ל ל י ה י ל י New member 12/9/08 #30 ../images/Emo58.gif בזכות התמונה הזאת אני יכולה להבין איך היא ניצחה..
ל ל י ה י ל י New member 12/9/08 #33 יואווו כפרעלייך.. בחיי יש לי דמעות ../images/Emo7.gif נראלי יותר משנתיים לא ראיתי אותך את גם לא במסנ בי-כלללל
יואווו כפרעלייך.. בחיי יש לי דמעות ../images/Emo7.gif נראלי יותר משנתיים לא ראיתי אותך את גם לא במסנ בי-כלללל
S S t r a w b e e r Y New member 12/9/08 #35 בקושי יש לי זמן להתחבר../images/Emo10.gif בסוף המפגש של החופש לא יצא לפועל... לאף אחת לא ממש היה אכפת ולי כבר נמאס לנסות לגבש את כולן.
בקושי יש לי זמן להתחבר../images/Emo10.gif בסוף המפגש של החופש לא יצא לפועל... לאף אחת לא ממש היה אכפת ולי כבר נמאס לנסות לגבש את כולן.
ל ל י ה י ל י New member 13/9/08 #37 את מוזמנת להתחבר ואני חושבת שיש לעשות שינוי קטן... פשוט תתחברי ונדבר תותי
M M o n t i New member 12/9/08 #34 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אם כך...../images/Emo58.gif חכי לתמונה הבאה ^^
S S t r a w b e e r Y New member 12/9/08 #22 נטשה פשוט מהממת../images/Emo99.gif רק בפרק הזה שמתי לב כמה שהיא יפה, אני מקווה שהיא תגיע רחוק בתוכנית כי היא נראת אחת שיכולה להוציא תמונות מדהימות =] חבל שבתמונה הזו היא פיקששה קצת, אבל היא עדיין יפה
נטשה פשוט מהממת../images/Emo99.gif רק בפרק הזה שמתי לב כמה שהיא יפה, אני מקווה שהיא תגיע רחוק בתוכנית כי היא נראת אחת שיכולה להוציא תמונות מדהימות =] חבל שבתמונה הזו היא פיקששה קצת, אבל היא עדיין יפה
N NP16 New member 13/9/08 #39 מפחיד שאתה אומר את השם שלי :O המ..אני אוהב שיש לי רווח בין עונה לעונה.. ובעיקר אוהב לראות פעם בשבוע פרק..לא רוצה למהר לי את 10,עונה מעולה.
מפחיד שאתה אומר את השם שלי :O המ..אני אוהב שיש לי רווח בין עונה לעונה.. ובעיקר אוהב לראות פעם בשבוע פרק..לא רוצה למהר לי את 10,עונה מעולה.