במבט אחד לא אהבתי את הרוב, שוב יותר מידי שחורות מכוערות. בכללי כולן כונפות משהו, זה נראה כמו תחרות יופי באיזה בית ספר מעפן..או משהו. אף אחת לא נראית טופ מודל. היחידה שאהבתי זאת קימברלי. וגם את לורין וויטני. ומה עם סטפני המפורסמת?
אתם מבינים שעונה 10 עוד מעט מתחילה?!?! אני לא מאמין שכבר עברו 9 עונות!!! אני מת כבר לראות את הפרק הראשון מה אתם מצפים לראות העונה? -את המייקוברים? -את העפה הראשונה? -את הריב הראשון? -את הטופ 3? -את הזוכה?
באמת יש לי הרגשה חזקה שויטני היא הזוכה ושדווקא זה שהיא פלוס סייז רק ידחוף אותה כי יש לה את התמונת סטילס הכי יפה שראיתי ,בדרכ הסטילס זה תמונה חמודה בעיקר כשאתה רואה את הסטילס אחרי כל הפרוטפליו של המתמודדת. באמת השחורות לא משהו אבל בטוח יחזיקו אותן מעל המותר
פאטימה היא קורעת את כל הלבנות העונה, ואני בד"כ לא מבין את השחורות שטיירה מביאה.. חבל שלא תזכה שחורה.. עד שיש מתמודדת כ"כ מדהימה העונה נראית לי בסדר.. הפלוס סייז ממש ממש מפחידה =\ היא כל הזמן מבליטה את הבטן שלה כאילו יש לה גיבנת, ועושה עם העינים מבט של מחורפנת. סטייסי אן מכוערת, אבל בפרומו היא דומה לדניאל.. אז אולי היא תצטלם טוב כמו דניאל (?) דומיניק כנראה הייתה פעם גבר (שמועה) מרביטה היא המתמודדת הכי מכוערת בתולדות התוכנית לדעתי, היא פשוט מכוערת!