החידון!!!

החידון!!!../images/Emo41.gif

טוב, אני ממש מקווה שהוא ילך טוב... וסליחה אם יש שאלות שנשאלו כבר...
1.מה אני יכול לעשות כשהאורות שלך כבו? 2.מה אני עושה כאשר אני "לא יכול לשיר את ליבי"? 3.לא הייתי פה כ"כ הרבה זמן שמה קרה? 4.מיהם הכותבים של "twist and shout"? 5.את תוכלי למצוא דברים טובים יותר לעשות מאשר מה? 6.מה קרה כשבאתי לדלתך? 7.כשאתה מקשיב מאוחר בלילה, מה אתה יכול לחשוב? 8.אתמול בלילה אמרתי לנערתי את המילים האלו, אילו מילים? 9.בקליפ של השיר all you need is love הופיע בהופעת אורח מוסיקאי מאוד מפורסם מיהו? (תודה לביטלמן) 10.על מה את מספרת שקרים? (תודה למקרטני) 11.מה קורה כשאתה אומר לה שהיא נראית טוב? 12.מה קורה כשנעשה חשוך? 13.מה אני מרגיש מבפנים? 14.לאן אף אחד לא בא? ושתי שאלות שלא ענו עליהן בשבועות הקודמים...: 15.מה היו הגיטרות בהן ניגן ג´ורג´ האריסון במהלך שהותו בביטלס? (תודה לביטלמן.) 16.אני יושב פה ומסתכל, על מה? ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

../images/Emo32.gif../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

אנסה את כוחי.. 1.מה אני יכול לעשות כשהאורות שלך כבו? 1.להשתמש בנרות. 2.מה אני עושה כאשר אני "לא יכול לשיר את ליבי"? 2.אני "מנגן את ליבי". 3.לא הייתי פה כ"כ הרבה זמן שמה קרה? 3.עש אכל את השטיח. 4.מיהם הכותבים של twist and shout? 4.פיט בסט וסיוארט סטאקליף שחזרו בקאמבק. 5.את תוכלי למצוא דברים טובים יותר לעשות מאשר מה? 5.אני מניחה שכן. 6.מה קרה כשבאתי לדלתך? 6.אמא שלך שפכה עלי דלי של מי כביסה מהקומה השניה. 7.כשאתה מקשיב מאוחר בלילה, מה אתה יכול לחשוב? 7.שהכלב של השכנים שוב פרץ לגינה שלך. 8.אתמול בלילה אמרתי לנערתי את המילים האלו, אלו מילים? 8.לילה טוב. 9.בקליפ של השיר all you need is love הופיע בהופעת אורח מוסיקאי מאד מפורסם מיהו? 9.מושיק עפיה. 10.על מה את מספרת שקרים? 10.על מה שהוא לא אמת. 11.מה קורה כשאתה אומר לה שהיא נראית טוב? 11.בא ערס עם חולצה פרחונית וחוטף אותה לעצמו. 12.מה קורה כשנעשה חשוך? 12.גונבים לך את הארנק. 13.מה אני מרגיש מבפנים? 13.שנרדמה לי הרגל. 14.לאן אף אחד לא בא? 14.לגן עדן. 15.מה היו הגיטרות בהן ניגן ג'ורג' האריסון במהלך שהותו בביטלס? 15.אמממ..הוא לא ניגן בתופים? 16.אני יושב פה ומסתכל, על מה? 16.על החתיכה בבית הסמוך.

אלרוס

New member
חחח... וברוכים הבאים למועדון האוף

אני מכריז בזאת על לאורנה נסיכת קלינסטי כעל הבעלים הבלעדיים של סלט קליפורניה עם קריספי צ'יקן (ננדוס שלי ומקצ'יקן של מקה דונלד'ס)

אלרוס

New member
אוף

1. כל דבר שבעולם חוץ מלהלך בחדרך ולראות משהו באותו זמן. 2. אני שר את כליותי. 3. לא כל האנשים בדיוק באותו מקום ומצב שבו עזבתי אותם לפי ניתוח הסתברותי של הלשכה לסטטיסטיקה בימי המקרא. 4. מן הסתם הם יצורים מוזרים הקרויים בפינו בני אדם. 5. מאשר ל0שבת כאן ולכתב תשובות אוף לחידון על הביטלס. 6. כשבאתי לדלתך נשקתי את המזוזה (ולא, אני לא מנשק מזוזות) 7. על הרבה דברים, כמו על נסיונות ההשתלטות של מקדונלד'ס 8. האלו. 9. הביטלס הם מוזיקאים מאוווווד מפורסמים, הביטלס הופיעו בקליפ של ALL YOU NEED IS LOVE, מסקנה, התשובה היא הביטלס. 10. על זה שאת כל הזמן אומרת את האמת. 11. היא סוטרת לך ואומרת שהיא נשואה+ילדים. 12. אני לא יכול לראות מה קורה, חבל! 13. את הדם זורם בעורקים, הקיבה מעכלת והמוח משדר מסרים חשמליים (והשאלה הופיעה פעם) 14. למקום שלא הייתי בו אף פעם ומגיד עתידות מוכשר במיוחד שאף פעם לא טועה אומר שאני לא אגיע אליו לעולם. 15. הן היו גיטרות שיכולות לעשות צלילים. 16. על הנקודה הספיציפית שאעיני ממוקדות בה.

yo t a m

New member
העוף הראשון שלי...

1. מה אני יכול לעשות כשהאורות שלך כבו? 1. להדליק אותם 2. מה אני עושה כאשר אני "לא יכול לשיר את ליבי"? 2. אני שותק. 3. לא הייתי פה כ"כ הרבה זמן שמה קרה? 3. שהתחלתם להתגעגע. 4. מיהם הכותבים של twist and shout? 4. מי שטרחו להקיש על המקלדות. 5. את תוכלי למצוא דברים יותר טובים לעשות מאשר מה? 5. מאשר לנסות למצוא דברים יותר טובים לעשות. 6. מה קרה כשבאתי לדלתך? 6. דפקתי עליה. 7. כשאתה מקשיב מאוחר בלילה, מה אתה יכול לחשוב? 7. אווווו... אני מקשיב מאוחר בלילה. 8. אתמול בלילה אמרתי לנערתי את המילים האלו, אילו מילים? 8. "המילים האלו, אילו מילים" 9. בקליפ של all you need is love הופיע בהופעת אורח מוזיקאי מאד מפורסם מיהו? 9. המפ. פול מקרטני (בא במקום בילי בוי) 10. על מה את מספרת שקרים? 10. על זה שאת מספרת שקרים. 11. מה קורה כשאתה אומר לה שהיא נראית טוב? 11. היא אומרת תודה. 12. מה קורה כשנעשה חשוך? 12. קשה לראות. 13. מה אני מרגיש מבפנים? 13. את ליבי פועם? 14. לאן אף אחד לא בא? 14. למקום עם קרינה גרעינית. 15. מה היו הגיטרות בהן ניגן ג'ורג' האריסון במהלך שהותו בביטלס? 15. גיטרות יפות. 16. אני יושב פה ומסתכל, על מה? 16. על מה שאני מסתכל עליו.

אלרוס

New member
חחח

וברוכים הבאים למועדון כותבי האוף (בקרוב נוכל להקים מפלגה כשסר פול בראשה) אתה מוכרז בזאת כבעלים הרשמיים של המקנג'טס!

למעלה