הטופ מודל הבאה 7-פרק 2.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifואגב-זו תמונה שמשקפת בולימיה.

היא לא אמורה להיות תמונה מדהימה עם שיער ואיפור מדהימים והלבשה תחתונה,אתה יודע.

דודצוק

New member
עצבן אותי מאוד בשיפוט

שטיירה אמרה על מלא בנות שכל הפריימים היו אותו דבר, ואצל מישל ראו לפחות רבע שעה שהיא היתה תקועה בפוזה עם היד לפחות למשך 90% מהפריימים. חבל שלא מציינים את זה!

NP16

New member
אותי מאד עצבן שאמרו שקארי די קיבלה משהו קל,

אז כאילו,למה נתתם לה את זה? ואז הם אומרים שהיא הייתה טובה כי זה היה קל הרי.

אין בכלל ספק שהם מכוערות מאוד

אבל מה שכן התמונה שלה ושל אחותה הכי טובות בפרקקקק במיוחד של מישל הבולימייהההה.. זה בול פגיעה למה שהם ביקשו...

NP16

New member
אבל מה זה בעצם דוגמניות?

יש הרבה דוגמניות שלא נראות מי יודע מה מחוץ לתמונות. [אבל אני דווקא חושב שאולי חוץ מלטפל בעמידה הן נראות מעולה,הן מאד מיוחדות בעיניי,באמת דומות לשנדי. גם אני פעם ראשונה שראיתי אותן קצת לא הבנתי מה הן עושות פה,שזה איזה גימיק,שהן מכוערות..אבל זה ממש לא ככה.] חוץ מזה, לא צריך ישר לחשוב אם הן יכולות לזכות או לא כי בנתיים הרוב לא נראות דוגמניות. גם בחיים לא הייתי חושב שג'ייד תזכה,ממש ממש לא,ועדיין נהניתי ממנה מאד בכל העונה. וגם מברוקי ,באותה העונה.

Nataly B

New member
אתה באמת צודק.

יש להן מראה שונה, אבל בינתיים (בכל זאת פעם שנייה שאני רק רואה אותן, ואולי דעתי תשתנה) אני לא רואה בהן משהו ממש מיוחד שגורם לי להגיד "וואו הן יגיעו רחוק". במקרה הזה אתה צודק, שלא צריך ישר לחשוב אם הן יכולות לזכות. עם שנדי, למשל, אני כן ראיתי בה משהו מיוחד (כנ"ל לגבי קיילן וברוק). אולי המהפך או בכלל המשך הסדרה ישנו את דעתי.

דוווווווקאאא מממש מתאים לך לאהוב אותם

איכססס אני שונאאאאאאאא תמראה הזה של המוזרות==מכוערותתת סטייל שנדי נאימה קיילןןן התאומות איכססססססססססססססססססססססס בכל עונה יש כזאת סתם בשביל שיהיה רייטינג לסדרה ואפעם הם לא זוכותתתתתת (חוץ מנאימהה שיחסית לקיילן היתה מוצדק אבל יחסית לעולם פשוט מכה)

NP16

New member
לקיילן אין מראה ביזארי בגרוש.

דווקא כל החיים אני מתווכח עם אמא שלי שקיילן היא לא בלונדינית רגילה, אני מכיר מלא שימצאו בה בנאלית.

Nataly B

New member
חח אמא שלך גם רואה טופ מודל?

לימדתי את אמא שלי לאהוב את זה

Nataly B

New member
אני אגיד לך בערך מה שטיירה אמרה לאנצ'ל (או אי

איך שלא קוראים לה, כבר לא זוכרת). יש הבדל בין טופ מודל למלכת יופי. מחפשים מראה מיוחד, שונה. ועכשיו אחרי שראיתי שוב את הפרק היום, אני מסכימה עם נדב. בכל מקרה זה עניין של דעה אישית.

מההההההההההההההה?????????????

מלכת יופייייייייייי???????????? זה בכלל הסחפותתתתתתתתתתתתת..... אולי מלכת כיעור ואני לא מגזיםםםםםםםם.. עוד בטופ מודל זה מקובל להראות ווירייייידדי ומכוער אבל מיס יוניברס נראלךך היו מקבלים אותההההההההה??????? בחייםםםםםםםםםםםם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא והאף שלה כזה מכוער

למעלה