קודם כל הפתייייייייחחחחח../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
פשוטטטטטטטטטטט שלמות... אפילו שטיירה מעריצה את עצמה ר=צ=ח בעונההההה (טוב שכל הבית זה לא היא XD אבל הפתיחחחחחחח הזה פשוט מדהיייייייייםםםםם... כומובןןןןןןןןןןןןןןןןןןן דניאלללללללללללללללללווווהיייתתת וניקווווווווווולייייייייי שיכולות לעשות מה בצפר לכל אחת מהמתמודדות של העונההההההה.. יואו הם כל כך קלעוווווווווווו על הזוכותתתתת: יוהאנה= אופנההה עילית אווה= אומץ בדיוק היאאאא.. נאימה= אד'גית (מילה עדינה לכיעוררררר LOL) ניקוווווווווווווווולללללללללללללל===> הוט קוטוררררררר ושלמותתת בדיוק מה שאני אומר עליה וכמובןןןןןןןןןןןן דניאלללללללללללללללייייייי ~~סגידה~~--->> י=ו=פ=י במילה אחת... עוצרת נשימה.. מהבנות של העונהההההה: מלרוז מדהימה בפתיח+ מוניק בובההה..+מג יאפההה+ יוג'ינה שהיא מזעזעתתת בכל צורה יצאה יפה. קיצר מלרוז הכי שולטת בנתיים
לא רואים אותה שעהההה בהתחלה ובסוף עוד גומרים איתה זה לא היה אפעםםםםםםם.. העיקר התמונה ההודית של ניקווווווווווווללללייי הסגידה והקרחת של האלוהייייייתתתת אין אין עליהםםםםםם!
פרק חמודדד לא יותר.. אני יתחיל מזה שטיירה היתה יפה עם התספורת אבל נראת שמנה.. ואני בשוקקקקקקקקק ממנה...היא מה זה חמודהההההההה בעונה היא מחבקת את הבנות כל שניההההה נוגעת בהםםם איך שהיא דיברה עם מלרוז ממש חמודההה.. הבנות: מלרוזז--> הפתעה טובה רצח.... היתי בטוח שהיא תהיה ביצית אבל היא חמודההההההההה. על המסלול היא ש=ל=ט=ה... תמונה יפההההה אני אהבתיייי אבללללל.... הבעיה היחידה שלה שהיא נראת זקנה לפעמים... והאף כמובןןןןן אבל זה לא תמיד בולט!!! מה שכן החום בשיער והעינים הבהירות 100מם אנ'צל= פשוט אחת המתמודדות המכוערות בהיסטוריה של התחרותתתת אנלא יודע אם טיירה צוחקת שהיא אומרת שהיא יפההההההה אבל טיירה עיוורת העונה רצח... כנ"ל ג'יידה מה זה הגועל הזההההה איך ניגל אמר גברית וגם הכפילה של קים ואיג'יי ברוק- ה===אכזבה... היא יפה מרחוק ורחוקה מלהיות יפה.. משו עקום בלסת שלה קרידי--->> היתה יפיופהההההההההההההה באמת הכי יפה על המסלול עם הקוקיות.. ממש הפתיעה לטובה... כשהיא מסתירה תמצח היא מדהימה לפעמים.. אבל כשהיא מרימה היא נראית כמו גבר שהתחפש!!! מג===> כמו שניגל אמר הכי טובה היא יכולה להיות מישל==> ההפתעה לטובה של הפרק....... תמונה 100מתת. אבל כמובןןןןןן שהיא בחיים לא תהיה טום מודל!
אני יודעת שזאת הולכת להיות עונה מצוינת. (לא בגלל שאמרו לי,גם,אבל גם בגלל שרואים שזאת אחת מה-). אני ממש אוהבת! אני ממש אוהבת את קארידי,התאומות ואיי ג'י.
אייג'י מ-ד-ה-י-מ-ה-! אני פשוט מתה על היופי שלה, על האישיות שלה, על זה שהיא שונה מכל דוגמנית סטנדרטית. פשוט מתה עליה. התמונה של קרידי מעולה, ומישל שיחקה אותה. מוניק-ברררר מעלה לי את הג'ננה כל פעם מחדש. יאללה שבוע הבא מייקאוברים, חבל שאני לא אראה
הכי אהוב עליי בעונה אני חושבת..זה צילומים כל כך טובים! התמונה של מישל יצאה מדהימה,ממש אמיתית ויפה. התמונה של ג'יידה מפחידה אותי. יוג'ינה גם יצאה טוב אבל האיפור הזה ששמו לה מוזר אייג'יי מהממת
,מוניק ביץ',ומלרוז ממש יפה אבל הצילום שלה יצא רע..והיא גם מעצבנת.