חמודההה++משעממתתת
ה הטופ מודל הבא New member 29/1/09 #21 כוסיתתת אששש מזכיירהה אתת אדריאננהה לימהה קצתתתת ישש מצבב שהיא תזככככהה לא היתה זוכהה כזאתתתת =]
Y y a m i girl New member 29/1/09 #43 אמ...../images/Emo82.gif היא קצת יותר יפה מהבנות ממקודם נראה לי, אבל היא נראת כמו מישי שאני דיי לא אוהב
אמ...../images/Emo82.gif היא קצת יותר יפה מהבנות ממקודם נראה לי, אבל היא נראת כמו מישי שאני דיי לא אוהב
ה הגשר הישן New member 8/2/09 #60 ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif מצד אחד - אם היא תהיה טובה היא תגיע לאמצע עונה. אם היא תהיה גרועה היא תעוף אפילו בתחילת העונה. מזכירה קצת את נאימה, עונה 4.
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif מצד אחד - אם היא תהיה טובה היא תגיע לאמצע עונה. אם היא תהיה גרועה היא תעוף אפילו בתחילת העונה. מזכירה קצת את נאימה, עונה 4.
ה הטופ מודל הבא New member 29/1/09 #22 1000ממתתתתתת קופייי סופיילרר שאנננננוןןן האלוהיייייייייייייתתתתתתתתת @@
Y y a m i girl New member 29/1/09 #45 חחח../images/Emo82.gif היא נראת כמו ילדה קטנה... ומה זה השם הזה? היא נראת קצת כמו אחת מהביצ'יות מגוסיפ גרלXD מן ילדה טחונה ומרושעת כזאת...
חחח../images/Emo82.gif היא נראת כמו ילדה קטנה... ומה זה השם הזה? היא נראת קצת כמו אחת מהביצ'יות מגוסיפ גרלXD מן ילדה טחונה ומרושעת כזאת...