קארי
H Her M a j e s t y New member 27/7/07 #56 היא דומה ממש להת'ר גרהאם ככה. אבל לא היו צריכים לשים לה את הפלסטיקים האלו על המצח, זה עושה אותה נורא חיזרית.
היא דומה ממש להת'ר גרהאם ככה. אבל לא היו צריכים לשים לה את הפלסטיקים האלו על המצח, זה עושה אותה נורא חיזרית.
P purple rain2 New member 27/7/07 #97 תמונה לא מוצלחת אבל אני אוהבת את קארי למרות שיש לה משהו קצת פלייבוי/פלסטיקי בפנים, היא מעין שילוב של דניס ריצ'רדס, הת'ר גראהם והזאת מהדוגמניות [עונה 1]- נראה לי שקראו לה אלכס...
תמונה לא מוצלחת אבל אני אוהבת את קארי למרות שיש לה משהו קצת פלייבוי/פלסטיקי בפנים, היא מעין שילוב של דניס ריצ'רדס, הת'ר גראהם והזאת מהדוגמניות [עונה 1]- נראה לי שקראו לה אלכס...
J JustRaz New member 28/7/07 #117 תגידו, היא במקרה אחותה של ניקול מהעונה הוקדמת? הן ממש מזכירות לי אחת את השנייה וגם הן מאותו מקום (צפון דקוטה)
תגידו, היא במקרה אחותה של ניקול מהעונה הוקדמת? הן ממש מזכירות לי אחת את השנייה וגם הן מאותו מקום (צפון דקוטה)
M Manga136 New member 29/7/07 #122 לא נראה לי. ../images/Emo142.gif אחרי הכל, עד כמה שאני יודע, אין להם את אותו שם המשפחה...
R RaindropsOnRoses New member 27/7/07 #45 X=../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif איך היא הפחידה אותי כשהוא אמר לה להוסיף קצת חמימות. '-'
ד דודצוק New member 27/7/07 #57 אני לא רוצה להיות גס.. אבל היא נראית כמו "פינס ויז אירס" חחחחחחחחח כמו שהיא תיארה את עצמה. :X
B b l a b l a b l New member 27/7/07 #89 תמונה יפה, היא לא. היא יותר מדי רגילה, השיער שלה נורא וכשהיא עומדת יש לה גיבנת!
N NP16 New member 27/7/07 #47 ממש הפתיעה, הייתי מאמין שזה סקהרלט. למרות שלא בתמונה, הייתה מתה והיא די נראית רגיל. עדיין, התמונה הכי טובה הפרק. ואז ג'ואני ומולי וסו.
ממש הפתיעה, הייתי מאמין שזה סקהרלט. למרות שלא בתמונה, הייתה מתה והיא די נראית רגיל. עדיין, התמונה הכי טובה הפרק. ואז ג'ואני ומולי וסו.
M Manga136 New member 27/7/07 #69 ../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif אכן הדהימה הפרק! אבל לא יותר מדניאל וג'ייד.