לא, לא... בנות שעברו לבית לא יכולות לחזור בעונות הבאות... זו מישהי אחרת בטח... לעונה 8 AKA ג'זלין.
M Manga136 New member 21/12/07 #140 לא, לא... ../images/Emo142.gif בנות שעברו לבית לא יכולות לחזור בעונות הבאות... זו מישהי אחרת בטח... לעונה 8 AKA ג'זלין.
לא, לא... ../images/Emo142.gif בנות שעברו לבית לא יכולות לחזור בעונות הבאות... זו מישהי אחרת בטח... לעונה 8 AKA ג'זלין.
J JoNy Boi New member 21/12/07 #82 אתה צודק.. כולם אומרים פה מושקע מושקע אבל מה זה משנה אם הבנות לא יפות?? הזוכה גם קצת מאכזבת..6,8,9,5 העונות הכי טובות.
אתה צודק.. כולם אומרים פה מושקע מושקע אבל מה זה משנה אם הבנות לא יפות?? הזוכה גם קצת מאכזבת..6,8,9,5 העונות הכי טובות.
ה הגשר הישן New member 21/12/07 #80 ../images/Emo207.gifהוספתי את הסיפור מאחורי התמונה, בכל תגובה לתמונה
ה הטופ מודל הבא New member 21/12/07 #89 תווווווווודהההההההההה!! כל הכבודדדדדד הכי שקוף זה היה על ג'יזלל ועל ביונסהה וקייט מוססססס השאר לא שמתי לב לפני שאמרת XD:
תווווווווודהההההההההה!! כל הכבודדדדדד הכי שקוף זה היה על ג'יזלל ועל ביונסהה וקייט מוססססס השאר לא שמתי לב לפני שאמרת XD:
ה הטופ מודל הבא New member 21/12/07 #91 ואם כבררררר אז הליהוק של מלרוז בולל פגיעההה יש במלרוז משו שמזכיר את ג'יזללללללל רצחחחחח... הגובה המבנה גוף הפנים- הלחיים ואפילו טיפה האף (אצל ג'יזל הוא פחות מכוער ממלרוז אבל ממש דומה)..@
ואם כבררררר אז הליהוק של מלרוז בולל פגיעההה יש במלרוז משו שמזכיר את ג'יזללללללל רצחחחחח... הגובה המבנה גוף הפנים- הלחיים ואפילו טיפה האף (אצל ג'יזל הוא פחות מכוער ממלרוז אבל ממש דומה)..@
J JoNy Boi New member 21/12/07 #11 לא אהבתי.. כמו שנייג'ל אמר אז ג'יידה ממש גברית..ועוד אחרי המייקאובר בכלל..כריסטיאן הייתה צריכה ללכת היא משעממת..מזכיר לי כמה אני לא סובל את העונה הזאת..
לא אהבתי.. כמו שנייג'ל אמר אז ג'יידה ממש גברית..ועוד אחרי המייקאובר בכלל..כריסטיאן הייתה צריכה ללכת היא משעממת..מזכיר לי כמה אני לא סובל את העונה הזאת..
ה הטופ מודל הבא New member 21/12/07 #15 ../images/Emo127.gif מסכיםםםםם... הבעיההההההה שזה עונת הגבריות לגמרייייייייי.. ג'יידה+איג'יי+זאת שדומה לקים+ התאומהההההה הגברית לא שהשניה בדיוק נשית+ קארידי בכמה פוזות.. איכסססססססס
../images/Emo127.gif מסכיםםםםם... הבעיההההההה שזה עונת הגבריות לגמרייייייייי.. ג'יידה+איג'יי+זאת שדומה לקים+ התאומהההההה הגברית לא שהשניה בדיוק נשית+ קארידי בכמה פוזות.. איכסססססססס
ה הטופ מודל הבא New member 21/12/07 #44 תלוייייייייייייייי למשל כל החצי ה1 היא הדהימהה אותי והכי בלטה לי בעין במסלוללללל עם הקוקיות בשיערררר והאיפור והשיזוףףףףף אבל רק אני רואה תמצח שלה אני חוטף דיכאוןןןןןן XD
תלוייייייייייייייי למשל כל החצי ה1 היא הדהימהה אותי והכי בלטה לי בעין במסלוללללל עם הקוקיות בשיערררר והאיפור והשיזוףףףףף אבל רק אני רואה תמצח שלה אני חוטף דיכאוןןןןןן XD
J JoNy Boi New member 21/12/07 #36 נו נכון.. כתבתי כריסטיאן הייתה צריכה ללכת כי היא משעממת..פירשת את זה לא נכון..
E efif1212 New member 21/12/07 #8 תמונות מהפרק../images/Emo26.gif נושא הצילומים: סטריאוטיפים של דוגמניות.
N NP16 New member 21/12/07 #19 התמונה הכי טובה הפרק ללא ספק. באמת שהייתי יכול לראות את זה במאמר על בולימיה.
A Almighty Efraty New member 21/12/07 #31 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתמונה מדהימה פשוט. מדהימה.