הטופ מודל הבאה 6-פרק 6.

חתולללה

New member
ג'ייד

היא כזאת מכוערת אני לא מבינה איך העיפו את מולי סו היא הייתה הכי יפה שם...ועוד השאירו את ג'ייד במקומה. לא רק שיש לה אופי דוחה מילא אם היה לה ממה להתלהב הייתי מבינה אבל כשכזאת מכוערת מרימה תאף זה כבר ניהיה פתאטי ומה הקטע שלמולי אין אישיות למה תמיד מחפשים שהטופ מודל תיהיה כזאתי רעשנית ומופרעת אז מה אם היא קצת מאופקת ממתי צריך אופי כזה קופצני ומעצבן בשביל להיות טופ מודל

Spora

New member
מולי-סו עשתה טעות טקטית

זו הייתה משימה קשה הפעם, לאלתר לפרסומת. במקום לעשות משהו סולידי וללכת על בטוח מולי-סו התעקשה להראות שיש לה אישיות ונראתה במשימה ובפרסומת חסרת בטחון. ועדיין אני חושב שג'ייד הייתה גרועה יותר.

ט ל ו ש1

New member
וואי, מילי סו כל כך יפה...

ועשתה את זה יותר טוב מג'ייד...ו...אוף זה ממש מעצבן

היי חדשה!../images/Emo3.gif

היי אני עינב בת 12 וחצי ואני ממש אוהבת את הטופ מודל הבאה=) אממ איפה אתם רואים את זה? אני רואה את זה ביס בכל יום חמישי וממש חבל שהעיפו את מולי סו.....

Nataly B

New member
ברוכה הבאה!

אני אישית גם רואה את זה מיס, אבל יש עוד דרכים לראות. באמת חבל שהעיםו את מולי סו. נטלי, בת 16 :)

פרק מפגר.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

הם כ"כ טעו כשהם העיפו אותה, כ"כ. על מה הם מקשקשים, חוסר אישיות? ><" !#$^& אז היא לא מדלגת אליהם ועושה שטויות כמו שאר הפרחות שם, היא יותר אינטלגנטית ובוגרת. '-' הם יורידו את הרמה של התוכנית אם הם יעיפו כמוה כל הזמן. היו לה שתי (?) תמונות מדהימות. O: ופתאום מעיפים אותה. אז מה אם לא הלך לה במשחק, היא לא חייבת להיות טובה בהכל, היא מצטלמת מעולה, וזו סיבה מספיק טובה להשאיר אותה. זה שקוף~ שמשאירים את ג'ייד בשביל הקטעים, אני לא אומרת שזה רע, אבל לא כשזה פוגע במולי סו. ><" אוף, קודם קארי עכשיו מולי סו. טיפשים.

NP16

New member
הם לא רואים את הקטעים עד סוף התכנית..

אבל אני מניח שהם באמת שמים לב שהיא די רועשת בבית מהכרות איתה..

למעלה