הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 5

../images/Emo58.gif

היצירת אומנות הבאות של מלרוז עד כמה שזכור לי בפרקים המתקדמים יותר זה השחור לבן האלוהי שלה והמים

NP16

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

נכון שזה יצירות אומנות,בייחוד המים שזה התמונה הכי מדהימה שלה. אבל גם שבוע הבא,הסלבריטאים,יצירת אומנות מושלמת בעיניי. ובעיקר קורע איך שהיא התנהגה על הסט

הפיייייייייללללללל../images/Emo99.gif אניי חיבב להגיבבבב

עוד פעםםםםםםםםם תתתמונההההההההההה אלוהההההההההיייתתתתתתתתתת הפילללללללללליםםםםם שולטיםםםםםםם לנצחחחחח: הפיייייייילללל שלללל קיניההההההההה **סגידהה לתמונההה** הפייייייייללללללללללל שללל דניאאאאאאאאאאאללללייי **סגידהה לתמונהה++לאישהההההה** הפייייייילללל והקרקס שלל מלרוזזזזזזזזזז **סגידהההה לתמונהההה@@@**

בכללל לאא כזהה גרועעעעעעע:((( הדחהה פאתטט

פשוטט כיי ראווו שהיא וייתרההה ורצתהה לעוףףףףף:(( ואיןן להה ביטחחחחוןןן בכללל **שונאאאאא אנשיםם בליי ביטחוןןן שסתםםם**

קלוז אפפ ג=ר=ו=עע+מפחידההההההה

יוווווו אנייי בהללללללםםם לפני שראייייייתתייי תפרקקקקק ושמוו ליי תתמונהההה בספויילר מרחוקקק בכלל לא רואיםן שזהה חדקק הייתיי בטוחח שהידד סתםם תקועע להה עלל הפרצוףף ועכשיוו בפרקק אניי קולטט שהדביקווו להה חדקקק וזהה ממשש מפחידדדדדדדדדדדדדדדד והיאא בכלל לאא מראההה תחדרקק מספפייקקק למצלמהההה קיצרר שתיקחחח שיעוררררררריםםם מהתמונהההההה האלוהייתת שלל קיניהה איךך לדגמןןן פיללללל XD:

תמונהההה מדהימהה שלל הגוףף פוזהה

גאוניייייייייתתת אבלללללללל הרסההה אתת כללל הקטעעע שללל הפילללללללללללל בכללל לאאא רואיםם פהה פילללל והיא לאא עמדהה במשימההההההה בכלללל

NP16

New member
זה בדיוק מה שיפה בתמונה הזאת

היא התחברה לחדק הזה היא בתוך הדמות לגמרי. אבל בסדר השופטים וכולם לא מבינים כלום מהחיים..

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifסוף סוף היא הלכה.

היא באמת שלא הייתה כזאת יפה! כשהיא צוחקת/מחייכת יש לה משהו מאוד מעצבן בפרצוף. מלרוז בלתי נסבלת. היא די מכוערת למען האמת,ואני לא כ"כ סובלת אותה. אנצ'ל ממש יפה לדעתי. התמונה היום,רק הוכיחה כמה איי ג'יי וקארידי מלכות! ולפני שאני אסיים-מה נסגר שכל המישל שהיו בתוכנית הן לסביות?

efif1212

New member
חולה על מיס ג'יי ../images/Emo9.gif

וואי הוא פשוט הורג אותי איך הוא מחקה את מג. אהבתי אותה מאוד מאוד בגלל האישיות, אבל אין לה הרבה פוטנציאל בתור דוגמנית. קרידי ואייג'י מ-ל-כ-ו-ת-
התמונה של קרידי מסומנת אצלי כאחת היפות בהיסטוריה. ואייג'י
כ"כ מתאים ליוג'ינה להיות ציפור... ג'יידה פשוט מלחיצה אותי כל פעם שאני רואה את הפרק הזה (פעם 3
) וטוויגי הורגת שהיא חשבה שהשרירים אמיתיים. לא רוצה שיגיע שבוע הבא

למעלה