החרמת מוצרים ישראליים ויהודיים

סלוניק

New member
וואו

אני חושב ש"שליח השטן" זו אפילו עליית מדרגה מ"נאצי". הימין שלנו, You've then it again! היפ היפ הוריי!

את זה אתה אמרת

אני מח שנשאר בך קמצוץ של שפיות, למרות שלא כל מילה צריכה להזכיר לך את הנאצים\שואה. זה דפקט אצל השמאל.

סלוניק

New member
ברור, הרי הימין מעולם לא השווה אף אחד לנאצי.

הטרייד מארק של הלינגוויסטיקה הימנית היה מאז ומתמיד הצמדת "נאצי" לסיומת של כל מילה, לא?

pelegs

New member
כי כאן נולדתי, כאן גדלתי וכאן הוא ביתי

אני אוהב את המקום, ואני אוהב את האנשים. אינני ציוני כשם שאינני תומך בשום תנועה לאומית אחרת, למעט כאלה המתנגדות לשלטון זר (למשל הטיבטים, או הפלסטינים). וגם אלה, ברגע שיקבלו עצמאות, אאבק בהן אם צריך, אם ידכאו אחרות.

ציונות

אחרי שכבר יש מדינה אז הפרוש זה האהבת הארץ ואתה אומר אתה אוהב את המקום אז אתה אתה ציוני תחליט

pelegs

New member
לא, זה אולי הפירוש שלך לציונות

אני אוהב את המקום כשם שהיתי אוהב את קנדה, אוסטרליה צרפת או ערב הסעודית אם הייתי נולד באחד המקומות הנ"ל. זה לא הופך אותי לציוני - אני לא מסכים שהעובדה שנולדתי במקום מסוים מקבעת את הגבולות של תנועתי ובוחרת לי מי הם "אויבי" ומי הם "חברי". אני לא נאמן למה שמדינת ישראל או ממשלתה מחליטות עבורי (לא לדגל, לא להמנון, לא לצבא וכו'). מבחינתי בני-האדם כולם הם אחי - ללא הבדל דת, גזע, נטיה מינית, שפה או כל דבר אחר. כולי תקווה שביום מן הימים, אולי אלפי שנים מהיום, לא יהיו מדינות ולא יהיו לאומים.

pelegs

New member
אני מוכן לנמק את עמדותי. האם אתה מוכן לנמק את

הסיבה מדוע זה "טמטום" לחשוב כך? וכשאני אומר נימוק, אני מתכוון יותר מאשר "זה טיפשי" או "כל הערבים רוצים להרוג אותנו". *למעשה, יותר משאני מוכן לנמק את עמדותי אני אשמח לדיון על הנושא. אלה הן תפיסותי הפוליטיות הבסיסיות ביותר.

לא, אני לא מוכן להסביר

כי אתה בעצמך יודע למה זה מטומטמם לחשוב ככה.. זה שאתה משחק אותה ראש קטן זה כבר משהו אחר.

pelegs

New member
שום ראש קטן. הכל אמת לאמיתה.

אני חושב שאנשים נותנים לאחרים לבנות להם מסגרות מלאכותיות, והורגים ונהרגים עליהן. אני יכול לכתוב כאן הודעה מאד ארוכה שמסבירה למה, איך ואיפה. אני לא אעשה זאת אם זה יהיה בזבוז זמן, כלומר - אם לא תתעניין, או אם אף אחד אחר לא יתעניין. ...בינתיים אני יכול לשחק את המשחק המטופש שלך - אני חושב שהדעות שלך מטומטמות. למה? לא מוכן להסביר, אתה בעצמל יודע למה הן כאלה.

סלוניק

New member
LOL

כן, גם נהמתי בזעף ותופפתי על החזה. אין לי ספק שחיי מתחלקים לשתי תקופות מהותיות - 22 שנים בהם חייתי בשקר, והשלוש דקות שעברו מאז שקראתי את "מילון שמאלני-עברי", אז ראיתי את האור.

אל תשלה את עצמך

חייך יתחלקו לתקופת חיים אחת שבה אתה מאמין לתעמולות זולות ושקרים ארסיים, והשנייה האחרונה של חייך שבה חמאסניק יקרב אקדח לרכה שלך ויסחט את ההדק. באותה שנייה תבין שיצר ההרס העצמי שלך עשה את שלו ותמיד חשבתי שמתנחל ירצח אותך ולא המלאכים הכבושים מעזה.

סלוניק

New member
כל חיי האמנתי לתעמולות זולות

אבל הכל השתנה מאז שקראתי את יצירת המופת "מילון שמאלני-עברי". הפואמה האינטלקטואלית שמהווה מודל לספרות יפה. וברצינות, אתה בטוח שרשימת ספרי הקריאה שלך לא מצטמצמת לג'ינג'י וסמדר שיר?

StrengthHonor

New member
אתה הגיבור של יצירה זו

יש שמה גם מילון ערבי-עברי לבחור שכתב את זה יש הרבה BEEF נגדכם כנראה

StrengthHonor

New member
אנדרומדה

אולי כדאי שתרד מזה , בקרוב המנהל יחזור לפה ואנשים יאכלו כאן באנים ואם תקללו או תסיטו נושאים\וויכוח סתום(זה עדיין לא עיין ב"מידע" שהוא ביקש) שלושתכם תמצאו את עצמיכם בחוץ...

גם מאסתי בויכוח הסתמי הזה איתו

דבר אחד טוב יצא מזה, שאמונתי התחזקה, והשקפת עולמי נשארה מגובשת ואיתנה. מי שתמיד מוצא את עצמו מפקפק בעצמו, הוא זקוק לויכוח טוב עם שמאלני אטום ,שרק צריך לדבר וכך הוא מפיל את עצמו. אולי הוא חושב שפיו מפיק מרגליות, והוא משחרר פנינות חוכמה, אבל ההיגיון וטפיחת המציאות על פניו מוכיחות אחרת. אני מרחם על שמאלנים, ויצר ההרס העצמי שלהם, ועם זאת מודה לאלוהים- "ברוך ה' שלא עשני שמאלני". השנאה העצמית היהודית שלו תופעת עומק פסיכו-היסטורית חסרת תקדים. אני הייתי פה, ביי.

למעלה