הפנים דווקא בסדר.
S sapirush001 New member 21/12/07 #130 תמונה לא הכי טובה אבל.... היא לא עד כדי כך מזוויעה כמו שהרבה פה ציינו אני חושבת שהיא יפה(טוב לפחות עד שיעשו לה את המייקאובר)
תמונה לא הכי טובה אבל.... היא לא עד כדי כך מזוויעה כמו שהרבה פה ציינו אני חושבת שהיא יפה(טוב לפחות עד שיעשו לה את המייקאובר)
A Almighty Efraty New member 21/12/07 #52 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאחת מה-תמונות של הפרק. היא באמת הצליחה בזה.
S S t r a w b e e r Y New member 21/12/07 #97 תמונה טובה!../images/Emo47.gif אחת הטובות בפרק... ראו את זה עוד מהצילומים.
A Almighty Efraty New member 21/12/07 #54 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא תמונה כ"כ רעה. הם שלחו אותה בגלל שהיא דומה לטיירה והיא פשוט נתנה אותה פוזה. אם היא הייתה עושה עוד פוזות,לא היו שולחים אותה.
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלא תמונה כ"כ רעה. הם שלחו אותה בגלל שהיא דומה לטיירה והיא פשוט נתנה אותה פוזה. אם היא הייתה עושה עוד פוזות,לא היו שולחים אותה.
N NP16 New member 21/12/07 #78 אני דווקא חושב שבגלל זה קיבלו אותה. בגלל הדמיון לטיירה ,שאני לא כלכך רואה אותו אבל שיהיה. היא סתם נראית לי כמו איזה מעריצה של הטופ מודל שבטעות מתמודדת,איך שהיא אמרה טיירה נוגעת בי זה היה פשוט מגוחך
אני דווקא חושב שבגלל זה קיבלו אותה. בגלל הדמיון לטיירה ,שאני לא כלכך רואה אותו אבל שיהיה. היא סתם נראית לי כמו איזה מעריצה של הטופ מודל שבטעות מתמודדת,איך שהיא אמרה טיירה נוגעת בי זה היה פשוט מגוחך