קאנטאקי פרייד צ'יקן... ../images/Emo9.gif
1.מה אני יכול לעשות כשהאורות שלך כבו? תשובה: לברך. ככה לא נצטרך לעשות את זה באור... 2.מה אני עושה כאשר אני "לא יכול לשיר את ליבי"? תשובה: אני שר הטבעות. (נא לקרוא בש' ולא בסין...) 3.לא הייתי פה כ"כ הרבה זמן שמה קרה? תשובה: האבולוציה התהפכה, ועכשיו כולנו מטפסים על עצים, אוכלים בננות ופולים אחד לשני כינים מהפרווה כל היום... 4.מיהם הכותבים של "twist and shout"? תשובה: פסק זמן ושתיקה. 5.את תוכלי למצוא דברים טובים יותר לעשות מאשר מה? תשובה: מאשר לרקוד "הורה" על גחלים... 6.מה קרה כשבאתי לדלתך? תשובה: דפקתי על הדלת, וענית: "אין אף אחד בבית". חשבתי לעצמי: "אם כך, טוב שלא באתי..." 7.כשאתה מקשיב מאוחר בלילה, מה אתה יכול לחשוב? תשובה: שאפרסק זה לא משמיש, ואין בו "גוגו". 8.אתמול בלילה אמרתי לנערתי את המילים האלו, אילו מילים? תשובה: "מילים לאהבה" (*ליאור נרקיס*- מקום אפס, בארו-ביזיון) 9.בקליפ של השיר all you need is love הופיע בהופעת אורח מוסיקאי מאוד מפורסם מיהו? תשובה: המממ.. פיקה צביק? 10.על מה את מספרת שקרים? (תודה למקרטני) תשובה: על דברים שהאמת קטנה מלהכיל. (תודה ללנון) 11.מה קורה כשאתה אומר לה שהיא נראית טוב? תשובה: היא עונה שהיא גם רואה טוב. 12.מה קורה כשנעשה חשוך? תשובה: יש "כוכבים בחוץ"! (1938- אלתרמן, אלתרמן ושוב אלתרמן!!) 13.מה אני מרגיש מבפנים? תשובה: צרבת. 14.לאן אף אחד לא בא? תשובה: לחגיגות יום ההולדת ה-50 של גאולה כהן. 15.מה היו הגיטרות בהן ניגן ג´ורג´ האריסון במהלך שהותו בביטלס? תשובה: כאלו שמייבבות חרישית. 16.אני יושב פה ומסתכל, על מה? תשובה: על ה"עוף" הראשון שכתבתי...