הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 7 לא יכולתי להתאפק)

iqiqiq

New member
גם אני לא כל כך אהבתי אותה

כי כל הבנות מייצגות אותה בתור הביץ' בגלל זה שונאים אותה

מההההההההההההההההההההההההה?@@

דווקאאאאאא לךך ישש טעםםםם טובב בדרךך כלללל@@ ואם היאא הגיעהה לרמה שהיאא ברשימהה של 3 האלוהייייייייווותתת שליייי בתמונותתתת איי פעםםםםםם אזז בכללל איןןן מה לדברררררררר.. ואנייייי רוצצההה רצח שתכיןןןןןןן ליי שומררר מסךךך עםם כלל התמונותת האלוהיווווותת שלה מהעונהה עדד עכשוו כשבאמצע הכיי גדולל התמונההה עםם הפילללל כי אתההה א=ל=ו==ףף++אחדד המוכשריםםםםםם @@@ :]]] מחכהההההה לזההההה רצחחח @@@

וההבנוות שםם מקנאותת ממנה כל כךךך

שזהה רקק מצחיקק אוותיי ומראהה כמה היאא מושלממתת.. באמתתתת שאפחחת מהבנות המכוערווותת שמה לא יכולה להגיעע לציפורנייםם שלההההה++לתמונוות שלהההה והקנאהה שלהםם פאתטטט.. הכיייי שקוףף שמקנאותת זה אנצ'ללללל הבעעע וקרידיייי המסכנהה הזאת שמרכלת עליהההה במצלמוות ומתפשטתת כלל היוםם כי הםם יודעותת שהיאאאא תזכהה אמןןןןןן כפרעליהההההה @@@

efif1212

New member
לא בגלל הבנות...

ביצ'יות לא מפריעות לי... מפריעות לי מלוקקות ומזויפות...דוגמת מלרוז וזוכת עונה 9.

YHPA

New member
לא נראה לי שמלרוז ביץ

זה סתם ההפקה מחפסים מישהי שתחליף את מוניק אבל הבעיה שלי עם מלרוז זה שהיא אחת מהפרצופים הכי מכוערים בטוף מודל (אבל פוטוגנית בטירוף) אאה וג'ידה נארתה כמו מישהו מהכיתה שלי בשחור לבן וקרידי המעולה עדין שולטת

dandush 24

New member
מסכימה

עם זה שלמלרוז יש פרצוף מכוער,אבל היא פוטוגנית.ויש לה גם חיוך מעצבן ומפגר

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifהקנאה אוכלת אותן.

היא תמיד זוכה באתגרים, והיא פי מאה יותר יפה שמה מכולן, חוץ מקרידי.

NP16

New member
ויותר מזה,בטוחה בעצמה!

נגיד הן יכולות לפחד מאנשל באותו מידה, השופטים משבחים אותה כאילו היא אלוהים ואנשים משום מה באמת חושבים שהיא יפה עד כאב. אבל כי אנשל לא מתה על עצמה,אז הן לא פוחדות.

JoNy Boi

New member
אנשל באמת יפה מאוד

יש לה יופי הודי מיוחד כזה..וגם פוטוגנית כמו מלרוז!

דעתי בקשר לכל זה(לא לסקול אותי)../images/Emo58.gif

באופן אישי, למרות האהבה שלי גם למלרוז וגם לקארידי, בעיני הייתה טעות בגמר בזכיה לאורך כל התחרות מלרוז הובילה ושלטה, ואפילו במסלול היא הייתה אחלה. חבל שטיירה פחדה לתת לזאת שכאילו מכנים אותה ה"ביץ' " את התואר שמגיעה לה - הטופ מודל הבאה. מצד שני, טיירה כנראה רצתה ג'ואני 2 (למרות שבעיני קארידי אוכלת את ג'ואני ובענק.) רק שהפעם היא תזכה ותהיה חביבת הקהל

כנראה שברוק נורא כעסה על ההדחה(ובצדק!!)

וירד לה לגמרי מעולם הדוגמנות, כיוון שלאחר התחרות היא עזבה את התחום ככל הנראה, בגלל שאין צילומים שלה בכלל.

מיי יתןן לפאתט הזהה לדגמןןןןן?? @@@@

אבלללל מסכנה שהעיפוו אותהה דווקאאא ביוםם שלל הנשףףף היה אפשררר להעיףף אותהה לפניי שבועייםםם כבררר.. שיעעעעעעיפפווו תתאומותתתתתתת האלההההה.. אםם מישי מגיעה לגמרררר אני מתעלףףףףףף @@@@@@@@

NP16

New member
בקשר לעונה שש..בלי ספוילר..

נראה לי שדניאל היא חביבת הקהל,בדיוק אם לא יותר של אמריקה מג'ואני. כמה שאני אוהב את ג'ואני הרבה הרבה הרבה יותר,אמריקה מתים על האופי הכיפי והמצחיק והצנוע של דניאל. לא שלג'ואני אין כזה,אבל הוא היה פחות מופגן או משהו. חוץ מזה שגם ג'ואני נראית פחות אמריקאית,אז זה גם.

elena20

New member
חייבים תמיד למצוא את הביץ' התורנית, והיא גם

יודעת איך למשוך תשומת לב, ועושה זאת בהצלחה. פנים מול פנים היא די ממוצעת, אבל התמונות שלה מדהימות היא מאוד פוטוגנית. אוף, איך הם העיפו את ברוק
, היא כל כך יפה, בובה! והיא עוד פיספסה בגלל זה את טקס הסיום שלה. הם תמיד עושים את זה,מעיפים את הכי יפה בטענה "יופי בטוח מדי" אה?? דוגמנית לא אמורה להיות יפה? ותמיד משאירים את המכוערות שאף אחד לא היה מסתכל עליהן ברחוב, אך עם קצת איפור ומייק אובר הן נראות סביר+פוטוגניות , למשל זה התחיל עם שנדי, המשיך עם מישל ועכשיו התאומות, הן פשוט לא יפות!!! למרות שחייבת לציין התמונות בשחור לבן היו נורא יפות, אבל זו לא חוכמה לדעתי זה הרבה יותר מחמיא ולכולן יצאו תמונות יפות. קיצור אני בעד קרידי
, ללא ספק מלרוז הולכת להגיע רחוק.

אתתת חכמההההה @@@

מסכיםםםםם עםםם הכללללל חוץץץץ מזהה שברוקקק מכועררתת כאילוו ישש להה פניםם כל כךך עקומותת וההדחה מוצדקתת רצחח.. התאומותתתת שנדי כל הפצועות האלהה?? שיא הכיעוווורר.. קרידיייייי דומהה לגברררר ומלרוזזזזזזזז היאא הזוכהההההה אמןןןן כפרעליהההההההההההההה @@@ דיי ממוצעת אבלל תמונות א=ל=ו=ה=י=ו=תתתת בולל מהה שאני אומרררר :]]]

Nataly B

New member
האמת אני לא סגורה על זה עדיין.

מצד אחד, אני לא מתה עלייה כי יש בה משהו שמרתיע אותי מהאישיות שלה. מצד שני, אי אפשר להתעלם מהתמונות החזקות שלה בשבועיים האחרונים ומהאתר של הראיון שבו היא הייתה מעולה.

למעלה