החיים בהונג קונג

Benkok

New member
דוקא מאוד לא חוקי...

המוכר יכול לבקש גם 1,000 דולר אמריקאי על מסטיק בזוקה. זה בעיה שלך אם תקנה או לא תקנה. לקחת פריט שעוד לא שילמת עליו ולהשחית אותו זה לא חוקי. זה כמו ללכת לגלידריה, לשאול את המוכר כמה עולה גלידה - לדפוק מוחטה בתוך הקופסא של הגלידות ולהכריח את המוכר למכור לך את הגלידה ב50% הנחה...

Erap

New member
בהונג קונג, החוקים קצת שונים...

משום מה נראה לי שאם זה אכן היה לא חוקי, המוכר היה קורא למשטרה/שובר ללקוח את העצמות. מנסיוני, המוכרים שם מאוד מודעים לדקויות השונות של החוק - עיין ערך הסיפור השני בקישור שהבאתי למעלה. ובמקרה שדובר לא היה שום הכרח למכור שום מוצר ב - 50% הנחה, מכיון שעל עסקת המכירה והמחיר כבר סוכם.

robbar

New member
על מה אתה מדבר ?

סיכמנו על מחיר והוא הסכים , שאלתי אותו שוב האם הוא בטוח שאני מקבל את המחשב במחיר הזה . הוצאתי כסף ונתתי לו וקרעתי את האריזה אח"כ . אל תקשקש לפני שאתה מדבר . ואם אתה עדיין חושב שהיית קורע לי את הצורה כנראה זה בגלל שעוד לא ראית אותי . אחרי שתראה אותי אני חושב שהיית נותן לי את המוצר והיית בורח עם הזנב בין הרגליים. אני כמובן הייתי רודף אחריך ומוריד לך כאפה .

yblumann

New member
fortress & Broadway יקרים

mong kok היכן שאני שוהה כל שנה היא מקום נפלא לקניות ולאכילה. אין הרבה פרצופים של תיירים והחנויות נמצאות שם הרבה שנים. canon EOS350D- HKD8000 ב fortress היכן שרכשתי HKD 5000. ביגוד אני לא רוכש בהונג קונג כ י השוק המקומי מעוב למידות וצורות של אנשים מקומיים ולא לאנשים אירופאים.

אכן יקרות

אבל שם לא תשמע על הסיפורים שיש מעלינו... שם מבצע זה מבצע, ויש אחריות על מה שאתה קונה. לדעתי, אם מחפשים משהו ספציפי, עדיף לקנות שם.

אתרים

הונג קונג בונה את עצמה כשוק, ולכן אינה מרובה באתרי תיירות, ישנם שניים שלושה שהם בגדר חובה, על השאר פשוט לא מדברים. הפיק- שגם ידוע כפסגת ויקטוריה, עמדת תצפית באי הונג קונג, ממנה ניתן לראות את כל הצד הצפוני הבנוי, וקאולון. מומלץ לעלות אחר הצהרים, ולתפוס את הנוף ביום ובלילה. במקום יש קניון ומסעדות, אך לטעמי אין שם מה לעשות יותר משעה. הביג בודהה – נמצא באי לנטאו, וכאשר יפתחו את הרכבל מTUNG CHUNG, האטרקציה תהיה גדולה יותר. נחשב לבודהה היושב הכי גדול בדרום מזרח אסיה (ומי מאתנו שראה בודהה או שניים בימי חייו, יודע שכל התואר הארוך הזה לא אומר כלום...). הוא אכן גדול, והנוף נחמד, אולם הטיול ברכבל אמור להיות הדבר הכי מעניין בסיור. דיסנילנד – עוד סניף של הענק המקומי. הקטן ביותר מכולם, ולפי מה ששמעתי בזבוז זמן, עדיף אושן פארק, שהוא פארק שעשועים ישן יותר, ומוצלח יותר. לאלו מאתנו שמגיעים עם ילדים, או שעדיין ילדים... לאלה שנשארים כאן לתקופה ארוכה, ישנם אטרקציות נוספות. ישנם המון מסלולי הליכה בהונג קונג, ישנו סייקון שהוא אזור מלא באיים קטנים עם חופים מדהימים ועוד אטרקציות. מומלץ לקנות מדריך באנגלית שישלח אתכם לכל המקומות האלה (לי יש את המדריך, מודה שאין לי זמן ללכת אף פעם)..

ליטל82

New member
תודה רבה...

זה בדיוק מה שהייתי צריכה! האמת היא שחיפשתי בפורום אם מישהו שאל שאלה כזאת בעבר אבל לצערי לא מצאתי תשובה מפורטת. האם אתה יודע על טיב הלימודים באיזור? לפי התשובה שלך הסקתי כי אתה מכיר אנשים שעובדים באל על, הם מרוצים??? (זה בעצם הדבר הכי חשוב, לא?!) תודה, תודה ושוב תודה...!!!

Erap

New member
כן... עוד הערות...

THE PEAK - מומלץ לעלות ברכבל (PEAK TRAM) ולשבת בצד ימין מקדימה. לחזור אפשר באוטובוס שמציע נוף שונה. כדאי מאוד ללכת את המסלול שמקיף את הפסגה, ומציע נוף מרהיב של 360 מעלות - לוקח בערך שעה בהליכה נינוחה. אפשר גם לרדת ברגל מה PEAK לשכונת MID-LEVELS - לא מומלץ לבעלי בעיות ברכיים. פרט לכך בהונג קונג ישנו טבע מהמם, לא פחות יפה ממה שיש בצפון הארץ, והרבה יותר נגיש. מי שאוהב לטייל לא ישתעמם בסופי-שבוע... כדאי לפנות ללשכת התיירות לקבלת המלצות ומסלולים

yblumann

New member
מה לעשות בהונג קונג

Hong Kong offers some spectacular views and plenty of sporting activities. for those with children, a visit to ocean park is recommended. i would stay away from disney world which is small and visited mainly by tourist groups from the mainland. The visit to the peak is recommended, and has been mentioned before. my preferred way is going to the peak on route 15, admire the view and walk down via the park to Queen Mary Hospital [where a bus would take you anywhere you want] or down to midlevel as far as the botanical gardens. An unusual sight in HK are the monkeys- or to be more specific: the Macacques- to be seen at the Lion Rock Country park [buses 72 81 from Mong Kok]. do not feed or touch them. There are plenty of walks and parks to see and experience, not to mention a visit to the pink dolphin home. visit http://afcd.gov.hk for details and list of publications. The large commercial press shops carry a full range of govn't publications and guidebooks to the natural attractions of HK. beware of some of the beaches, as pollution is a real problem in this part of the world. even Shek O is not safe in this respect.

אMור

New member
../images/Emo45.gif בקרוב יאוגד למאמר

ואז נוכל לכתוב את המשפט הקסום "בדוק המאמרי הפורום"

למעלה