הטופ מודל הבאה 9

Manga136

New member
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 11 ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

סליישה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 12 ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

שרה.

Manga136

New member
../images/Emo58.gif מתמודדת מס' 13 ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

ויקטוריה.

Manga136

New member
חפירה. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אמבריל: לא אוהב אותה בכלל כרגע, אבל נראה איך היא תהיה בתוכנית עצמה... בינתיים מזכירה לי שילוב של ברנדי וטיפאני מעונה 4. ביאנקה: היא פשוט מהממת בעיניי. אין לי שום דבר רע להגיד עליה כרגע. שאנטל: היא נחמדה מאוד, אבל קצת סתמית. אבל מי יודע? אולי בתוכנית היא תהיה מדהימה... אבוני: כמו שתי האבוניות הקודמות, גם זאתי לא יפה בכלל. מעניין רק אם היא תהיה יותר טובה מקודמותיה. הת'ר: היא נורא יפה בתמונה הזאת. בינתיים יש לי ציפיות לא קטנות... ג'אנט: מזכירה את קים, מולי סו ומייגן. והיא גם נורא דומה להן. לא יודע אם אני אוהב אותה או לא... אבל נראה. ג'נה: התמונה הזאת לא מחמיאה לה בכלל, אבל נראה לי שהיא דיי יפה... אני אאלץ לחכות לתוכנית כדי להביע דעה ממשית. קימברלי: היא נראית יפה, אבל לא מ-מ-ש יפה... היא נראית נורמלית, אבל מי יודע מה יצא ממנה. ליסה: היא בין היפות ללא ספק. התמונה מהממת וגם האפרו נחמד מאוד. לא יכול לחכות לראות תמונות שלה... מילה: חמודונת, מזכירה לי קצת את ג'מה וורד, אבל לא יותר מזה. בינתיים אני אאלץ לחכות לתוכנית כדי לנמק לגביה... סליישה: פשוט מדהימה אותי. התמונה היא מאוד אופנה עיךית, ויש לה לוק מוצלח מאוד. לא יכול לחכות לתוכנית כדי לראות עוד! שרה: היא ממש חמודה לדעתי, והשיער מחמיא לה. והיא גם מצטלמת טוב, לפי התמונה הזאת... ויקטוריה: אני מת על השם הזה, אבל לא ממש עליה. או שהתמונה פשוט לא מחמיאה לה, או שהיא באמת לא ממש יפה. אבל בכל אופן אני אאלץ לחכות לתוכנית... בקיצור, יש מתמודדות יפות ויש מתמודדות שהן לא כל כך יפות, אבל אני אאלץ להמתין לתוכנית כדי להתרשם מכולן באופן רשמי. בינתיים הפייבוריטיות שלי הן שרה, סליישה וליסה... ואני לא אוהב את אבוני, ויקטוריה ואמבריל...

מבחינתי היותר מבטיחות העונה הןספוליר|

ליסה ושרה אבל אני משוכנע שיורידו לליסה תאפרו ואז הכל ילך קיבינימט כי יתקעו לה תספורת דוחה

Manga136

New member
אין בעד מה! ../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif

שמח לעזור.
ואגב, גם אני אוהב את 11 ו-12.

Manga136

New member
כולן נראות מדהים בתמונה הזאת. ../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

Access M

New member
לגמרי../images/Emo99.gif למרות שיש כמה שלא אהבתי

למשל זאת עם השיער הקצר מאוד מאוד מאוד גברית והיא מזכירה לי קצת דראג קווין:/ אני מקווה שאני טועה. אבל בגדול יש שם כמה שממש יפות ואני רואה אותן מתקדמות ומצליחות בהמשך
תודה על כל התמונות אגב

Manga136

New member
אין בעד מה! ../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif

ואתה מתכוון למתמודדת מס' 1? אם כן אז גם אני לא אוהב אותה...

Manga136

New member
ואגב... ../images/Emo142.gif

תעשה את "התמונה הכי טובה/גרועה" גם לעונה ה-9? זה יכול להיות ממש כיף...

Access M

New member
בכיף, למה לא?

אם יהיה ביקוש והרבה אנשים יראו את העונה ה-9 אז אני אשמח

Access M

New member
לא..

אני מדבר על מתמודדות מספר 6. בתמונה הקבוצתית היא נראת מאוד גברית וזה לא מחמיא לה במיוחד

Manga136

New member
אתה באמת צודק... ../images/Emo142.gif

היא באמת נראית קצת גברית.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif התחתונה משמאל.ואוו ../images/Emo99.gif

הבלונדה באמצע
התחתונה באמצע
בנתיים אלה שלושת הפבוריטיות שלי במראה. נמאס לי שכל עונה יש מס' זהה כמעט של שחורות.כאילו בכוונה נדחוף שחורות כדי שהן יהיו שם.

NP16

New member
ובעונה 4 ו5 עוד אחת מהן נדחפה לגמר!

גם מיה-יה לא הייתי הכי מרוצה, אבל היא טובה. (ומי יודע, רק שגם פורונדה לא תגיע לגמר.. )

למעלה