החרמת מוצרים ישראליים ויהודיים

אלמרה

New member
החרמת מוצרים ישראליים ויהודיים

ומה זה גורם להם. בקובץ המצ"ב מכתב תועבה ניבזי של אנשי גוש השמאל, חלאות בזויות הקוראות להחרים מוצרים ישראליים - אז שנתחיל בהם?

../images/Emo6.gif מה קשור הסירטון לא הבנתי

ההפך בסירטון אומרים להחרים מוצרים של יהודים זה רע מאוד רע חח מראים איך כל דבר שהם משתמשים בו בטבעיות הכל יוצר על ידנו וצוחקים על אלה שחושבים לעשות את זה.. ובקובץ וורד ששמת גם ההפך בכלל אומרים לא רק שלא להחרים אלא גם שמו רשימה של דברים שיוצרו בהתנחלויות בשביל שישמו לב ויעדיפו מוצרים שיוצרו בהתנחלויות מאשר סתם כאלה שיוצרים בכל מקום אחר.. נראה לי התבלבלת :p

69הרצל69

New member
אין שום אפליה נגד יהודים או ישראלים

ההחרמה היא רק נגד ההתנחלויות הארורות, ולא נגד יהודים בלונדון או בת"א ושדרות.

הMפצח

New member
אפליה זאת אפליה

ההתנחלויות זה סתם התרוץ החדש של האנטישמיים בעולם.

69הרצל69

New member
ההתנחלויות מייצגים פשע נגד עם אחר

מאבק בהתנחלויות הוא למעשה מאבק בגזענות ובכיבוש כך שאין כאן שום אנטישמיות.

מה פשע חחחחחחחחחחח דיי

איך רואים שהראש שלך שטוף בתעמולה שיקרית? "פשע נגד עם אחר" "גזענות"...כולם כמה משפחות שגרים מעבר לגבול הרישמי של המדינה צא מהסרט.

goldy

New member
אים תכניס תוכן הוא יקשיב לך

מה שעשיתה הוא לשכנע את המשוכנעים, וזה אף פעם לא עובד.

StrengthHonor

New member
נכון אבל

אם אמונה אין מה להתווכח , ולצערי רואים שהוא משתמש בכל מה שאפילו החמאס מציגים כתורה מסיני ואילו כל דבר אחר או חלק מדברים אחרים שנוגד את השקפת עולמו כ"פאשיסטי" (אחיו התאומים קוראים לזה "קומוניסטי" אם אתם מבינים אותי) ואני לא מדבר על דעה או מאמר אלא עובדה של שורה , לא מוכן להכנס לוויכוחים עם עומק עם בעלי השקפת עולם רחוקה מידי מהקיצוניות שלו ... בקיצור חוץ מלשמור כמה מצחיקים שיראו מי הם צריך להדק מסביבם את הקולר כשהם פולשים לפורומים.

כמה אפשר להתעמת עם שמאלנים קיצונים

זה מאבק בלי הכרעה. תאמין לי שנמאס לי להשקיע בהודעות. התייאשתי כבר, שנינו יודעם כמה אטומים הם יכולים להיות, אז מה הטעם. אם אני אמשיך להתווכח פעם אחר פעם ולצפות לתוצאות שונות, אני לא שפוי.

סלוניק

New member
השקעת בהודעות???

אפשר לינק?

סלוניק

New member
כאילו,

לפרסם הודעה כמו זו שכתבת עכשיו רק להכניס בה לינק (קופי פייסט, זה הכל)? בחייאת, אפילו קופיקו המקורי היה מצליח לעשות את זה.

קופיקו המקורי זה יריב אופנהיימר?

כי יש לו פרצוץ של קוף, בטח כמה כאפות אכל בבית ספר, עד כדי כך שנפל לו בורג והתחבר לפלשתינאצים וחזונם. מה קרה, לא אהבת את הלינק? "איך לעזעזל הוא מעז להפריך את השקרים שלנו בהרצאה אחת, מי הוא חושב שהוא" אין מה לשכנע פגוע מוחין כמוך, יצר ההרס העצמי שלך מונע ממך כל מוסר והיגיון.

pelegs

New member
אתה יודע אגב שהוא קרבי במילואים?

שעדין נקרא לשמור על התנחלויות ומאחזים מפעם לפעם (ומתייצב לקריאה)? לא שאני חלילה מצדיק את זה, אינני ציוני ואני בוודאי נגד גיוס בכלל ושירות בשטחים בפרט - זה נאמר בכדי להפנות את תשומת לבך לעובדה שאתה כה קיצוני שאתה לא מסוגל אפילו לראות את ההבדלים הבסיסיים בצד השני.

קרבי במילואים, על מי אתה עובד

אולי קרבי בדוחות השטניים שהוא מפיץ במימון ארגונים אטני ישראלים. למה שאתה קורא לשמור על התנחלויות, הוא קורא "לצאת שטינקר ולנצל את חובתי למדינה ולעם, בכך שאמשיך בפעילותי הארסיות נגד המתנחלים." אם אתה חושב שהוא שם כדי לשמור על התנחלויות, אז יצאת די מטומטם.

למעלה