הטופ מודל הבאה 6-פרק 6. שרשרו לכאן את דעתכם על הפרק. צפייה נעימה!
M Manga136 New member 23/8/07 #1 הטופ מודל הבאה 6-פרק 6. ../images/Emo142.gif שרשרו לכאן את דעתכם על הפרק. צפייה נעימה!
L L O L O59 New member 24/8/07 #4 פורונדהההההההה כזאת מכוערת, איך היא דוגמנית? מולי סווווו , כל כך יפה וחבל לי עליה. ג'ייד עולה לי על העצבים. ברוק מכוערת. ננה ג'ואני ושרה מושלמות. מאוכזבת לגמרי
פורונדהההההההה כזאת מכוערת, איך היא דוגמנית? מולי סווווו , כל כך יפה וחבל לי עליה. ג'ייד עולה לי על העצבים. ברוק מכוערת. ננה ג'ואני ושרה מושלמות. מאוכזבת לגמרי
A Access M New member 24/8/07 #6 תמונות מהפרק... הפעם אין תמונות של המתמודדות אז צילמתי אותן מתוך הפרק מהפרסומת תהנו
N NP16 New member 24/8/07 #20 תפסיקי!!! כל כך יפה!!! ../images/Emo99.gif ובלונדיניות לאממש עושות לי את זה, אבל בכלל לא...
M mikmikonet New member 24/8/07 #24 "כשאני בלוס אנג'לס........" ../images/Emo6.gif או שאני טועה? לא זוכרת את הציטוט המדוייק
N Nataly B New member 24/8/07 #37 שתעוף כבר!! דיייי!! נמאס ממנה ומכל השטויות שלה! אחרי כל משימה "אם היו נותנים לי הוראות הייתי יותר טובה", "לא הכינו אותי מספיק טוב", "בחרתן את הקטע הפחות טוב שלי". דייי!!!! נמאס, את גרועה ותודה לאל שפספסו יצור כמוך!!
שתעוף כבר!! דיייי!! נמאס ממנה ומכל השטויות שלה! אחרי כל משימה "אם היו נותנים לי הוראות הייתי יותר טובה", "לא הכינו אותי מספיק טוב", "בחרתן את הקטע הפחות טוב שלי". דייי!!!! נמאס, את גרועה ותודה לאל שפספסו יצור כמוך!!
B b l a b l a b l New member 25/8/07 #45 עם מבטא מעצבן, ורווח בין השינייםP= + ../images/Emo58.gif ממש לא הגיע לה לזכות=/