הטופ מודל הבאה עונה 10 הבנות!!!!

NP16

New member
יו פה ההיא יותר דומה לדניאל אפילו../images/Emo6.gif

השניה מימין והרביעית מימין נראה לי הכי טובות.וואו באמת יש מצב לזוכה של מידות גדולות זה יהיה כלכך מגניב. הקורין נוראית פה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

קודם כל, תודה על התמונות.
שנית כל, אני מקווה שאיימי תזכה, היא כזאת מושלמת!

efif1212

New member
הלכת קצת רחוק...

יש עוד דרך ארוכה עד הזכייה...מהתמונות אי אפשר לקבוע. אהבתי את וויטני, אליסון, קלייר וסטייסי-אן. למרביטה יש פרצוץ של היפופוטם...

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifתגובה.../images/Emo58.gif

במבט אחד לא אהבתי את הרוב, שוב יותר מידי שחורות מכוערות. בכללי כולן כונפות משהו, זה נראה כמו תחרות יופי באיזה בית ספר מעפן..או משהו. אף אחת לא נראית טופ מודל. היחידה שאהבתי זאת קימברלי. וגם את לורין וויטני. ומה עם סטפני המפורסמת?

JoNy Boi

New member
היי רק רגעעעעעעעעעעעע!!../images/Emo58.gif

איפה סטפני המהממת??

iqiqiq

New member
זה הכל היה שמועות

אמרו שהיא הייתה ב20 הסופיות והיא לא עברה

iqiqiq

New member
תמונה של כל הבנות מחוברת

אתם מבינים שעונה 10 עוד מעט מתחילה?!?! אני לא מאמין שכבר עברו 9 עונות!!! אני מת כבר לראות את הפרק הראשון מה אתם מצפים לראות העונה? -את המייקוברים? -את העפה הראשונה? -את הריב הראשון? -את הטופ 3? -את הזוכה?

sapirush001

New member
אני היחידה../images/Emo12.gif

שחושבת שדומיניק יפה כי כולם כותבים עליה מכוערת סתמית

חוות דעת כללית על הכל...../images/Emo58.gif

מלא בנות יפות, העונה עד כה נראית מפתיעה. לפי כל מה שיצא לי לראות, לבנה ככל הנראה תזכה (וטוב שכך. הכהות עור לא משהו העונה) ובסך הכל נראה מעניין.

NP16

New member
אפילו שזה רק תמונות והכל ../images/Emo58.gif

באמת יש לי הרגשה חזקה שויטני היא הזוכה ושדווקא זה שהיא פלוס סייז רק ידחוף אותה כי יש לה את התמונת סטילס הכי יפה שראיתי ,בדרכ הסטילס זה תמונה חמודה בעיקר כשאתה רואה את הסטילס אחרי כל הפרוטפליו של המתמודדת. באמת השחורות לא משהו אבל בטוח יחזיקו אותן מעל המותר

דודצוק

New member
:O! השחורות

פאטימה היא קורעת את כל הלבנות העונה, ואני בד"כ לא מבין את השחורות שטיירה מביאה.. חבל שלא תזכה שחורה.. עד שיש מתמודדת כ"כ מדהימה :( העונה נראית לי בסדר.. הפלוס סייז ממש ממש מפחידה =\ היא כל הזמן מבליטה את הבטן שלה כאילו יש לה גיבנת, ועושה עם העינים מבט של מחורפנת. סטייסי אן מכוערת, אבל בפרומו היא דומה לדניאל.. אז אולי היא תצטלם טוב כמו דניאל (?) דומיניק כנראה הייתה פעם גבר (שמועה) מרביטה היא המתמודדת הכי מכוערת בתולדות התוכנית לדעתי, היא פשוט מכוערת!

NP16

New member
יש שם שמות ^^^..לא נראה לי שהיא הייתה גבר..

וחוץ מהפסקה האחרונה אולי,וואו כמה שזה הפוך ממה שאני חושב.

למעלה