החרמת מוצרים ישראליים ויהודיים

סלוניק

New member
אם באטימות עסקינן,

ראוי לציין שמשך כל השרשורים הסכמתי להקשיב לטענות הנגד שלך, וזאת בלבד שתציג אילושהם סימוכין. עד עתה סירבת לעשות זאת מסיבות השמורות עמך. אין אלא להסיק שאין לך שום ביסוס לעמדותיך השונות, ואם יש - אתה מוזמן לעשות זאת כעת. אם יש בך מעט הגינות אולי תפסיק לברוח מדיונים כל הזמן.

StrengthHonor

New member
הוא דיי הציג "סיכומין"

שאתה הנפת את כולם בטח בלי לעיין בהם שהם "לא אמינים" ללא סיבה מוצדקת.

סלוניק

New member
לזעוק "נאצים", להסית ולקלל,

זה לא סימוכין. על כל פנים אודה באם תציג בפניי את אותם סימוכין והיכן טענתי "ללא סיבה מוצדקת" שהן אינם אמינים.

StrengthHonor

New member
ואתה יכול להציג משהו אמין?

אתה גם לא חופשי מלצעוק פושעים פושעים בינתיים אתה רק יוצא בהצהרות

סלוניק

New member
אולי די עם הזיון שכל הזה שלך?

כבר ביקשתי ממך בשרשור אחר שתציג את ההודעה בה טענתי "ללא נימוק" שכולם פושעים ואלוהים יודע מה. אני משתדל לנמק את הטיעונים שלי, בעוד שאתה אפילו לא הצלחתי להציג איזשהו סימוכין (ולא סיכומין) אפילו לטענה שאני לא עושה זאת.

אלמרה

New member
אתה ושכמותך ארורים

איך אתה בכלל מעז לשאת את השם של חוזה המדינה מוקף בתנוחת 69 ומלעיז שיטנה ומפזר רעל לכל עבר... מה עשית אתה היום למען תושבי שדרות היהודים שאין לך נגדם כך אני מקווה שום טענת התנחלות?

kapoya

New member
אנחנו ננצח

ואתה ושכמותך ימצאו את עצמם נזרקים לכלא כשיהיה פה מנהיג כמו שצריך.

MS6

New member
ואתה דמגוג בשקל

פאשיזם? כנראה אתה לא יודע מה זה פאשיזם... אני מציע לך לקרוא ספרי היסטוריה קצת לפני שאתה קופץ עם שטויות.. הפאשיסטים היחידים שהיו בישראל בעבר היו המפא"יניקים שניסו לחסל כל מתנגד לדרך באמצעים קשים ואנטי-דמוקרטים בעליל. בוא תסביר לנו (למרות שאתה לא נראה אדם כ"כ חכם לפי ההודעות שלך אבל בכל זאת יכול לצאת מזה משהו משעשע אז למה לא) איך ההתיישבות שלנו ביש"ע היא גזענות ופשע כלפי עם אחר.

69הרצל69

New member
טוב נסביר את זה

ישראל פלשה לשטחים מעבר לקו הירוק, ונותנת למתנחלים לגזול כמה אדמות שהם רוצים מהערבים. ישראל עצמה איננה מכירה בשטחים, משליטה שלטון צבאי ואיננה נותנת שום זכויות אזרח לתושבים. אז יש שתי ברירות: או שמפנים את השטחים או שנותנים אזרחות.ז'בוטנסקי היה מלא הערצה למוסלני, ובית"ר לבשו חולצות חומות כמו הנאצים, ורק אח"כ הבינו את הנזק והחליפו לחולצות כחולות כמו השומר הצעיר והנוער העובד והלומד.

MS6

New member
בית"ר בחרה בצבע החום מתמימות בלבד

וברגע שהיטלר עלה לשלטון בית"ר החליפה את המדים לכחולים, בית"ר היא התנועה היחידה שלא מפעילה מעו"זים בגרמניה ומחרימה באופן רשמי כל מוצר גרמני... כשחתמו על הסכם השילומים בית"ר הובילה את המאבקים נגד ההסכם וכשאבא אחימאיר קרא לז'בוטינסקי הדוצ'ה ז'בוטינסקי הורה לו להפסיק מיד, ז'בוטינסקי תבע עקרונות כמו "כל יחיד הוא מלך" ואוטונומיה לערבים בישראל וכל האידיאולוגיה הרוויזיוניסטית שהוא התווה הושתתה על עקרונות הליברליזם עליהם התחנך... ולכן כל מי שמנסה לקשר בין ז'בוטינסקי ובית"ר לפאשיזם למרות כל הדברים שכתבתי מעל הוא, כמו שכבר כתבתי, דמגוג בשקל. ישראל שיחררה את יש"ע במלחמה אשר נכפתה עליה לפי כל הסימנים, כשמאז ועד היום אנו למדים כל פעם מחדש שכל פעם שמנהיגנו מוותרים או מנסים להזות כל מיני הזיות על שלום ויחסים טובים עם שכנינו אנו חוטפים. הסכם אוסלו יצר טרור פלסטיני עם רובים, ההתנתקות יצרה עיר מופגזת וכל תוכנית אחרת או הסכם שיבוצע יצור מכה נוספת. לעומת זאת ההיסטוריה מוכיחה שכשאנו מראים נוקשות וכוח האויב הערבי מתקפל, מלחמת סיני עצרה את התקפות הפאדיון, מלחמת ששת הימים הוכיחה לעולם המוסלמי שאנחנו לא הולכים להיעלם מכאן בקרוב וחומת מגן עצרה את הפיגועים בתל אביב וירושלים. אין מה לעשות. חלשי האופי אולי יאמינו שאם ננסה ונמצא כמה הזויים בגדה וברצועה, שאף אחד בעם הפלסטיני לא סופר אותם, ונחתים אותם על כמה דפים שלא שווים שום דבר ושניתן להפר אותם בכל רגע שיתחשק, אז זו תהיה הערובה לביטחוננו. לשמחתי הרבה העם בישראל מתפכח מהשטות הזאת וההוכחה לכך: מאז בחירות 1992 גוש השמאל מצטמק, מי היה מאמין שנגיע ליום שהשמאל הציוני מונה 25 מנדטים? זו הוכחה לכך שלעם פשוט נמאס מהחלומות ההזויים הללו.

אלמרה

New member
למה לכלא? מדוע לבזבז עליהם אוכל?

לעזה, שכם וג'נין... לחסדי החברים שלהם הטובים "באמת" שיהיו הראשונים לאנוס את בנותיהם...

StrengthHonor

New member
עזה כבר לא

אלא אם כן אתה נותן להם חשמל (ולא משנה באמת מה התירוץ אם אתם רוצים שניתן להם חשמל אתם דמגוגים אם אתם ממציאים שמות כמו "התנתקות) זה מאפשר לעזה לחזור להיות חלק כזה.... בכל אופן שכם היא של ישראל , אבל ס"מ אחד מהשטח העירוני שלה אתה בשטח שמבחינתי ישראל עד שמישהו יתן שטח שווה באיכותו בגודלו תמורתו.

MS6

New member
אני בעד מאבקים למען עיירות הפיתוח..

ועל מנת לסייע לעיירות הפיתוח יש להכות בהתיישבות שגזלה את הכספים אשר היו אמורים להיות מושקעים בעיירות הפיתוח, ואני כמובן מדבר על התנועה הקיבוצית היקרה והמיותרת, שבמהלך השנים ישראל שפכה כספים כמו מים על מנת לשמור אותה בחיים (זאת למרות שהאידיאולוגיה שלה כבר מזמן מתה).

הקיבוצים הרסו את המדינה!

חיים על אידאולוגיה שמאלנית קיצונית, מבודדים את עצמם משאר העם בישובים סגורים. (הכל בציניות כמובן)

השמאל השקיע בהתנחלויות!

הוא הראשון שאישר לבנות שם ישובים יהודים בשטחים ששחררנו מהכיבוש הירדני והמצרי!

סלוניק

New member
גם השמאל אשם בכך שהאכיל את הטרול.

זו לא סיבה לא להכות על חטא.

למעלה