הטופ מודל הבאה עונה 10 הבנות!!!!

NP16

New member
הכי יפה מהשחורות זה בכלל ../images/Emo58.gif

אטליה,מתמודדת 4

KrIvInE

New member
על התמונה הכללית:../images/Emo58.gif

אני אעבור אחת אחת: [מימין לשמאל] 1. מזכירה לי טיפטיפה את נאימה. לא יודע, אולי זה רק אני. נחמדה פלוס. 2.לא מדהימה פה. בתמונה לבד היא נראית יותר טוב... 3. נראית בול כמו דניאל. 'דניאלוהית', אם אני חייב. 4. מזכירה טיפה את אמנדה מעונה 3. יפה. 5. מין ערבוב של פלישה ו-וויטני [שתיהן עונה 8]. לא אהבתי. 6. סתמית כזאת. לא יודע. 7. נראה כאילו הדיבקו פה את הפרצוף של אן מעונה 3. משמע, יפה מאוד:p 8. נראית טוב כרגע, נראה בהמשך איך היא בוידאו. 9. נראית לי גבולית. ספק מיוחדת ספק מכוערת כזאת. 10. דומה לקורין מעונה 5. נחמדה אבל, במיוחד בתמונה שלה לבד. 11. לא אהבתי. מוזרה מדי. 12. נחמדה. נראית מרשעת כזאת, אבל מטומטמת. סטייל ג'יילה. 13. יפה פה נורא! 14. איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכס איכס איכס איכס!!!!!!!!111111111111 נראה שהעונה הזו, לפחות לפי התמונה הכללית, תהיה כביכול עונת 'אול סטארז' עם תוספות - לקחו בנות שדומות לבנות מעונות קודמות אבל בעלות טוויסט קטן שיגרום להן להראות שונה ולנו לחשוב שזו עונה חדשה. בחורות חביבות, נראה מה יהיה בהמשך.

Manga136

New member
דעתי. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

איימי~מולמת, אין מילים. אליסון~קצת דראג. אנייה~נראית מבוגרת קצת, צריכה מייקאובר. אטלייה~מדהימה. קלייר~כמו שאפרת אמרה, מייקאובר יעשה לה רק טוב. דומיניק~פשוט לא אוהב. פטימה~מזכירה לי את אווה, אבל קצת שונה. היא צריכה מייקאובר. קטרזינה~תמונה גרועה שלה, אבל יכול להיות שהיא דווקא יפה. קימברלי~הפייבוריטית שלי יחד עם איימי. לורן~לא אוהב. נוראית בעיניי. מרוויטה~אני אוהב את האישיות שלה (לפי מה שראיתי בעונה 9). אחרי מייקאובר אני חושב שהיא תהיה מדהימה, אבל עכשיו היא אפילו לא מתקרבת למדהימה... סטייסי אן~דניאל מס' 2. למרות שדניאל יותר יפה. אבל גם היא יפה. וויטני~אני לא יודע למה, אבל יש בה משהו שאני פשוט לא אוהב. אמיס~סתמית. בסך הכל אני מקווה שאיימי וקימברלי יהיו בגמר (ושאיימי תנצח), ושלורן תעוף ראשונה. מעניין לאן הן יטוסו העונה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif פעם ראשונה ../images/Emo58.gif ?

שאני לא רואה אפילו בחורה אחת שאהבתי איך שהיא נראית בתמונות. מחכה לעונה לראות אולי אני אשנה את דעתי. טיירה לא מבינה שפלוס-סייז זה סתם בזבוז זמן והיא סתם יוצאת מגוחכת?! ואם כבר עונה ששחורה לא תזכה בה,בשביל מה להביא שוב כ"כ הרבה?!

iqiqiq

New member
קובץ תמונות של השופטת החדשה

http://youtube.com/watch?v=Mn5AX-_93NQ

NP16

New member
היא במקום..(בתוכן אם מישהו לא רוצה לדעת) :

טוויגי.

JoNy Boi

New member
והשופטת הישנה עזבה כי../images/Emo58.gif

טיירה לה שמה עליה פס ---- בעונה 6 טוויגי רצתה שג'ואני תזכה ולא דניאל, וגם ששאנטל תזכה ולא סלישה..גם נדמה לי עם מלרוז וקארידי (לא זוכר) היא תמיד הייתה מנוגדת לטיירה אבל מצד אחד הייתה תמיד בצד של הבלונדיניות לבנות העור וכמעט ולא תמכה בכהות עור, ההיפך הגמור מטיירה..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif היא אהבה את הטובות ../images/Emo58.gif

מה לעשות? גם בעונה 6,גם בעונה 7 [שאכן קרה] וגם בעונה 9 בלונדינית הייתה צריכה לזכות. טוויגי דובקת במתמודדות חזקות וטיירה היא זו שמפלה לפי צבע עור.

דודצוק

New member
מדהימה..

כמו כל הבנות העונה, פשוט יופי מדהים ואירופאי חוץ ממרביטה דומיניק וויטני המזעזעות..

למעלה