נראייתתת כמו גמדההה לאא איש ענקק
ה הטופ מודל הבא New member 12/1/08 #140 באמתת הסנטרר והלסתת נראים דאבלל צ'ין חעע טירההה מלכהה לפעמיםםםם
E efif1212 New member 11/1/08 #45 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif EVER EVER EVER
ה הטופ מודל הבא New member 12/1/08 #145 איןן איןןן מצבבב שאתתת לאאא צוחקתתת איתנו LOL אבללללללללל מהחתימההה שלךךךך אנייי רואהה שאתת אוהבת אתת מיכאלההההה איןןןןן ה==טלנובלהה הכיי מדהימה איי פעםם++בובותתת והיווםםם ראיתי ת-22 פרקים הכיי יפיםםםם בתולדותת הסידרה: מיכאלהה+רענןן רוצחיםםם תשוטר והשיאאאאא==>> מיכאלה ואסיי ניפגשותתתתתת אפרת מדהימהה והייתה יפיופהה בסדרהה מיכאלההההה שולטתתתתתתת אסייי מעצבנתת XD:
איןן איןןן מצבבב שאתתת לאאא צוחקתתת איתנו LOL אבללללללללל מהחתימההה שלךךךך אנייי רואהה שאתת אוהבת אתת מיכאלההההה איןןןןן ה==טלנובלהה הכיי מדהימה איי פעםם++בובותתת והיווםםם ראיתי ת-22 פרקים הכיי יפיםםםם בתולדותת הסידרה: מיכאלהה+רענןן רוצחיםםם תשוטר והשיאאאאא==>> מיכאלה ואסיי ניפגשותתתתתת אפרת מדהימהה והייתה יפיופהה בסדרהה מיכאלההההה שולטתתתתתתת אסייי מעצבנתת XD:
ה הטופ מודל הבא New member 12/1/08 #162 כןןן אבללל זהה היהה המתחחח מחר הםם ידברווווו והכללללללל איןןןן אין גםם מחר זהה אחד ה==פרקים והתגובה שלל מיכאלהההההה תהיההה קורעתתתתתת אלל תפסידיייייי מחרררררררררר@@@ מיכאלההההההההה ה==מדהימהההה
כןןן אבללל זהה היהה המתחחח מחר הםם ידברווווו והכללללללל איןןןן אין גםם מחר זהה אחד ה==פרקים והתגובה שלל מיכאלהההההה תהיההה קורעתתתתתת אלל תפסידיייייי מחרררררררררר@@@ מיכאלההההההההה ה==מדהימהההה
S S t r a w b e e r Y New member 13/1/08 #170 אבל אין זמן../images/Emo7.gif אני לומדת עד ארבע ואז אני חוזרת הביתה ויש לי בקושי שעתיים ללמוד למבחן בפסיכולוגיה ביום שני ואז אני צריכה לצאת בערב לטקס הפתיחה של קאסטרו... שמיכאלה תחכה לי ביום שבת
אבל אין זמן../images/Emo7.gif אני לומדת עד ארבע ואז אני חוזרת הביתה ויש לי בקושי שעתיים ללמוד למבחן בפסיכולוגיה ביום שני ואז אני צריכה לצאת בערב לטקס הפתיחה של קאסטרו... שמיכאלה תחכה לי ביום שבת