../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif דעתי ../images/Emo58.gif
היה פרק חביב.כל העונה הזאת מצטיירת בנתיים כחביבה,אבל לא כוואו. כל הפוטושוטים בנתיים-חביבים.הרבה מהבנות-חביבות.אני צריך משהו שיביא לי את האקסטרה. בכ"א,התמונה של אניה הייתה מושלמת ברמות קשות!#@%@ טוב,איך אפשר שלא?!כ"כ חבל שוב,שהרסו לי אותה עם המייקאובר המזעזע הזה. קלייר גם מדהימה בצורה קשה וגם לורן.אוהב מאוד את שתיהן בגלל הווירדיות המדהימה הזו. והתמונות שלהן-To Die For במיוחד במיוחד של לורן. את וויטני אני גם מאוד מחבב.היא משעשעת אותי והיא אחת שלא מדברת על זה 'אני פלוס סייז |בכי מזויף| אני שונה,קשה לי עם כל הבנות האלה!#@%' הפנים של דומיניק בתמונה יצאו פלולס.כל הכבוד. איימי ממש אכזבה.היא אחת היפות שם לדעתי,עם פוטנציאל ענק לנצח.אני מקווה שהיא תשחק אותה בפעמים הבאות.אני צופה לה עתיד ורוד אם כן.למרות שצריך עוד קצת מעניין הפרסונלטי בשביל טיירה. התמונות של מרביטה בנתיים פשוט נראות אותו הדבר בדיוק.אבל היי,עם דניאל יכלה לעשות את זה ולנצח,למה שטיירה תעיף אותה לעזאזל?דאמט ><. איימיס די הביאה את זה על עצמה אפשר לומר.למרות שחשבתי שאחרי הפעם הראשונה בבוטום היא תשרוד די הרבה. והייתה לי ממש מן תחושה קטנה שאולי פטימה תעוף,אבל אז חשבתי לעצמי 'היי,למה נראה לי?!'ומהר מאוד איימיס עפה. ולסיום- ג'זלין!$%@$^@^
Do You Wanna Be Here?!