החלטתי לחדש את השירשור.. *מפגש*

WhiteBear

New member
אני איתך אחי

אתה ואני. ביחד תמיד. לעולם לא לבד. לעולם לא... די, אני מפסיק. אבל אני יהיה שם, אני רק צריך להסתפר קודם ואני יגיע. מקסימום נדבר על משחקי תפקידים ונלמד אחד את השני דברים מגניבים.

Jerald_Admonds

New member
אוקי:)

חחח נכרות ברית של התחנה המרכזית, כמו ברית דם רק שתקפה לתחנה המרכזית בלבד...

ellii

New member
אכן להיות ב12:30 בפארק צפון

נראה הגיוני...כיוון שזו האופציה שתאפשר תרגולים למיניהם...או סתם שיחה רצינית ורגועה,גם לאלה שצריכים לעזוב מוקדם עם תחבורה ציבורית...(אם נותרו כאלה).,או סתם כאלה שצריכים לעזוב מוקדם,בגלל סיבות אישיות... ואילו המאחרים בנשף יוכלו להמשיך כאוות נפשם לחוף המתופפים...כך שכולם יצאו מרוצים(גם דוב שיגיע מוקדם יותר לתחנה המרכזית,ויבלה עם המקדימים

ellii

New member
עוד מעלה ב"פארק רכבת צפון" לנוסעים

בתחבורה ציבורית...שהרי ברכבת צפון יש מסופים של אגד ו דן...על כן,כל מי שמגיע באוטובוס מחוץ לעיר,יוכל להתקשר למודיעין אגד,ולברר אם יש קו שמגיע ממיקומו,ישירות למסוף רכבת צפון,שאז ייחסך זמן יקר של תינוע ברחבי העיר,ממקום למקום,לאותם שמחוץ לעיר הנוסעים באוטובוסים.

WhiteBear

New member
בדקה התישעים - עידכונים ניכרים!

אוקיי חברים. הרגע הגיע. אתם מרגישים את המתח באוויר? אני לא, אולי זה כי אני עוצר את הנשימה. אני הולך להיות מחר בשעה 10 (בערך, אני ישראלי, מה ציפיתם) בקומה 6 מול הריקושט (או מה שזה לא יהיה). אני ילבש כובע מטומטם מאד (שחור ועגול) של דייגים סינים. אני יחכה. מי שאמור להגיע בינתיים זה: שי אבשלו (שכבר לא משועמם) רבקה (וידיד שלה) אלי לא בטוח. בן לא יבוא. ומיכלי המתוקה חושבת על הנושא (נכון?) תמשיכו מפה.

deep ocean

New member
טל הנה הוכחה שאתה לא קורא

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=245&msgid=1381373!!!!! צא בחוץ! :)

ellii

New member
חחחחחחחח השתמשה בשמי כדי

לעשות עליך קונספירציה זאת....עכשיו יתנקם בי בגללך....

WhiteBear

New member
את מלוכלכת שכמוך ../images/Emo24.gif

אין בעיות. אני אקח את מה שאמרת. אז את לא אוהבת אותי. אני בסדר עם זה. אני בסדר עם זה. אני בסדר עם זה. אני בוכה.... טוב, אז לא. אז כזאת אררג.. זה לא הוגן. אני לא עוקב אחרי עצי אנק רק כדי למצוא עם זה את שכתבת את מה שהקפיץ. וחוץ מזה...וחוץ מזה... ניתפסתי. שיט. אה כן, אלי - I AM COMING FOR YOU. ומיכלי. מחזיר לך - את התעלמת ממה שכתבתי לעץ שלך ושל בן. ואני
אותך. נדבררר.. הדובון הלבן.

deep ocean

New member
חהחחהחה

אתה זה שלא אוהב אותי...נא נא נאנא לא קורא את כל ההודעות שלי ילד רע! סתם סתם נשיקות מיכל

chips

New member
ואני אולי מגיעה נראה איך ארגיש

לקראת השעה ואם אגיעה אפגוש אותכם ברכבת צפון בפרק שם או איפה שלא יהיה אני

WhiteBear

New member
כן כן, אני חולה נפש, אני עדיין כותב

אבל. מתוך נאמנות (ודברים אחרים) אני כותב פה בדקה ה-99. אני עכשיו בבית. הולך לסיים לאכול קצת.ללכת להתגלח ולהגיע לתחנה המרכזית החדשה. אני בסדר. חוץ מזה שחלמתי חלום שעירב כמה ידידים שלי בסדר של קשרים מוזרים. ואני הייתי מאד מרוחק. אבל חוץ מזה אחלה. אני עוד לא החלטתי מה ללבוש אבל כבר נסתדר. ותזכרו, אם אתם לא שם, אתם לא קיים. (סתם...סתם. אתם קיימים. באמת, תבדקו ב-144
) אוהב אותכם, (מי שלא תהיה, פשוט תיכנסו לקבוצת אתם ותישארו שם), הדוב הלבן.

למעלה