החלה חלק 2 של מוקדמות הנבחרות בהתעמלות

trilliane

Well-known member
מנהל
נטחן בהחלט, אבל לא עד דק

וחוצמזה אני סולחת להן בגלל שזה יצא טוב והשתלב יפה עם התרגיל והביגוד היה לי ממש נעים לעין; הצלחתי לעקוב בקלות גדולה יותר אחרי האלמנטים שלהן.

trilliane

Well-known member
מנהל
או, אני אוהבת את הביגוד של הבלרוסיות!

סוף סוף שילוב צבעים רגוע ואלגנטי יותר ולא שילובי צבעים בוהקים ומנצנצים שמכאיבים לי לעין... ואהבתי גם את מוזיקת הפלמנקו שלהן ואת התרגיל כולו. מאוד בטוב טעם בעיניי.

טרילילן, היית מתעמלת אומנותית בעברך?

שואל מתוך סקרנות, רואה שאת מאוד אוהבת את זה,
לא שכיח לראות אנשים שמתעניינים בדברים שהם לא כדורגל כדורסל ואתלטיקה (מדבר על עצמי *לשון בחוץ*)

טרילילן

השם הזה מעלה לי חיוך. מזכיר לי את השיר של הקטקטים

כשכתבתי משחקי כדור התכוונתי לעצמי, בגלל זה אמרתי לא שכיח
כי את אוהבת משהו שלא קשור למקצועות האלה. נחמד.

trilliane

Well-known member
מנהל
* טריליאן (ממדריך הטרמפיסט לגלקסיה)

לא שכיח בישראל לצערי. בעולם זה שכיח מאוד. אחד הדברים שעולים כאן לא מעט בפורום זה היחס בישראל בין כדורגל וכדורסל (וגם קצת טניס ולפעמים אפילו כדורעף) לענפי ספורט אחרים.

trilliane

Well-known member
מנהל
כי אין כאן תרבות ספורט

קראתי לאחרונה שבארה"ב התעמלות נשים יותר נצפית מאתלטיקה!

herouth

New member
אני חושבת שזה נובע מהעדריות שלנו.

יש משהו ש"כולם עושים". אבל ל"כולם" לא מספיק שהם עושים אותו דבר, הם גם לוחצים על כל מי שחורג מהבחירה שלהם להתיישר לפי הקו. זה כמו ביהדות האורתודוכסית, שם כל אדם מחוייב לוודא שלא רק הוא מקיים מצוות, אלא גם "הוכח תוכיח את עמיתך", כלומר, יש לעשות ככל שביכולתך כדי שגם שכנך היהודי יקיים מצוות. זה יכול להיות חברים, עמיתים, הורים - כולם ביחד במטרה ליישר אותך לקו השולט.

אז אם מישהו לא מעשן יחד עם כולם - ילחצו עליו לעשן. אם מישהו לא רוצה להתחתן, לוחצים עליו "להיות כמו כולם". אם מישהו מתעניין במשהו לא שגרתי, לובש בגדים לא ממותגים, מעדיף אופניים על רכב - הוא צריך תמיד להילחם על זכותו, והיא לא מתקבלת כמובן מאליו. "למה רק אתה חייב לרכב על אופניים? למה מה שטוב לכולם לא טוב לך?". בספורט, למשל, עלולים לא להזמין אותך לבילויים כי אתה לא רוצה לבוא לראות עם כולם כדורגל. אז לאט לאט אתה נפלט מה"חבר'ה".

uma cuica

New member
טוב הם בגמר יפה

ועכשיו נעבורלבריכת השחייה ל...שחייה צורנית!!!!!!!

**יורה לעצמי בראש**

אריאל5

New member
נראה לי שנמצאה הסיבה להעדר הצלחה עד כה

סוף סוף היו ישראלים שלא בלחץ כי דיברו עליהם שעלייה לגמר תהיה הישג ולכן הם הצליחו.

trilliane

Well-known member
מנהל
הן היו בלחץ... והיו גם מועמדים לגמר שלא עלו

כל ספורטאי יודע איפה הוא ממוקם פחות או יותר ומה הישג ראלי ומה לא. זו לא הסיבה שהן הצליחו בדיוק כפי שזו לא הסיבה שאחרים לא הצליחו.

dardor

New member
דווקא הם עשו מה שצופה מהם

גמרים זה בהחלט היה הצפי הריאלי. מדליה תהיה כבר הפתעה מדהימה...

למעלה