החידון!!!

tin ker bell

New member
8 ../images/Emo163.gif

you know you never even try girl מפליז פליז מי!! לא? נ.ב כרגע חזרתי מסמינר של יומיים של תנועת הנוער העובד והלומד

המממ....

אז אם כך צריך לחדד את השאלה, כי בשיר הוא אומר בפירוש: שהוא י-ו-ש-ב- ומ-ס-ת-כ-ל בגלגלים, ככה שזה יכול להתאים גם.

קאנטאקי פרייד צ'יקן... ../images/Emo9.gif

1.מה אני יכול לעשות כשהאורות שלך כבו? תשובה: לברך. ככה לא נצטרך לעשות את זה באור... 2.מה אני עושה כאשר אני "לא יכול לשיר את ליבי"? תשובה: אני שר הטבעות. (נא לקרוא בש' ולא בסין...) 3.לא הייתי פה כ"כ הרבה זמן שמה קרה? תשובה: האבולוציה התהפכה, ועכשיו כולנו מטפסים על עצים, אוכלים בננות ופולים אחד לשני כינים מהפרווה כל היום... 4.מיהם הכותבים של "twist and shout"? תשובה: פסק זמן ושתיקה. 5.את תוכלי למצוא דברים טובים יותר לעשות מאשר מה? תשובה: מאשר לרקוד "הורה" על גחלים... 6.מה קרה כשבאתי לדלתך? תשובה: דפקתי על הדלת, וענית: "אין אף אחד בבית". חשבתי לעצמי: "אם כך, טוב שלא באתי..." 7.כשאתה מקשיב מאוחר בלילה, מה אתה יכול לחשוב? תשובה: שאפרסק זה לא משמיש, ואין בו "גוגו". 8.אתמול בלילה אמרתי לנערתי את המילים האלו, אילו מילים? תשובה: "מילים לאהבה" (*ליאור נרקיס*- מקום אפס, בארו-ביזיון) 9.בקליפ של השיר all you need is love הופיע בהופעת אורח מוסיקאי מאוד מפורסם מיהו? תשובה: המממ.. פיקה צביק? 10.על מה את מספרת שקרים? (תודה למקרטני) תשובה: על דברים שהאמת קטנה מלהכיל. (תודה ללנון) 11.מה קורה כשאתה אומר לה שהיא נראית טוב? תשובה: היא עונה שהיא גם רואה טוב. 12.מה קורה כשנעשה חשוך? תשובה: יש "כוכבים בחוץ"! (1938- אלתרמן, אלתרמן ושוב אלתרמן!!) 13.מה אני מרגיש מבפנים? תשובה: צרבת. 14.לאן אף אחד לא בא? תשובה: לחגיגות יום ההולדת ה-50 של גאולה כהן. 15.מה היו הגיטרות בהן ניגן ג´ורג´ האריסון במהלך שהותו בביטלס? תשובה: כאלו שמייבבות חרישית. 16.אני יושב פה ומסתכל, על מה? תשובה: על ה"עוף" הראשון שכתבתי...

אלרוס

New member
ברוכה הבאה למועדון האוף

וקנטקי פרייד צ'יקן שלך באופן רשמי! אנחנו מתרבים! אני זוכר כשזה היו רק אני ומקה כפי שקראנו לו אז, נוסטלגיה!

Another Girl

New member
הגיע הזמן לנסות את כוחי ב../images/Emo32.gif

1.לכבות את האורות בצד שלי ו...ללכת גם לישון.
2.הממ..לוקח סטרפסילס? 3. ממשלים עלו ונפלו,בנייני התאומים הלכו פייפן ואניטה פללי עשתה קאמבק. 4. שני בחורים מאוד מוכשרים 5.לנסות להתחכם בשרשור ה-
הזה 6. הכלב שלך תקף אותי ונזקקתי לתפרים 7. למה לעזאזל אני עדיין ער?... 8. נתראה מחר בבוקר. 9. יש מצב שרינגו סטאר. 10. על כל מה שאפשר,שכן את שקרנית פתולוגית. 11. היא עדיין תשאל אותך בפעם הבאה אם היא שמנה... 12. יוצאים למדרגות ומרימים את הפקק. 13. כנראה את הסטייק מהצהריים שעדיין לא התעכל. 14. למפגש הפורום,כפי הנראה
15. נחמדות וידידותיות 16. על המסך,מנסה לשלוף איזו התחכמות.
פיו

למעלה