הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 7 לא יכולתי להתאפק)

iqiqiq

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifתמונה../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

Manga136

New member
פרטי הפרק. ../images/Emo58.gif(נכון לעכשיו)../images/Emo142.gif

האתגר~ הליכה אופנתית על שולחן האוכל. זוכת האתגר~ מלרוז ביקרסטאף. הפוטושוט(ים)~ 1. שחור לבן מפחיד/זועם. 2. שערי רומנים. חלוקת הרומנים~ אמנדה~"האישה האחרת". אנשל~"פירמידה". ברוק~"אל תעזוב אותי!" ג'יידה~"נגיסה... בלילה". יוג'ינה~"או לא, אתה לא עשית את זה!" מישל~"מי הוא האב של התינוק שלי?" מלרוז~"הגברת של הלילה". קארי די~"אבל... אני אוהבת אותה". סדר הקראת השמות (לא כולל בוטום 2): 1. אמנדה בבין. 2. קארי די אינגליש. 3. אנשל ג'וסף. 4. מלרוז ביקרסטאף. 5. ג'יידה יאנג. 6. מישל בבין. בוטום 2~ יוג'ינה וושינגטון וברוק מילר. המודחת~ ברוק מילר.

כולן יצאו מדהימות../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

אהבתי במיוחד את התמונה האמצעית של מישל

מלרוווווווזז היאא הטופפ מודלל הבאההההה

אפילווו המנכלייתת של עליתת ראתה אתת זהה איןןןן מישיי שיכולה אפילוו לחלוםםם להלחםם בהה בעונהה הפאתטט הזאתת... אנייייייייי כלל פרקקקק מאוהבב בהה יותר ויותררררר... מזמןן זהה לאא קרהה ליי מדניאללללללללללל כפרעליההה

iqiqiq

New member
ראיון אם המודחת אחרי התחרות ללא ספוילרים!!

המודחת ברוק

iqiqiq

New member
ראיון אם המודחת אחרי התחרות ללא ספוילרים!!

המודחת ברוק http://youtube.com/watch?v=qX8cVA_qkmk&feature=related

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifמה הקטע של טיירה

שכולה מתלהבת שהיא צלמת וזה, ותמיד כל התמונות שלה נראות אותו דבר..שחור-לבן.. ארג. שג'ידה ואנצ'ל יעופו כבר.

הפרקקקקקקק>>>

הפוטוושוטטט שלל טיירהה היה חזקקק למרותת שהיא כברר חוזרתת עלל עצמהה כלל עונההה.. והעיקרר היאא חשהה צלמתת מפורסמתת XDD: ג'יידדדדהה הפתיעהה אותי רצחחח וגםם קרידיייייייי תמונותת מדהימותת מ-2 בנות שבחיםםם לאא ציפיתיי מהםם אבלל התמונות רומןן שלהםם בעע.. מלרוזזזזזז?? אלוהיייייייייייייייתתת @@ אין זהו אין מילהה אחרתתת... כלל תמונה שלהה פשוטט עוצרת נשימההה.. אנצ'ללל?? הרומןן מושלםםם השחורר לבן פאתטטטט.. התאומווווווות++יוג'ינהה++שלל ברוקק==> באמתתת לרשימהה של התמונות הכי מכוערות אי פעםם אבלל אני הייתיי מעיףף תתאומותת לאא את ברוקק למרות שאיןן להה טופפ מודלל בכללל @@@ ועודד שבוע שעבר היתה להה תמונהה יפפפה.. טיירההההה?? נמאס לי כברר מהחפירותת שלהה++הייתהה מכוערתת ושמנהה כל כךך היוםם.. כלל החפירותתתת עלל מישלל והתרוציםםם עשתהה מזהה נאוםםםם היאא כזהה מנסהה להיותת מושלמתת נמאסססס וכלל השיפוטט שומעים רק אותהההה בעע שתיתן לניג'ל ומיס ג'יי שמביניםם לדבר++שיעיפפוו אתת טוייגי המיותרתת.. הפוטושוווטט?? לאא משו תאמתתתת ומישו פעםם אמר שעונה 7 זהה יותר משחקק מדוגמנותת?? צ=ו=ד=קקקקק.. שתגגגמרר העווונהה שמלרוווווזז תנצחח והכלל יהיהה טוב :]

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif החלטההה חשובבבבבההה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אחררהה הפרקק של היוםםםםם... החלטתיייייי להוסייףףף אתת מלרוווווווווזזזזזזזזז לאאאאאלוהייוותתת שליייי דניאלליי וניקווווווולללייי פניםםםםםםםםם מולל פניםם ברורר שהםם לא רואותת אותהה ביופייי אבלללללללללל... ישששששש להה אתת הפוררטפוליווו הכיייי מושלםםם בתוולדותתת ANNTTMM איי פעםםםם כמוו לאלוהייייותתת אזז בתמונותת שלהה היא ברמההה שלהםםם כפרעלייייההה++עליהההםם והיא הזיקיתתת הכיי גדולהה בתולדותתתתת התוכניתת++ניקקקקוולל כ==ב==ו==דד לללמממלללרוזזזזזז האלוהיייתתת החדשהההההה @@@

Manga136

New member
אכן פורטפוליו מושלם. ../images/Emo142.gif

אולי חוץ מזאת, אבל עדיין מושלם.

efif1212

New member
אל תהרגו אותי אבל-

אני היחידה שלא אוהבת את מלרוז? אני זוכרת בפעם הראשונה שראיתי את העונה ממש לא אהבתי אותה... ועכשיו עוד יותר. אני חושבת שיש לה יופי מסחרי לחלוטין והיא מלוקקת יותר מידי. "טווווווייגי" וכל השאר...

למעלה