הטופ מודל הבאה עונה 10 פרק 4

JoNy Boi

New member
היא מזכירה לי מישהי מעונה 4 ../images/Emo58.gif

נראה לי בריטני..

Manga136

New member
ובאיכות טובה יותר... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אמיס. (מקווה שלא אכפת לך שאני שם
)

efif1212

New member
דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

טיירה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה!!!!!!!! לאימייס הייתה תמונה ממש טובה! להעיף אותה ולהשאיר את פטימה?? פטימה נראתה כמו גורילה בתמונה הזאת! שלא נדבר על האופי החרא שלה... עוד טעות של טיירה. נקודות אור בפרק- ג'זליןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
לורן מדהימה מדהימה מדהימה. הרגה אותי מצחוק על המסלול, נראה לי יש לה את ההליכה הכי גרועה שנראתה בתוכנית. וויטני
וקלייר
הפוטשוט היה הזוי לגמרי.... מתה שפטימה תעוף!!!!!!

Manga136

New member
פרטי הפרק. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

זוכת האתגר~ קטרזינה דולינסקה. הפוטושוט~ שוק הבשר. סדר הקראת השמות (לא כולל בוטום 2)~ 1. אנייה קופ. 2. וויטני תומפסון. 3. קטרזינה דולינסקה. 4. קלייר אונביה. 5. דומיניק רייארד. 6. סטייסי אן פרקוויר. 7. לורן אטר. 8. מרוויטה. 9. איימי. בוטום 2~ אמיס ג'קינס ופטימה סיאד. המודחת~ אמיס ג'קינס.

YHPA

New member
../images/Emo58.gifwtf?

העונה הזו יש נושא אחד בכול הפוטסוטים שזהNY למרות שזה יפה זה אחת הסיבות ששנתי את עונה 9 לורן ממשה הפתיע אות לתובה ולרע היא מדהימה בתמונות אבל גרוע ברונוי מזקירה לי את הדר מהעונה הקודמת ורק לי זה הפריע שעל לורן דיברו על ההליכה אבל לפטימה שהיה אחד ההליכות הכי גרועות חא הזכירו בינתיים הפיבריטיות שלי הן לורן וויטני אמי וסטיסי אן המצחיקה

יש לי תחושה לא טובה. ממש לא.../images/Emo58.gif

מתמודדת מדהימה ומושלמת מועפת בפרק השני [!!] אחת המתמודדות שהכי דובר עליהן לאורך היחסי ציבור, יפייפיה ונראית ממש טוב עם פוטנציאל להגיע לשלישייה (לדעתי לפחות) - והעפה. פאק. מה נסגר עם טיירה? אותו דבר גם היה בעונה 9 עם מודחת מקום 2. דאאאאאאמ. דעתי על הפרק תבוא בהמשך.

דעתי על הפרק.../images/Emo58.gif

פרק שבנוי בצורה טובה. מצד שני, איימיס הביאה את זה על עצמה. =/ פטימה - הלוואי ותעוף. מעצבנת אש! ווטני זה ממש גרסא מלאה לבריטני (ספירס) חחח... "ליב איימיס אלאון"!!!1
אניה כ"כ הולכת לזכות בזה ואיתה בגמר תהיה קלייר ולורין או קטרז'ינה. לצערי בריטני למרות כל הטוב שבה לא מצליחה להביא את המשהו המיוחד הזה שדרוש לטופ מודל.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

בנוגע לשורה הלפני אחרונה... את לא מתכוונת לוויטני?

AvivLG

New member
אני ממש אבל ממש חדשה פה ו ...

אני ראיתי את כל העונות ששודרו פה בישראל , ואת העונה האחרונה שקרידי ניצחה והדבר היחיד שאני מנסה להבין ותנו לי תשובה לזה ......... איך אתם מצליחים לראות את העונות הבאות שלא משודרות עדיין בישראל ? [סליחה על הבורות :) ]

Miss Murder

New member
../images/Emo58.gifלדעתי

ממש חבל שאיימיס עפה.היא חמודה ומצחיקה,פטימה כבר הייתה צריכה לעוף! סטייסי אן
,וויטני
,קלייר
לדעתי מרביטה הייתה הכי טובה בצילומים. לורן חייבת ללמוד ללכת,היא הולכת איום ונורא.. ולדומיניק ממש לא יפה שיער קצר,שיאריכו לה אותו
קיצר פרק טוב,אהבתי את הצילומים אבל חבל שאיימיס עפה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif דעתי ../images/Emo58.gif

היה פרק חביב.כל העונה הזאת מצטיירת בנתיים כחביבה,אבל לא כוואו. כל הפוטושוטים בנתיים-חביבים.הרבה מהבנות-חביבות.אני צריך משהו שיביא לי את האקסטרה. בכ"א,התמונה של אניה הייתה מושלמת ברמות קשות!#@%@ טוב,איך אפשר שלא?!כ"כ חבל שוב,שהרסו לי אותה עם המייקאובר המזעזע הזה. קלייר גם מדהימה בצורה קשה וגם לורן.אוהב מאוד את שתיהן בגלל הווירדיות המדהימה הזו. והתמונות שלהן-To Die For במיוחד במיוחד של לורן. את וויטני אני גם מאוד מחבב.היא משעשעת אותי והיא אחת שלא מדברת על זה 'אני פלוס סייז |בכי מזויף| אני שונה,קשה לי עם כל הבנות האלה!#@%' הפנים של דומיניק בתמונה יצאו פלולס.כל הכבוד. איימי ממש אכזבה.היא אחת היפות שם לדעתי,עם פוטנציאל ענק לנצח.אני מקווה שהיא תשחק אותה בפעמים הבאות.אני צופה לה עתיד ורוד אם כן.למרות שצריך עוד קצת מעניין הפרסונלטי בשביל טיירה. התמונות של מרביטה בנתיים פשוט נראות אותו הדבר בדיוק.אבל היי,עם דניאל יכלה לעשות את זה ולנצח,למה שטיירה תעיף אותה לעזאזל?דאמט ><. איימיס די הביאה את זה על עצמה אפשר לומר.למרות שחשבתי שאחרי הפעם הראשונה בבוטום היא תשרוד די הרבה. והייתה לי ממש מן תחושה קטנה שאולי פטימה תעוף,אבל אז חשבתי לעצמי 'היי,למה נראה לי?!'ומהר מאוד איימיס עפה. ולסיום- ג'זלין!$%@$^@^
Do You Wanna Be Here?!

Manga136

New member
סתם משהו ששמתי לב אליו... ../images/Emo142.gif

תסתכלו על הפוטושוט של השבוע, ותסתכלו על התמונה הזאת מווג... בדיוק אותו נושא (כל הבשר מסביב והאדים), חוץ מזה שהדוגמנית בווג לא לובשת בשר.

למעלה