סמנתה
י יעלי וזה New member 13/9/08 #42 היה פרק די מאכזב, אבל אני בטוחה שזה ישתפר בהמ בהמשך* אה ורנה ונטשה כלכך יפות
R reedgreenwhait New member 14/9/08 #44 ../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifלא עושים מייקאובר העונה?
M mikmikonet New member 15/9/08 #48 הי, עונה 1! סתם, מי זוכר את העונה ההזויה הזאת אפילו אני זכרתי שלא היו מייקאוברים רק בגלל שהזכירו לי...
הי, עונה 1! סתם, מי זוכר את העונה ההזויה הזאת אפילו אני זכרתי שלא היו מייקאוברים רק בגלל שהזכירו לי...
W whitneyfan New member 18/9/08 #54 האמת היא... שכן היו, פשוט זה לא היה שינויים דראסטיים כ"כ. לדוגמא- את השיער של רובין וקיסי צבעו בצבע בהיר יותר, לאדריאן עשו פוני, לאיליס עיצבו את השיער קצר יותר, ניקול (הבלונדינית) לא רצתה להפרד מפאת ה500 דולר שלה...
האמת היא... שכן היו, פשוט זה לא היה שינויים דראסטיים כ"כ. לדוגמא- את השיער של רובין וקיסי צבעו בצבע בהיר יותר, לאדריאן עשו פוני, לאיליס עיצבו את השיער קצר יותר, ניקול (הבלונדינית) לא רצתה להפרד מפאת ה500 דולר שלה...
ל ל י ה י ל י New member 15/9/08 #49 איככ רנה כזאת מגעילה ג'ייאל לא עשתה לה כלום כלום , פשוט כלום | איזהמגעילה סתם פשוט הכל מפריע לה .. אולי בעצם בגלל שג'ייאל כ"כ הצליחה =\ ממש התעצבנתי עליה
איככ רנה כזאת מגעילה ג'ייאל לא עשתה לה כלום כלום , פשוט כלום | איזהמגעילה סתם פשוט הכל מפריע לה .. אולי בעצם בגלל שג'ייאל כ"כ הצליחה =\ ממש התעצבנתי עליה
M M o n t i New member 15/9/08 #50 ../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מגעילה עד כדי שלמות ../images/Emo99.gif
K KrIvInE New member 23/9/08 #55 ../images/Emo58.gif איך אני אוהב שאנשים מנחשים בדיוק מי יהיה בשלושה האחרונים וגם צודקים D: אבל זה מבאס קצת, כי אז לא חווים את הבאסה של 'הפייבוריטית שלי הלכה'.
../images/Emo58.gif איך אני אוהב שאנשים מנחשים בדיוק מי יהיה בשלושה האחרונים וגם צודקים D: אבל זה מבאס קצת, כי אז לא חווים את הבאסה של 'הפייבוריטית שלי הלכה'.