הטופ מודל הבאה 7-פרק 2.

Manga136

New member
הטופ מודל הבאה 7-פרק 2. ../images/Emo142.gif

שרשור הפרק היומי. תהנו מהצפייה! D:

Manga136

New member
פרטי הפרק. ../images/Emo58.gif(נכון לעכשיו)../images/Emo142.gif

האתגר~ תצוגת אופנה בסגנון רוק. זוכת האתגר~ מלרוז ביקרסטאף. הפוטושוט~ סטריוטיפים של דוגמניות. חלקות הסטריוטיפים~ איי ג'יי-הדוגמנית המתחילה עם הבמאי עבור הג'וב. אמנדה-הדוגמנית האנורקסית. אנשל-הדוגמנית שאוהבת את עצמה. ברוק-הדוגמנית שעושה באקסטאבינג. ג'יידה-דוגמנית הניתוחים הפלסטיים. יוג'ינה-הדוגמנית השחורה שהתעשייה הופכת ללבנה. כריסטיאן-הדוגמנית שהופכת לשחקנית. מג-הדוגמנית המסוממת. מגאן-הדוגמנית הדיווה. מוניק-הדוגמנית זורקת הפלאפון. מישל-הדוגמנית הבולימית. מלרוז-דוגמנית של 10,000 דולר ליום. קארי די-הדוגמנית הבלונדה המטומטמת. סדר הקראת השמות (ללא בוטום 2): 1. מישל בבין. 2. קארי די אינגליש. 3. איי ג'יי סטווארט. 4. מגאן מוריס. 5. אנשל ג'וסף. 6. מג מרלס. 7. מוניק קלהון. 8. אמנדה בבין. 9. ג'יידה יאנג. 10. יוג'ינה וושינגטון. 11. ברוק מילר. בוטום 2~ מלרוז ביקרסטאף וכריסטיאן אוואנס. המודחת~ כריסטיאן אוונס.

שלאוהייייייייייייםםם ישמוררררר מצרותתת

אםםם זה אחד הפרקים הטובים בעונה אנלא רוצה לדעת איך העונה תראהההה זה אחד הפוטושוטים הכי גרועים בהיסטוריההההה של התחרותתתתתת בלחץ 4 בנות הוציאו תמונה יפההה

איזה שטויות אתה מדבר../images/Emo2.gif

מהנקודה הזאת, התחילו צילומים מושקעים עם כל מיני סוגי תמונות, וזה נכון לכל העונות הבאות. (מחזור א' [1-2] מחזור ב' [3-6] מחזור ג' [7-9] - אז במחזור ג' עשו את הכי טובים) מה עדיף? שכולן יעשו אותם צילומים באותו מקום?

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא הבנתייייי כלוםםםםםם!

פשוט יותר -

ANTM מתחלקות לפי רמת צילומים והשקעה, לשלושה חלקים - עונות 1-2 עונות 3-6 עונות 7-9 החלק השלישי, הוא הכי טוב ומושקע.

לא ראיתי את 7-9 אבללללל אני כבר יכול

להגיד שזה לא נכוןןןןןן כי עונה 4 הפוטושוטים הכיייייייי מושקעיםםם לבנות הכי מכוערותתתתת ועונה 5 התמונות הכי מדהימותתתתתתתת ביחד עם עונות 2+6 בקיצוררררר זה גם לא ממש משנהההה בכלל הרמת השקעה ממש לאאא.. אם יש לי בנות יפות בפוטושוט אז כמו בעונה 5 מספיק לשים אותם בתא טלפון ויצאו תמונות אלוהיווותתת שלא נדבר על הדאודורנט(סדיגה לניקוולליי) מה שכן אבלללללל למשל הפוטושוט של החיות של עונה 4- בנות זוועתיותתתתת כמו נאימה ומישל הוציאו תמונות עוצרותתתתת נשימהההההה אז זה אומר משו על הצלם התאורה הרקע זה חשוב . ועונה 7 עד עכשיו גרועה גם בבנות וגם בתוצאות של התמונותת בכללייי

JoNy Boi

New member
אתה צודק..

כולם אומרים פה מושקע מושקע אבל מה זה משנה אם הבנות לא יפות?? הזוכה גם קצת מאכזבת..6,8,9,5 העונות הכי טובות.

וואווווווווו 5+6 קלעת רצחחח

אני סומך עליך על 8+9 בכלל על 8 אני שומע שזה אחת העונות המושלמותתתתתתת בהיסטורייייייייההה אני מת לראותותה מ===ת

אתה באמת תמות עליה....

כמעט כ-ל המתמודדות (ובמיוחד אחת מהן) מושכות את העין מאודדדדדד

NP16

New member
כל כך מושכות את העין שרק אתמול ראיתי פרק,

ואני לא זוכר חצי מהן.

../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gifWאנוןןןןןןן היא זוכת עונה 8????

זה הכוונהההההההההההההה??? לא הבנתיייייייייייייי אם כן היא מושלמממממממממתתתת הלוואייייייייייי או אפרילללללללללל אבל העיקר שאנון או אפריללללללללל כפרעלייההםם!!

../images/Emo7.gif

טוב שאנון זכתה בעונה 1 לנצצצצצצצחחח בשבילי :]]]]]]] כפרעלייייייייייהההה ונראלי צריך להוריד תנעיצה כבר.. אני שם שרשור תמונות של שאנון המושלמממממתתת והטפ מודלית!

למעלה