הטבעת...

אוסנת123

New member
הטבעת...../images/Emo77.gif

שאלה מסקרנות - כשהציעו לכן נישואין - הבעלול ידע להתמודד עם הקנייה של הטבעת לבד או שהוא נעזר במישהו?? ואם כבר - איך הטעם שלהם? איך ידעו איזה גודל לקנות??

kisses

New member
את האמת שהלכנו וקנינו את טבעת

האירוסין ביחד מפני שהוא חשש שאני לא אוהב אותה. ומפני שהצעת הנישואים היתה בארץ ככה שרק בעצם אני יכולתי לעזור לו.

דפי26

New member
הצעת הנישואין......

הוא הלך לקנות לי טבעת עם בת דודה שלי. באותו ערב מסנוורת מהתרגשות אהבתי. בבוקר למחרת ראיתי שהיא ממש לא אני.התלבטתי התלבטי ובגלל שהיה צורך מעט להגדיל רציתי להחליף אותה לגמריי.הבעל נעלב עד עימקי נשמתו.הוא טען שכול החיים הוא יקנה לי הרבה טבעות אבל לזאת יש משמעות מיוחדת.השארתי אותה,התרגלתי אליה והיום אני אוהבת אותה!

סמיילי22

New member
אצלי הוא קנה לבד...../images/Emo99.gif

והאמת שהוא שאל בפורום חתונות (עוד לפני שבכלל ידעתי ממנו) מה כדאי לו לקנות. איך הוא ידע מה הגודל של האצבע? נדמה לי שהוא לקחת יום אחד טבעת שלי ושיחק בה על האצבעות שלו אם אני זוכרת נכון, לא בטוח. או שפשוט היה לו יותר מזל משכל...
אגב, נזכרתי שהיום 10 חודשים מאז ההצעה...
ושבועיים נשואים (שניות אני לא סופרת, מזל).

Ronnie*

New member
הוא הלך עם אחותו

שהיא דווקא "סמכות" בעניינים האלה (אני לא קונה בגדים בלעדיה). הטבעת יפה מאוד, אבל אם להודות על האמת (
) אני חושבת שהייתי בוחרת אחרת אם הייתי הולכת בעצמי... אבל לא נורא, העיקר הכוונה

אתי@

New member
הבעלוש הלך לבד (עשה לי הפתעה)

כמו שרוני אמרה - הטבעת יפה מאוד, אבל אם הייתי קונה בעצמי בטח הייתי בוחרת משהו אחר... מה אהבתי זה שהוא קלע לקריטריונים שלי בטבעות - זהב לבן ושהאבן לא תבלוט. רואים שהוא מכיר אותי

Hadar p

New member
בגלל שאנחנו החלטנו להתחתן! ולא

בדיוק זה התחיל כהצעה דרמטית .....בחרתי טבעת וביום שהיינו 4 שנים חברים במסעדה שהיינו הוא הציע עם הטבעת שבחרתי! אבל היום אני עונדת רק את הטבעת נישואין על הידיים

אנחנו פשוט הלכנו למדוד יחד

והאמת? אחרי שאני חושב על זה, זה אפילו יותר מקורי והרבה יותר פרקטי. נו באמת, מה זה כל העניין של הטבעת? הרי לא בטוח שהיא תתאים. לא בטעם, לא בגודל, לא במראה ובכל זאת אתן רוצות שנלך לבד ונבחר. הרי זאת שטות (לדעתי). נכון שזה "מקובל" אבל מעשי זה לא ממש....

מיכלכהן

New member
מאחר ובמשך משהו כמו 4 שנים

טחנתי לו את השכל כל פעם שעברנו מול חנות תכשיטים, אז הוא קלע בול. לטענתו, הוא שכח מה רציתי ובחר לבד..ככה שזה הטעם שלא.. נו טוב..

קארין ב

New member
הוא כ"כ מכיר את הטעם שלי...

אז הוא קנה לבד... האמת שהיה לו רעיון בראש שטבעת אירוסין חייבת להיות עדינה, ואני לעומת זאת עונדת לרב תכשיטים גסים, אבל הפעם הוא החליט - טבעת עדינה. האמת שמאז באמת עידנתי את הטעם שלי , ואני מאוד אוהבת את הטבעת.

אני אעדכן כשהוא בכלל

יועיל להציע (אם זה יהיה מלווה בטבעת בכלל...) אבל פעם הוא שימש כיועץ לקנית טבעת אירוסין לחבר שלו. התוצר: טבעת הכי קלאסית שיש. פלטינה עם יהלום ריידנט.

גלי ב

New member
אנחנו היינו יחד - אבל בעלי בחר.../images/Emo23.gif

יש לו פשוט טעם טוב... הוא בחר בדיוק את הטבעות שאהבתי. (גם אירוסין וגם נישואין) והיום... טבעת אירוסין על יד אחת.. טבעת נישואין על יד שניה.. וזהו...

אוסנת123

New member
זאת בדיוק הסיבה שאני שואלת

אני לא בטוחה שיגיע אי פעם היום שהוא יציע וגם אז חשבתי לעצמי שלא יהיה לו מושג איזה טבעת לקנות. בנוסף - אין לו עם מי להתייעץ במיוחד (אולי עם חברות שלי אבל לא נראה לי שהוא ילך כל כך רחוק...) אנחנו כבר חיים לגמרי כמו זוג נשוי, בבית משלנו עם הרבה טענות על המשכנתא והצרות של חיים משותפים... (ממש גריאטרים!) אבל הצעה לא נראית באופק ואני מתעקשת שהוא יציע!!! פעם אחת שהוא יזום הפתעה!!! נמאס לי לפזר רמזים עבים כמו פיל!!

מיכלכהן

New member
ממי´לה, מאיך שזה נשמע

את כן תצטרכי להמשיך ולזרוק רמזים עבים כמו פיל, כי מה לעשות, לצערי לא כולם רומנטיקנים גדולים (ראי ערך בעלי האדיש), אז רומזים ורומזים וגם קצת מנג´סים ובסוף מקבלים טבעת.. ואם את מפחדת שהוא יפשל..תרמזי גם על זה!

אוסנת123

New member
אבל...

כל כך בא לי שהוא יפתיע אותי (תרתי משמע - גם בהתנהגותו הלא צפוייה וגם הפתעה...) וכן יבקש כמו שצריך. עזבו טבעת - שיבקש ואני כבר אבחר לי טבעת! פעם, כשהתחלנו לצאת (לפני הרבה שנים - שבוע הבא 6 וחצי!!) הוא היה מפתיע אותי ולוקח לכל מיני מקומות בספונטניות, ועכשיו השגרה השתלטה על חיינו!!! אז אני לא מאשימה כי היתה שנה קשה עם הקנייה והכניסה לבית החדש ולפני כן שנינו היינו סטודנטים אבל עכשיו אין כבר תירוצים! והאמת שהלחץ החברתי מתחיל להשפיע גם עלי!! אחרי 6.5 שנים עם בית משלנו נמאס לי לענות לכולם למה אנחנו לא נשואים!!

דפי26

New member
אוסנת,האם את מפתיעה אותו?

האם קמת פעם בבוקר לפניו וציירת לו לב עם הקדשה על המראה באמבטיה? יכול להיות שהוא לא משקיע כי הוא לא רואה השקעה מצידך וייתכן שהוא לא משקיע כי הוא פשוט פלאגמט כמו רוב הגברים! אני חושבת שבקטע הזה ממש סבבה להיות לסבית!

אוסנת123

New member
הפתעות

אני אופה לו עוגות עם לבבות בלי סיבה, שולחת לו SMSים סתם ככה באמצע היום עם "אני אוהבת אותך" (ואז הוא שואל - מה עשית??), קונה לו דברים קטנים והפתעות קטנות, מזמינה לנו מקומות למסעדות ויוזמת נסיעות לכל מיני מקומות. מה יותר מזה??? אני מרגישה מוזנחת!!!

מיכלכהן

New member
קודם כל, זו לא בושה לרצות להתחתן!!!

אבל צריך להיות ריאליות..אני לא מכירה הרבה בנות שהבעל פשוט קם בוקר אחד והחליט להפתיע את מי שהיתה אז חברתו במחווה רומנטית אדירה.. לא שאני חושבת שאין כאלה, אבל הן מעטות. בד"כ זו החלטה משותפת או לחילופין, כמו אצלי, תוצאנ של ניג´וסים על ניגוסים.. אבל לא היתה לי ברירה..אם הייתי מחכה לו, היינו מתחתנים שנייה לפני שנכנסים להריון וזה לא התאים לי..רציתי כבר להתחתן.. בקיצור, אחרי שהמסר עבר, אז הוא חשב איך להפתיע..אבל קודם כל את חייבת להבהיר את הרצון החד משמעי שלך להתחתן! ועוד פעם..זו לא בושה..ואל תחכי שזה יבוא ממנו, כי את זו שרוצה להתחתן עכשיו, לא הוא.. החוכמה היא לגרום לו גם לרצות להתחתן עכשיו..אז קדימה, לעבודה..

למעלה