמיאל , כשהוא יפתח את הבסטה. אני אצטייד ב -K300 - להשמדת ז´וקים - לשם ביטחון. ואשר לביתו של ידידי יום טוב - שמחתי שהבית שלו , התחיל לדבר. בית מדבר - אין לאף אחד במדינה. אבל זה סתם בשביל הבידור. אני יודע, שהתכוונת לבתו החמודה. ושגיאות הכתיב אצלך נדירות. גם אצלי תוכלי למצוא כמה. אף על פי , שאני עובר שוב ושוב על הטקסט. בברכה

תגובה לחבר !

תוכל לקנות קלטות מה"בסטה" או מהחנות ואתה לא חייב להחשף. אני לא זוכרת אי פעם שירון ביקש תעודת זהות ממי שבא לקנות אצלו מוצר. לגבי ביתו שכתבתי - זה כתיב מלא והתכוונתי שכווווולם יבינו. ולגבי בית שמדבר - הרגע הודיעו במבזק : דובר הבית הלבן אמר....., הנה לך בית מדבר. אגב - אם כבר מתקנים - מה זה ז´וקים ? התכוונת בוודאי לג´וקים. אז הנה - הג´וק עשה לנו כאן תיקו. וחוץ מזה - אל תאמר בסטה, אמור דוכן. אגב - אם אתה כבר קונה אז : קלטות מומלצות במיוחד : מספר 10 / 22 /23 .

מירי מירתי

ג´וק או ז´וק - מילה לועזית . יש גם מרשל ז´וקוב - ברוסיה. כדי למנוע אי הבנות נקרא לילד בשמו - תיקן. ונתקן את העולם. בברכה,

אין בסטה של "רוקדים" בכרמיאל

מה יש אסור לי סתם לבלות? (בצחוק) אבל באמת שאין. לחבר מועדון רוקדים, כידוע יש 10% הנחה בקנייה רגילה ו-20% הנחה לקנייה דרך האתר. לתשומת ליבך!

השי הפעם מנוי שנתי ל"רוקדים"

(4 גליונות). אני חושב ששי זה הרבה יותר ראוי ל"אנשים חושבים" שהריקודים אצלם לא רק ברגליים אלא גם בנשמה. והרי אנו, האנשים הכותבים בפורום, אנחנו אנשים המעוניינים לדעת גם מה מסתתר מאחורי הריקודים. האם אני צודק?

תוספת למסר האישי

למירי - אני מצטער שאינני בין הפותרים של חידותיך . אולי תפרסמי את חידתך בשעה 3 לפנות בוקר, כשכל התותחים ישנים, ויהיה לי זמן - עודף. אי אפשר לעמוד בקצב שלהם. לחידה הקודמת שלך - הייתי מציע 5 קלטות וידיאו לכל פותר. ירון יכול להוריד את זה ממס הכנסה. אם אפשר לקבל חסות של בתי מלון (יש לנו מספיק רייטינג לפירסומת) - אז אפשר לתת סוף שבוע בקלאב הוטל - עם דודו טופז. (בנות...) אולי שטראוס ישלח מבחר גבינות לזוכה. סאנו - תתרום ספריי נגד ז´וקים (ג´וקים) - הגנה מפני הקלטת שבחידה. בכל אופן הציפיה ליום ששי בשעה 1200, לטכניקולור - בשיאה.

נו, אולי תביא אתה כמה חסויות לחידות

אני מחפש אנשים כמוך שיביאו חסויות/פרסומות לעיתון רוקדים. רוצה?

ירון - אני רחוק מעולם המסחר

קשה לי לשכנע אנשים לתת חסויות. הפעם האחרונה שעשיתי זאת פניתי .. לחברה קדישא - אמרו לי אין מקום.

לירון שלום.כיוון שהתוצאה היתה 5-5

לכל אחד.לי ולאלי.הודתי לחבר של כולם על נדיבותו כאשר הוא הציע לתרום מכספו קלטת ואמרתי כיוון שתיקו הפרס יכול להיות יפה גם אם זה קלטת של טייפ לכל אחד,שאנחנו נבחר ולא דוקא קלטות וידאו.

shaffavi

New member
חידת הפקקים של קוקה קולה?

יש עוד איזה פקק שלא מצאו? אני מניח שתישאר בעמוד הראשון לנצח. אז הנה - גם אני עוזר בהקפצה (אפשר לקבל מחדד?)

למעלה