הטופ מודל הבאה עונה 10 פרק 4

ועוד משהו ששמתי לב אליו...../images/Emo70.gif

שמתם לב שבשתי התוכניות סביב דוגמניות הישראלית והאמריקאית באותו הטווח יש בפרק החדש משימה אצל כבאים? אבל יש הבדל עצום בין היחס של האמריקאיות למשימה, לבין הישראליות המפונקות.

Manga136

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

הם לא הכי מקוריים בעולם, אני מניח.

מה יא

New member
חחחח תגידו../images/Emo96.gif

זאת רק אני או שתמיד הם מעיפים את היפות ומשאירים את הכונפות? אני מדברת על פרק 3 שהשאירו את המכוערת... ויש גם את מרוויטה או איך שלא קוראים לה, היא פשוט ניראית כמו איזה לאדעת מה... יש לה שפתיים ענקיות מדי ומכוערות, ונחיריים! ראיתם את הנחיריים שלה?! היא אחת המכוערות. ונגיד הזוכה של אחת העונות, זאת עם המוהק (או שזה היה סתם קצר?), אז היתה שם בפיינל 2 אחת ממש יפה בלונדינית ולא בחרו אותה. וגם בעונה הקודמת העיפו את השחורה שהיתה הכי יפה (בורחים לי שמות היום) והשאירו את מללללרוז (שדפנטלי היתה צריכה לזכות) ואת הבלונדה המפגרת השניה. נו איך קוראים להן דאמט. כאילו לא יודעת תמיד כל היפות עפות ראשונות ונשארים עם הממוצאות עד מכוערות. טובנו עם הפוטושופ כל אחת ניראית יפה. חוץ ממרוויטה
דרך אגב... זה לא מעצבן אתכם שצוחקים על הקול של סטייסי אן? כאילו קלטנו יש לה קול צפצפני אבל חלאס עשיתם לי כאב ראש עם ה"סטיייייסיייי אןןןןןןןןן!!!" שלכם. והן לא צרחניות במיוחד בעונה הזאת? כל שניה צורחות, וכשהן מקריאות את הטיירה מייל... מיצינו! ויש שם אחת שכל הזמן רוקדת כשכולן צורחות חחחחח זה די מצחיק
הפולניה (קטרז'נה? משו כזה) ממש יפה. המייקאוברים היו רובם מכוערים, יותר מדי בלונד. רק את הסומלית (וואי אני סנילית, אל תחשבו שאני קוראת להן לפי המוצא סתם כי בא לי ><) עשו ממש יפה, היא מהממת בפנים... אבל גוף די מכוער רזה מדי. והיא גם קצת פוסטמה. חחח חפרתי ועוד על משהו לא קשור לשירשור, ואני בכלל לא כותבת פה אף פעם.. אבל לא נורא ><

למעלה