חפירה. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif
אמבריל: לא אוהב אותה בכלל כרגע, אבל נראה איך היא תהיה בתוכנית עצמה... בינתיים מזכירה לי שילוב של ברנדי וטיפאני מעונה 4. ביאנקה: היא פשוט מהממת בעיניי. אין לי שום דבר רע להגיד עליה כרגע. שאנטל: היא נחמדה מאוד, אבל קצת סתמית. אבל מי יודע? אולי בתוכנית היא תהיה מדהימה... אבוני: כמו שתי האבוניות הקודמות, גם זאתי לא יפה בכלל. מעניין רק אם היא תהיה יותר טובה מקודמותיה. הת'ר: היא נורא יפה בתמונה הזאת. בינתיים יש לי ציפיות לא קטנות... ג'אנט: מזכירה את קים, מולי סו ומייגן. והיא גם נורא דומה להן. לא יודע אם אני אוהב אותה או לא... אבל נראה. ג'נה: התמונה הזאת לא מחמיאה לה בכלל, אבל נראה לי שהיא דיי יפה... אני אאלץ לחכות לתוכנית כדי להביע דעה ממשית. קימברלי: היא נראית יפה, אבל לא מ-מ-ש יפה... היא נראית נורמלית, אבל מי יודע מה יצא ממנה. ליסה: היא בין היפות ללא ספק. התמונה מהממת וגם האפרו נחמד מאוד. לא יכול לחכות לראות תמונות שלה... מילה: חמודונת, מזכירה לי קצת את ג'מה וורד, אבל לא יותר מזה. בינתיים אני אאלץ לחכות לתוכנית כדי לנמק לגביה... סליישה: פשוט מדהימה אותי. התמונה היא מאוד אופנה עיךית, ויש לה לוק מוצלח מאוד. לא יכול לחכות לתוכנית כדי לראות עוד! שרה: היא ממש חמודה לדעתי, והשיער מחמיא לה. והיא גם מצטלמת טוב, לפי התמונה הזאת... ויקטוריה: אני מת על השם הזה, אבל לא ממש עליה. או שהתמונה פשוט לא מחמיאה לה, או שהיא באמת לא ממש יפה. אבל בכל אופן אני אאלץ לחכות לתוכנית... בקיצור, יש מתמודדות יפות ויש מתמודדות שהן לא כל כך יפות, אבל אני אאלץ להמתין לתוכנית כדי להתרשם מכולן באופן רשמי. בינתיים הפייבוריטיות שלי הן שרה, סליישה וליסה... ואני לא אוהב את אבוני, ויקטוריה ואמבריל...