הטופ מודל הבאה,עונה 6,פרק 2

Yann Tiersen

New member
סקרלט ג'והנסון.

נראה לי שאליה הם מתכוונים...

Access M

New member
המתמודדת שהודחה היא..../images/Emo58.gif

קתי
חבל היא ממש חמודההה

NP16

New member
טוב זה היה ממש ממש צפוי...

צפוי שלא באמת יעשו קרחת.. צפוי שיקראו לננה, ואז לשרה, ושאר הקריאות פשוט בול בול בול כמו שחשבתי. חוץ ממתי שקראו ללזלי אולי חשבתי יקראו לבחורה אחרת, אבל נו, אתם יודעים.. ממש שמחתי שקתרין הלכה:) למרות שצחוקים איתה "ראיתי ציצים!!!"
היה גם מצחיק שפורונדה דיברה לבובת תצוגה. ג'ואני , שרה, מולי סו ננה ודניאל היו שולטות היום. למרות שממש לא התלהבתי מהתמונה של ננה יותר מדי כמו השופטים. ג'ייד מלכה בכללי. כל השאר אם אני לא טועה היו
אבל הגיע להן עוד צ'אנס, באמת לא מובן היה מה קתרין עושה שם. זהו היה אחלה פרק נקווה שימשיך להיות מוצדק ככה, אבל אולי עדיף פחות צפוי!

L O L O59

New member
אני ממש שמחה שקטי הלכה הביתה.

מההתחלה לא אהבתי אותה, היא לא יפה במיוחד:)

solo llo

New member
../images/Emo41.gifשאלההה

איך אני יכולה לראות את הפרק ה-2....פיספסתי אותו...יש דרך לראות את הפרקים?

solo llo

New member
ראיתי את התשובה למטה...

אבל ביום שבת אני לא יכולה. יש אתר שאפשר לראות?

YARDENIS11

New member
בקשר לפרק הזה.. שמתם לב איזו העתקה

הייתה בדוגמניות 2? זה מתחיל בערבוב של המשמה מהפרק הזה והמשימה מהפרק הבא של טופמודל אני חושבת .. תשימו לב הם פשוט בנו את המשימה הראשונה בדוגמניות 2 לפי טופמודל.. ועוד הרבה דברים שהם גנבו אבל המשימה הראשונה זה הכי בולט. .(בדוגמניות 2 שהן הצטלמו עם כובע ים, בבגדי ים במקפיא עם קרח )

ד א ר י ה

New member
טוב, אחרי סופ"ש נטול מחשב... ../images/Emo3.gif

סופסוף יש זמן זמן להגיב (באיחור אופנתי
) נתחיל מזה שרשמית הפכתי להיות גרופי של ננה. מעבר לעובדה שהבחורה יפהיפיה (בתמונה שלה היא מזכירה לי פסל אפריקאי
), הצניעות והכנות שלה קנו אותי. במסיבת עיתונאים, כשכולן רבו על המיקרופון, ננה הצליחה לתפוס את תשומת הלב של כל השופטים בשקט, בלי לטפס על השולחן ובלי למשוך בשיערות של הבנות האחרות.
מלכה! מה שכן, לאור העובדה שהיא כ"כ עדינה ואנטי-ביץ', אני עדיין תוהה איך היא תסתדר בהמשך התחרות ותתמודד עם בחורות שהיו מוכנות למכור כליה (ובאותה הזדמנות להוריד קילו בלי להזיע) בשביל לנצח באחד האתגרים.
איכזבו: פורונדה - באיזו מילה להשתמש כדי לתאר אותה? חייזרית? שוקיסטית? סתומה כמו קליפת בננה? כל התשובות נכונות. וונדי - תמונה מזעזעת. למרות שכמעט ולא רואים את הבובות בתמונה, גם לא ממש מבחינים בוונדי. היא מתחבאת מאחורי אחת הבובות ובוהה באויר אפילו לא בכיוון הכללי של המצלמה). מצד שני - גם קשה לי להתלונן; מכיוון שלא מדובר בבחורה יפה, זה דווקא מאוד חיובי שהיא מסתירה חצי פרצוף. בקיצור - לא יודעת לדבר, לא יודעת להצטלם, לא יודעת להתבלט במיוחד. מה היא כן יודעת לעשות? להזיל דמעות, מה שמסביר למה היא קיבלה תשבוחות מהשופטים. ג'ינה - קשה לי לקרוא לה אכזבה, כי מההתחלה לא היו לי ציפיות גבוהות ממנה. ג'ינה, חכי 5 שנים, תתבגרי קצת, תפסיקי לבכות מכל ריב עם ג'ייד, תלמדי להתנסח ותגבשי עמדה בנושא "הדוגמניות האסייתיות לאן?" ואז תחזרי לטופ מודל. מה שכן, ג'ינה לפחות דאגה לנו לפינת הבידור השבועי כשבהתה שיכורי לתוך בקבוק יין מספר דקות אחרי שרוקנה את תוכנו ואמרה "זה ריק!". מה שרק מחזק את הטענה שלי "כיף להיות שיכור, עוד יותר כיף לראות אנשים אחרים שיכורים". ג'ייד|סדגש - על כך נאמר "כגודל הציפייה, כך גודל האכזבה". מעבר לעובדה שהיא שחצנית בצורה שיוצרת אנטגוניזם סביבה, ג'ייד פשוט ירתה לעצמה ברגל. היא יצרה אצל השופטים ציפיה לקבל תמונות שיכולות להכנס לווג בלי ריטוש, וכשנתנה להם תמונה "רק" טובה הם התאכזבו. אפשר להאשים אותם? גם אני התאכזבתי. אגב, לגביי החיקוי של יה-יה: נכון, התנוחה של הידיים דומה (ואם אני זוכרת נכון, גם ראו את ג'ייד מתפעלת מהתמונה של יה-יה), אבל מה רע בזה? הרי אחד הדברים שמתמקדים עליו בטופ מודל הוא נושא ההשראה והמחשבה שדוגמנית צריכה להשתמש בדוגמניות אחרות, בסרטים וכו' כרפרנס. אז מילאו את הבית בתמונות של מתמודדות עבר כדי לספק השראה לבנות וג'ייד יישמה את הרעיון, לקחה תמונה ו"הלבישה" עליה כמה מאפיינים חדשים משלה - מבט שונה, תנוחה שונה של הראש וכו'. מה רע? קארי הפחידה אותי, סורי
קאתי - כמו עם ג'ינה, גם ממנה לא ציפיתי ליותר מדי. רק חבל שהיא עפה כ"כ מוקם, היא הייתה משעשעת
שיחקו אותה: ברוק - אמנם התמונה שלה לא מושלמת (תמונה מעולה, אבל יותר מדי ידיים שמסתירות את הפנים), אבל אישית אהבתי אותה. אולי בגלל שגם לי אין חוש לאופנה ואני שונאת להתאפר אני חשה הזדהות
? ג'ואני - מעבר לזה שלדעתי היא תהיה מקור לבידור (בחורה שמציעה לאחרות להתפשט תמורת כסף? היו לוקחים אותה לטופ מודל גם אם היה לה זפק ושומה שעירה במרכז המצח), התמונה שלה פשוט מהפנטת. שרה - אני חוזרת בי ממה שאמרתי בשבוע שעבר: שרה בהחלט מותירה רושם! לזלי - לא התבלטה במיוחד, לא עניינה במיוחד, אבל הביאה תמונה פצצתית! מולי סו - יש קונצנזוס על זה שהיא מדהימה, רק חבל שטיירה כבר תייגה אותה כ"אישיות שטוחה", וכולנו יודעים שכשבחורה מסומנת ככזאת (כלומר, אחת שלא מספקת את רגעי הדמעות והדרמה הנדרשים) ימיה ספורים. דניאל - לא מתתי עליה במיוחד, לא מתה עליה גם עכשיו ואם אני זוכרת נכון, היא גם די סתומה (היא היית הבחורה שלא ידעה מה זה regal, לא?), אבל הבחורה יודעת להצטלם. ולסיום, מסר קטן ממני למתמודדות הבאות של הטופ מודל (פשוט כי זו סצינה שחוזרת על עצמה בכל עונה מחדש): אם עברו 5 דקות מרגע שהגעתן לבית החדש, עוד לא הספקתן להוריד נעליים ובטח שלא הספקתן לעשות פוטושוט וכבר מצאתן טיירה מייל עם המילה "cut", אפשר להירגע - זה לא הניפוי, זה מקסימום מייקאובר.

ImZ

New member
לגבי המילה Regal

זאת ממש הייתה מילת הפרק, לא? מיסטר ג'יי כל הזמן חזר עליה על הסט, וגם השופטים, כשדנו בכל מועמדת, גם כן כל הזמן חזרו על המילה הזאת......

למעלה