הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 8!

iqiqiq

New member
פרטים על הפרק |ספוילר כולל המודחת!../images/Emo58.gif

משימה:להצטלם כאשר הבנות בפעולה(בקפיצה)=הפעולה היא לקפוץ על נהג מרוצים הבנות צילמו את עצמן!!! זוכת המשימה:מישל זכתה בפרס של המשימה:מלרוז צילום:הבנות בחלל מנסות לתפוס פריט של קאוורגירל סדר קריאה לבנות(מי נשארה) לפי הסדר: 1.קרידי 2.מלרוז 3.ג'יידה 4.אמנדה 5.יוג'ינה בוטום שתיים: מישל ואנצ'ל המודחת: אנציל

חעעעעעעעעע מלרווזז../images/Emo99.gif

קרעעעעעעעעתת אותייייי זוככתת המשימהה: מישללל זוכת הפרססס: מלררררררררווזזזז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נתננננננוו תפרסס ליפה האמייתתתתתיתת ולזוכהההה האמיתייייתת ולא ליצורר הזהה מישלל בעע

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif זהו באמת אחד הפוטושוטים

הגרועים הומכוערים ביותר שהיו אי פעם בתוכנית.אין לי מושג מה טיירה חשבה לעצמה.בעצם היא לרוב לא חושבת,אז אני לא מתפלא.

Manga136

New member
סתם שתדע... ../images/Emo142.gif

אתה יכול לרשום את השמות שלהן בכותרת כל עוד זו לא המודחת, זה לא ספוילר.

Manga136

New member
או אם זה לא קשור לשאר המיקומים באותו השבוע.

+
(סתם שכחתי להוסיף את זה)

גל גדות

New member
מלרוז הרגה אותי../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

שהיא שמה את השפם הזה, חצי פרק צחקתי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
צילומים מגוחכים...

חחחחחעע כפרעליהה@@@

הכייייייי מדהימהההההה שמההההה חחחחחחח זהה היהה קורעעעעעעע והיאאאאאאא נהייתהה 100ממתת גם כשהיא מספרתת עלל הפרק ואזהה רזהה היאאאא בשיפוטטטטטטטטטט שלמותתתתתתתתת@@@

אבל הכייי מצחיק זהה הקופסאא

קרעעעעעעעעעעההה אותייייייי חחחעעע מדהימההההההה איךך היאא עשתהה אתת זההה L:LOLLL וראווווווו שהיו להה תמונותת יפותתת מזההה ג'יידההה הייתהה חמודהה ואיך קרידיי הפאתתטט הזאתת רוצה צומיי מהשוופטים רואיםםם שהיאא מעתיקה ממלרוזזזז שעההה רצהה וחפרהה ממשששש עלוקהההה @@@ והכיייייי פאתטט שטיירהה אהבהה אתת זהה :(( וטויייגייי כמובןןן הלאא מבינהה כלום הזאתת

הפרקק../images/Emo186.gif

אחד הפרקיםםםםם המכועריםםם החופריםםםםם והעלוביםם בהיסטוריה שלל ANTMM אי פעםםםם הבנותתת?? זוועהההההההה אחתת אחתת. מלרוזזז מממדהימההההה הפוטושווווווט?? מכוער כלל כךךךך זהה מהפוטושוטיםם האלה שאםם כולם יוצאותת מכוערותתת אזז משוו דפוקק בפוטושוטט כאילוו מה נראלהםםם לדגמןןן עםם משקפיםםם וקדסההה עלל כלל הראששש מייקק אפפ פחחחחח אבלל מלרווזז כמובןן תמונה אלוהיתתת ההדחהההההה?? מוצדקתת ולאא מוצדקתתת כיייי היאאא באמת היתהה יפה בתמונה רצחחח והשארר היו מ=ז=ע=ז=ע=ו=תת חוץץ ממלרררווזוושש אבללל ראוו שהיאא מתהה לעוףףף יוג'ייייינהה?? ישש להה עור כזההה מזעזעע ג'יידה?? הייתה חמודהה אבל פאתטטט התאומותתתת?? מכוערותתתתת שזהה מפחיד ועודד הצבעע בכתום הזהה בעע שיעוווווופווו כבררר קרידייייייייי?? איכססס עאלקק אני המתחרה שלל מלרוז פחח הייתה מתהה להגיעע לרבעע רמהה שלהה והיא כזאתתת פרחה איך היאא אמרה לנהג" נעשה סקס" מזכירהה ליי את אדריאןן רקק יותר גרועע++מצחחחחח זוועהה אנצ'ל?? חבל אבלל בייי מלרוזזזזזזזזזזזזזזזזז?? מלכההההההההההה מדהימההההההההההה יפהההההה ותמונותת אלוהיותתת אין עליהה שתגמררר העונהההה :((( ושממלרווזז תזכההההה @@@

NP16

New member
אתה עוד ממשיך לזלזל במתמודדות?

מה קארי די חיקתה? מלרוז בכלל לא ניסתה להצחיק,היא באמת חשבה שזה בוקס במובן של קופסא.

גל גדות

New member
חח זה באמת לא היה מצחיק../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

וקארי די מלכה
היא לא מנסה לחקות אף אחת, היא מקורית וטוב שכך!

לאא מתאים לך :(

הקרידיייייי הזאתתת בהתחלההה חיבבתי אותהה אבללל המצח שלההה והיא כלל כךךך גבריתתתתתת שזההה מפחידד ועודדדדד עםםם כללללללללללל הצומייייייייי שלה איכסססס היאאא ממשששש מתנהההגתת בצורה זנותית ועודד עםם כלל זהה שהיא מתפשטתת קיצר אחתת השנואותתתת איכס כלל מיי שנשארהה שםם אחת השנואותת עליי איי פעם חוץץ ממלררררררררררוווזזזז המTהיNNNNNההה

גל גדות

New member
מה לעשות,לי יש דעה שונה../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

למלרוז לא חסר. בהתחלה חיבבתי אותה, עכשיו היא נראית לי כמו יופי אמריקאי מצוי. וקרידי ממש לא מושכת צומי. היא מצטלמת בטעם ובמקוריות. אני לא אומרת שמלרוז לא מוציאה תמונות טובות, יש לה תמונות מדהימות, אבל לפעמים היא גורמת לי לחשוב שהיא לא צריכה להיות שם.

קרידיי עושהה לי בחילהה

לא אוהבב תמראההה שלההה בככככללל בעע והיאא "טוו מאץץץ'" מתאמממצצתת ועוד לאא ראיתייייי תמונההההה יפפההה ממשש שללהה חוץץ מהשחור לבןן שלהה ושלל ג'יידההה

גם לדעתי קרידי ממש מקורית.

בקשר למלרוז... פנים מול פנים היא לא משהו, היא לא הכי מושכת צומת לב בתור דוגמנית... אבל התמונות שלה פשוט מדהימות אחת אחת [חוץ מהתמונה מהשבוע הראשון] אני לא חושבת שהיה דבר כזה בכל הסדרה

למעלה