החלטתי לחדש את השירשור.. *מפגש*

deep ocean

New member
טל יש לך את הטלפון שלי

נהיה בקשר כשתהיו שם מעדיפה לא להיכנס לתחנה המרכזית החדשה עם אוטו אז אתה תעדכן אותי... מיכל

chips

New member
עוגה עוגה עוגה

במעגל .... ניסתובבה כל היום עד אשר נימצא מקום לשבת לקום לשבת לקום

ellii

New member
תראו חברעס...בנתיים אני לא החלטתי

להגיע למפגש...אבל בכל זאת אם אתם נפגשים בתחנה המרכזית...רק לתת כמה רעיונות..לאן להמשיך אז ככה הכי קרוב ונחמד שאני מכיר...זה לנסוע לדרך פתח תקווה ושם יש פארק ממש מול הרכבת...פארק רחב ידים ויפהפה...אגב ייתכן שתתאמן שם קבוצת קונגפו וכו´ בזמן שתהיו שם...בכל אופן המקום גדול ומטופח ונעים לטעמי...אפשרות אחרת...להמשיך לים אל חוף המתופפים וליהנות מההוואי המקומי...אפשרות לגיוון:מיד אחרי חוף המתופפים יש חוף שאינני יודע את שמו(לכיוון יפו) ויש בו מרחב ענק... ומתקני משחקים למיניהם....תוכלו לשבת שם כדי להתרכז בעניני המפגש... ואחר כך יותר מאוחר לקראת הערב לקפוץ שני מטר אחורה לחוף המתופפים... בכל אופן מה שתחליטו שיהיה בהצלחה..

deep ocean

New member
האמת שלי מתאים לבוא

לדולפינריום לחוף המתופפים, לשמוע קצב, לראות אנשים שמחים וליהנות :)

deep ocean

New member
לדעתי אני לא אבוא למפגש ../images/Emo37.gif

כבר אתמול חשתי בכאב גרון קל ושקדים שמתחילים להתנפח. קמתי בבוקר עם שקד שמאלי ממש נפוח, וכפי שאני רואה את זה אני מעדיפה לנוח ולהחלים (אני לא מתכוונת לקחת אנטיביוטיקה) ולתת לגוף לעשות את שלו. לשכב בבית, לקרוא ספרים, לעשות דברים כיפים לבד......ו......אולי דעתי תשתנה, אבל זה אני אראה ביום שישי לפי המצב הפיזי שלי :)

ellii

New member
ומיכל....אני מאחל לך החלמה מהירה

כך שתהיי מלאת אנרגייה ביום המפגש
....נראה לי די מוזר שבכזה חום את חוטפת התקררות....מנסיון אישי,פעמים זה הזמן להגמל ללילה וקצת מהמיזוג ..ופשוט לתת לגופינו לספוג מעט חום,ולהזיע...כן ,זו לא מילה גסה
....גם יותר
ו
ופחות
עוזרים לגוף להבריא מהר יותר...אבל כמו שאני תופס אותך..מתאים שאת מודעת היטב לתזונתך...אז תשכחי מזה..רק אם אפשר למסור ד"ש לכל הצופים(לא! אי אפשר...טוב אז תשכח מזה[ז´אק מהחלסטרה של ז´וז´ו]) נ.ב לבן..נו אתה רואה בסוף נזכרתי בשם התכנית

deep ocean

New member
תודה אלי :)

האמת שהמזגן אצלנו פועל כל הזמן ושחברים שלי באים אלי הם מתלוננים שקשר אצלנו בוא נגיד שזה תורשתי אצלנו במשפחה קיבלתי את חום הגוף של אבא שלי אף פעם לא קר לי אני גם בדרך כלל חם לי ולכולם נעים וכיף ולא חם להם או שלכולם קר מהמזגן ולי נעים בקיצור אתה מבין שהמזגן אצלנו פועל 24 שעות ביממה ללא כיבוי! להזיע-רק בסקס! :) ואם כבר החלסטרה אז......תחשבו על זה!!! חהחהחהחה :)

ellii

New member
יופי,דיפ...שמח שקלעתי למקור הבעייה

ועתה הזמן להטיף לך מעט פילוסופיה אישית על משקל הפילוסופיה הסינית... היקום ואנו בנוים מיינג-יאנג,קור וחום....לא לחינם מחלפות העונות גופינו זקוק גם לחורף וגם לקיץ,גם לחום וגם לקור....(כמש"כ "כי האדם עץ השדה"=סופג את השפעות הסביבה כעץ) יופי לנו וטופי לנו שיש לנו מיזוג שעוזר לנו בקיץ לווסת את החום המיותר שנצבר באזורנו כתוצאה מבנייה צפופה וזיהום אויר משווע ויופי לנו שיש לנו מיזוג שמחמם בחורף..במקום שנאלץ תמיד להתכרבל צמוד לשכנים...[מה לעשות שהאדם בחר להשיר את פרוותו עם הזמן] אמנם עדיין יש לזכור היטב,שאנו זקוקים גם לחום הקיץ....ואין קל ונכון מלהקשיב לגופינו....ובמקום להזדקק לרפואות למיניהן....לתת לו את החום שהוא זקוק לו בזמן שהוא זקוק לו....ואם זה כרוך במעט זיעה...בשביל זה נוצרה המקלחת..לא???!!!.... נ.ב אז אני לא מטיף להפטרות ממזגנים...אני כן אומר"לשמור על פרופורציות נכונות...ובאמת להקשיב לצרכי גופנו" ב
אלי

deep ocean

New member
אוקיי עצה טובה!

אז היום אני אגיש להורים שלי שנסגור את המזגן בלילה בם בטח יתפלצו מהרעיון תשמע זאת קצת מהבעיה שהמיזוג הוא מרכזי, והפתחים הם בכל החדרים.... בכל אופן יהיה בסדר :) כבר מרגישה יותר טוב סידרתי את החדר שלי עכשיו זרקתי מ-ל-א דברים שוב פעם אני ממש עשיתי סדר היסטרי בדיסקים\ בספקים, בניירות וכו´!!! לא סתם אני חולה זה בשביל לעשות את כל מה שדחיתי :))

ואם לא, נוכל להעביר את המפגש אליך

הביתה, ולקרוא לזה ביקור חולים. (אני בטוחה שעכשיו את מרגישה עוד יותר טוב אפילו).

החלמה מלאה!!! <כמובן מהירה>

אחד השירים הראשונים ששמעתי אחרי יום שלם שנגיד שצמתי בו ברדיו, זה השיר ברשימת ה3 שלי.. אז הנה הוא בשבילך.. שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח..... שתגדל להיות צודק שתדע לראות ת´אור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצח.. להלהלהלהלההההההה........ :) שתישאר צעיר לנצח.. שיהיו ידיך עסוקות, וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יהיה יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה, שישיר את שירך שתישאר צעיר לנצח שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח..... ללהלהלללללהלהלהלההההההההה להלהלהלהלהלהלללהההההההה שתישאר צעיר לנצח.. ~וכמו שנאמר בשיר אחר..~ כן, בכל מצב, ואפילו עכשיו, גם אתה עוד ילד קטן.. מה שאומר, שכל עוד לא נקבע אחרת, כולנו ילדים קטנים של העולם, תמימים <רובנו> שמבינים שהעולם הוא סגול, ואדום, וכתום, וורוד, הרבה אפור, אין שחור ולבן, והכי חשוב לראות את הוורוד, כך שיש מקום לאופטימיות. במילים אחרות.. תרגישי טוב:) שני. שהחליטה באופן רב פעמי וניתן למיחזור לצבוע את המחר בוורוד. רגע?? למה לא את היום? הולכת לקחת לי צבע:)

deep ocean

New member
יפיפה!!!!!!!!!! ../images/Emo25.gif

איזה כיף תודה על מילות השיר!! שיהיה לך הכי צבעוני שיש!!!

chips

New member
החלמה מהירה

תשתי הרבה תה(צמחים) עם דבש. טוב גם אני לא בטוחה שאגיע למפגש יש לי כמה דברים לעשות . נראה מה יהיה המצב מחר אז יום טוב

deep ocean

New member
תודה! תודה! תודה!

תמיד נותנים לי את העצה של התה אבל מה אני עושה עם אני שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת תה בטירוף? כבר כתבתי פה שיש לי חוש ריח מאד מפותח והריח של התה ממש מגעיל אותי! הכי משעשע אומרים לי לא, זה תה שונה אין לו ריח של תה חהחחה אולי הריחות שונים אבל בבסיס לכל סוגי התה יש את אותו סוג כולל של ריח של תה בנוסף יש להם תוספות שונות של ריח אבל המהות נשארת אותה הדבר כמו שלכל היינות שאני גם שונאת את ריחם ואני ממש לא שותה יין יש אותו ריח של יין בתוספת לריח שונה בכל סוג של יין בקיצור תודה על העצה אבל אני ממש לא מסוגלת לממש את זה פעם ניסיתי לשתות תה וזה היה לא טעים בכלל!

אבשלו

New member
טוב צריך לחתוך דברים

אז כל האנשים שרוצים לבוא יבאו לתחנה המרכזית קומה 6 מול ריקושט עד שעה 12 ויצרו קשר טלפונית עם הדב הלבן באמצעות טלפון
דיפ ואלילי שנראים נירתעים מהעיניין יפגשו עם שאר החבורה בפארק שמול רכבת צפון ושוב פעם יצרו קשר טלפונית עם שאר האנשים בשעה 12:30 שם אפשר לתרגל אומניות לחימה טיפולם וכל מיני לאחר מכן אם יהיה זמן ובהתחשב באוטובוסים הולכים לחוף המתופפים פשוט לא?
טוב אז עיקרי התוכנית עוד פעם ניפגשים עד שעה 12:00 בתחנה מרכזית חדשה קומה 6 נקודת המיפגש חנות ריקושט אם לא מוצאים אחד את השני אז יוצרים קשר טלפוני ב12:00 נוסעים לפארק שמול רכבת צפון ופוגשים את דיפ ואת אלילי (אם הוא מגיע ולאחר מכן אם יש זמן הולכים לחוף המתופפים) מקובל על כולם? (אם לא פשוט תגיבו בעמוד החדש או תיצרו איתי קשר טלפונית) יופי הפרטים שלי אבשלום טל 052457438 אני גבוה 1.86 עם משקפיים שיער מתולתל ועם אוזניים גדולות
ניתן ליצור איתי קשר גם ביום כיפור (אפילו רצוי)

WhiteBear

New member
../images/Emo45.gif אני איתך. אבל

אני עדיין הולך להגיע יותר מוקדם. והרעיון מוצא חן בעיני כ"בונדינג" טוב לאנשים. הדוב, והטלפון (056-360040), הלבן.

אבשלו

New member
טוב אז סיכמנו ../images/Emo13.gif

מי שיוכל להגיע מוקדם יותר שיגיע למה? כדי לשעשע את הודב הלבן

Jerald_Admonds

New member
מיכל החלמה מהירה!!

הלוואי ותוכלי לבוא.. ובקשר למקדימים, כבר סיכמנו על 10! אל תתנו לי להגיע לשם ולמצוא... אף אחד! :)

למעלה