הטופ מודל הבאה עונה 7 פרק 8!

../images/Emo47.gif כלל מילהההה

והיוווווווו עודד 2 דבריםם כאלההה בסדרהה==>> ניקווולווהייתת ודנננניאללווהייתתת המושללללמותת שהיוו גםםם אלוהיותת פניםם מולל פניםםםםם@@ חוץץ מזהה?? כללללל מיללההה ושונא אתת קרידייייי XDD:

NP16

New member
כמה שאת צודקת על קארי די, אחד הדברים האחרונים

שאפשר להגיד על מלרוז זה שיש לה יופי אמריקאי מצוי. יש לה יופי שהוא מאד מאד מיוחד,ואפילו יכול להיראות ככיעור. קארי די דווקא היא היותר "בנאלית" מה שנקרא בין השתיים. אישית אני חולה לשתיהן על כל הצורה.

dandush 24

New member
מסכימה לגבי מלרוז והכיעור.

קארי די היא מלכה!

גל גדות

New member
../images/Emo13.gif לפחות אתה לא כופה את דעתך../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

כמו מישהו מפה XD אני אוהבת את התונות של מלרוז, אבל לא אותה. לא יודעת,פשוט לא גורמת לי לכלום. קארי די

JoNy Boi

New member
קארידיי???? מצחיקה??? פחח

מינימום פרחה ממוצעת מבת ים הייתה מתה שמישהו יסתכל על הראש המרובע והמצח העקום שלה עופי הביתה מכוערת ==========>

MoRoSH11

New member
תגיד המקלדת שלך בסדר?!

למה נתקעות לך אותיות?! זה כ"כ מעצבן לקרוא ככה, אנחנו נבין גם את תכתוב כל אות פעם אחת

iqiqiq

New member
משהו שעשיתי בפוטושופ על התמונות של השבוע!!!

ת-ג-י-ב-ו ! ! ! אם זה טוב או לא טוב!!!!!

../images/Emo186.gifלפוטושווטטט

ברור שאתההה מוכשר רצחחחח אבללללל זההה מראה כמהה התמונותת זוועההההה ומפחידותתתתתתתתתת אמאלההההההה נראותת כמוו יצוריםםםם פוטוששששששוטט פאאתטטט

גל גדות

New member
../images/Emo45.gifאחד הפוטושופים הכי גרועים!../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

וכן,זה יפה מאוד ואתה מוכשר, כול הכבוד

וואי זה ממש יפה../images/Emo47.gif פשוט מוכשר../images/Emo47.gif

ומסכימה איתכם-הפוטושוט הכי גרוע בתולדות הסדרה

הואא גרועע אבלל לא

הכייייי גרועעעעעע בתולדותתת ההההיווו עודדד זוועותתתתת יותר ממנוווווווו נגידדדד המתתתחתת למיםםםםם בעונהה 2++עונה 3 הקימווונווו ביפןןןן בעעעע והקפיצהה לאוייירר של עונהה 3 ועווווווננההה 4 הקאבררגירלייםם המכועערייםם ביותר איי פעםםםםם

חחח תאמת שחלק אני לא זוכרת מעונה 3

אבל במתחת למים של עונה 2 היה לפחות סיכוי להוציא תמונה יפה... בפוטושוט הזה זה היה ממש קשה... בעונה 4 ממש אהבתי את הקאברגירל של קיילן,הזוכה האמיתית לדעתי של עונה 4

גל גדות

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

קיילן מדהימה
כול כך הזוכה האמיתית של עונה 4! המתמודדת הכי אהובה עליי מ-כול העונות של טופ מודל. וראיתי גם את העונות הבאות, ודעתי לא השתנתה =]

התמונהה של מלרווזז יפהה

אבלל זהה דייי קשההה וקיייייייילןן?? עדיףףף שאנלאאאאא יגיבבבב כייי הקאברר שלהה הואאא המכוערר ביותרר בתולדותת ANTMM יותרר משלל נאימההה @@ והיא אחתת השנואות והמכוערותת שליי XDD: :]

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gifעוד יוזר פתחת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למעלה