האוף הראשון שלי..
אם בטעות יש פה חזרה על משהו שמישהו אמר..הסליחה איתו. לא קראתי הכל. 1. מה אני יכול לעשות כשהאורות שלך כבו? 1. כלום. ממש קשה לעשות משהו בחושך. 2. מה אני עושה כאשר אני "לא יכול לשיר את ליבי"? 2. אני מלבלב את שירי? 3. לא הייתי פה כ"כ הרבה זמן שמה קרה? 3. יוקו ופול התחתנו. 4. מיהם הכותבים של twist and shout? 4. יהושע טוויסט ומשה שאוט. 5. את תוכלי למצוא דברים יותר טובים לעשות מאשר מה? 5. מאשר לשמוע שירי ביטלס ברוורס ולחפש קונספירציות 6. מה קרה כשבאתי לדלתך? 6. פרצתי אותה וגנבתי את ההקלטות האבודות של Get Back. 7. כשאתה מקשיב מאוחר בלילה, מה אתה יכול לחשוב? 7. לו רק האורות שלך לא היו כבויים..(ראה שאלה 1) 8. אתמול בלילה אמרתי לנערתי את המילים האלו, אילו מילים? 8. "תראי, זה לא את, זה רינגו" 9. בקליפ של all you need is love הופיע בהופעת אורח מוזיקאי מאד מפורסם מיהו? 9. ניסים גרמה. כמובן. 10. על מה את מספרת שקרים? 10. אני מספר שקרים עבדול ג'אבר היה אחלה שחקן. 11. מה קורה כשאתה אומר לה שהיא נראית טוב? 11. היא עונה : "אתה לא". 12. מה קורה כשנעשה חשוך? 12. אני הופך לאיש זאב. 13. מה אני מרגיש מבפנים? 13. את הכליות בעיקר. אולי קצת טחול. 14. לאן אף אחד לא בא? 14. לא יודע. כי אף אחד לא היה שם כדי לבדוק. 15. מה היו הגיטרות בהן ניגן ג'ורג' האריסון במהלך שהותו בביטלס? 15. מכיוון שהריסון שהה ב"ביטלס" שבהודו. הוא כמובן ניגן על סיטאר. 16. אני יושב פה ומסתכל, על מה? 16. על חזה גדול של מישהי, קרוב לוודאי.