הטופ מודל הבאה עונה 12 הבנות

mikmikonet

New member
תגובתי. ../images/Emo58.gif

אוקיי, עכשיו אני אכתוב כל בת שהייתה פה ואת הכפילה שלה מעונות קודמות. ואם אין, סתם תגובה: אליסון- אליסון מעונה 11
אמינט- וואו, היא מפחידה
סילייה- שילוב מפחיד של קאת'י (6) ואישה בת 50 פו (איזה שם
)- לזלי 6 איזבלה- קיילן!!!
ג'סיקה- שינה 11 קורטני- האמת שאין לי הרבה מה להגיד עליה, היא די יפה ואני מפחדת שתהיה ביצ'. לונדון- אוף, היא דומה למישהי וזה לא עולה לי עכשיו. אה, נזכרתי! לילדה מביה"ס שלי! נטלי- פלוס סייז או סתם תמונה לא מחמיאה? לא עולה לי למי היא דומה. לא מיוחדת מדי. נאג'ייה- קלי 3
סנדרה- ננה 6 בשילוב עם מרביטה 11
טאליה- What The Hell
טיונה- מפחידה למדי. צר לי, אבל נראה לי שאלו תמונות הסטילס הכי גרועות שהיו לעונה כלשהי של אנטם. בשאר העונות, כמה מזעזעות שהיו תמונות הסטילס, ישר מצאתי כמה בנות יפות ויותר מכך, ישר הבנתי מי יהיו הפייבוריטיות שלי. הסטילס הנוכחיות מוכיחות את טענתי שהעונה הזאת הולכת להיות די גרועה (אחרי 10 ו-11 אמורות להגיע 2 גרועות). היחידה שנראית לי בסדר היא איזבלה, וגם זה רק כי היא כפילה של קיילן. טוב, אני מקווה שאני אתבדה ובעונה עצמה אמצא לי כמה פייבוריטיות...

NP16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

איזבלה וקורטני בוודאי יהיו הפייבוריטיות שייפלו למקום שני וחמישי בהתאמה. במקרה הטוב. לונדון - ילדה מהבית ספר שלי
,לגמרי,היא גם נראית כמו איזה מעריצה של מיילי סיירוס. וזה שקוף שאחרי שתי זוכות לבנות תזכה אחת השחורות,אני אלך על אמינט היא נראית הכי עם אישיות לא?

יוווווווווווווו ספוללרררר

בנותתתת יפווותתתתתתתתתת פהה בבאארצותת הברייתת לאא מדבריםם עלל זהההה הרבהה ישש שם כפילההה שלל שאנווןןן המוושללללממתתתת =]] והמדינהה שהםםם יטוסוו זההה ברזיייייייייללללללל =]

++ ספוייללרר לעונותת 11 +9

ראיתיייייי היוםםם בעיתווןן תמונותתת של סליישההההה מקייי וגזלללללליןן שרשמוו על השיערר שלהםם סליישהה נראתתת סוףףף הדרךךך היא האריכהה שיעררר ועשתה פוניי לא כמו דורההה היא ממשש לא זוועתיתת כמו שהיאא היתה בעונהה באמת נראתת יפההההה מקיייי חמודהה אשמוו שהשיערר שלה מתאים להה והכיייייייי בגדולללל תמונהה ענקייתת של גזזזזזליינוששששששששש נראתת מדהים עם קוקוו בצדדדדד רשמוו שהייאאא קורעתתת את המסלולייםםם =] הלוואיייייייייייייי שזוכתתת עונהה 12 תהייההה אלוהההההייתתתת אמןןןן

IQ - תודה רבה על התמונות!

בינתיים הכי אהבתי את פו ואיזבלה אבל צריך לראות עוד תמונות בהמשך בשביל לגבש דיעה.

למעלה