הטופ מודל הבאה 9

דודצוק

New member
נדחפות שחורות?

זה קצת גזעני.. זה שאתה לא אוהב את היופי שלהן, ומכליל אותן לא אומר שהן מכוערות.. :\

אבל לרוב הן נראות אותו הדבר.

שפתיים מלאות, אף רחב, שיער שחור, מבטא של אפרו-אמריקאים. אם לא הייתי יודעת, הייתי אומרת שהן אחיות. (שלושת השחורות בעונה התשיעית)

דודצוק

New member
=\

זה כמו להגיד שכל הבלונדיניות נראות אותו הדבר.. אתה פשוט רואה אותן אותו דבר.. הסיניות גם אותו דבר בגלל העינים שלהן? זה די מגעיל להגיד את זה.. >< חוץ מזה שבעונה ה9 אין דמיון בגרוש..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אויש תנוח

אווה היא אחת המועמדות שאני הכי אוהב אוור. ג'נשה הייתה מדהימה ביופיה לדעתי. את דניאל גם אני אוהב. אבל
ל7-8 בעונות האלה סתם השאירו את יוג'ינה ואת ג'יידה רק בגלל שהן שחורות ורק בגלל טיירה.אם הן היו לבנות,הן היו עפות הרבה לפני. והתכוונתי שסתם מביאים שחורות 'כדי שהן יהיו שם' כדי שטיירה תהיה מרוצה שהיא שמה 4-5 שחורות,כדי שיהיה ייצוג.אפילו כשיש כאלה הרבה יותר מתאימות.זה מעצבן!

KrIvInE

New member
מה פתאום,../images/Emo58.gifשביעית

יוג'ינה מצטלמת תמונות מהממות, יש לה יופי נורא מיוחד. את אנצ'ל לעומת זאת...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif תמונות מהממות?../images/Emo58.gif

התמונה היחידה שהייתה לה טובה בהמהלך כל העונה הייתה עם השור ו-ז-ה-ו!

../images/Emo58.gif

מה? יוג'ינה לא פוטוגנית בשיט היא כולה באה נפוחה ובטוחה בעצמה אחרי 3 תמונות כל הפוזות שלה ירדו ואני לא יודע מה סיפרו לך אבל אנשל הודית חחחח:) אבל אני מכבד את דעתך

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gifמהפתאום,

יוג'ינה כאשת ציפור הייתה טובה, בתמונה של השלוש עם הרקע הורוד היא יפה, בתמונה של הביונסה וג'ייזי היא שיחקה מעולה, ובסטראוטיפים התמונה שלה הייתה יותר מסבירה.

האמצעית למטה.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

נורא פשוטה, אבל יש בה משהו עוצמתי. גם הימינית בשורה השניה, נורא בולטת. o: כל השאר, לא מבדילה בינהן. היו צריכים לעשות פוטושופ לכפות רגליים של השורה הראשונה, זה פשוט מזעזע. @.@;;

funky Doll

New member
שאלות לגבי העונה ה-9

העונה תשודר בישראל ? אם כן באיזה שעה ? ובאיזה ערוץ ? והאים זה בהוט או ביס?

Manga136

New member
יש עוד ט=ו=נ=ה זמן. ../images/Emo142.gif

אפילו באמריקה זה לא התחיל... ואני מניח שהיא תשודר באותן תחנות כמו בעונות הקודמות, רק שלא בטוח שבאותה השעה...

למעלה