החפירה השבועית. ../images/Emo142.gif
(מישהו בכלל קורא את זה?
)
ברוק: היא ממש, אבל ממש חמודה. אבל זה פשוט לא היה השבוע שלה... היא שכחה את השורות ונלחצה מאוד, ולדעתי זה הרס לה. אני עדיין חושב שהיא יכולה להצליח.
ג'ואני: היא יפה, וגם הפרסומת לא הייתה גרועה, אבל היא לא ממש נזכרת אחרי הפרק... ניחא, אני דיי משוכנע שיצא ממנה משהו בסוף, כי אני בטוח שהיא יכולה לעשות את זה עם המראה שלה.
ג'ייד: אני דווקא אהבתי אותה הפרק. היא הפכה את משחק השאלות לקורע מצחוק בעיניי, ובכלל בלעדיה היה ממש משעמם לצפות... וגם הפרסומת הייתה נחמדה, אבל היא גם שכחה שורות וגם קיללה...
דניאל: בלי הרווח הזה בין השיניים היא הייתה יכולה להיות בין המתמודדות היפות העונה. חבל שהוא קיים, כי הוא דיי הורס את הפרסומת שלה, וגם את המראה שלה בכללי... אבל זו רק דעתי.
לזלי: היא בין החמודות שם, אבל הפרסומת דווקא לא הייתה משהו השבוע. אין לי מושג למה, אבל זה לא עבד בכלל, וזה מאכזב אותי כי היא הייתה פשוט מושלמת בשבוע שעבר...
מולי סו: חמודה, אבל לא בולטת, וכנראה שבגלל זה היא עפה... זה קצת חבל כי בתמונות היא דיי מצליחה, אבל פרסומות זה כנראה פשוט לא בשבילה... למרות שאני חייב לומר שהפרסומת שלה לא הייתה עד כדיי כך גרועה.
ננה: היא מתחילה לעצבן אותי קצת. הפרסומת... לא מדהים, וגם היא בכללי מתחילה לרדת בעיניי. בהתחלה היא הייתה כמו דוגמנית על, אבל היא יורדת, ויורדת... ומתחילה לעצבן אותי קצת.
פורונדה: היא נראית כל כך רזה, והיא גם לא כל כך יפה לדעתי. מעניין איך היא נקראה ראשונה, כי היו יותר טובות ממנה. אבל שיהיה... בכל אופן היא הייתה דיי מוצלחת הפרק, וללא ספק היא משתפרת מאז השבוע הראשון.
שרה: אחת הפרסומות הטובות, אבל הסוף הרס לה... היא נראתה כאילו היא מפרסמת משקה ולא איפור, שלא לדבר על זה ששניהם היו מחוץ לתמונה... אבל אני חושב שזה עדיין שיפור גדול משבוע שעבר. סך הכל פרק יפה, ומה שקורה בין ננה לחבר שלה באמת מעניין... מעניין מה יהיה איתם בסוף בתור זוג.