הטיפול שלכם

DAN1EL

New member
הפרעת קשב ../images/Emo97.gif

מתבטאת לעיתים בהיפר-אקטיביות.

GREENPOINT

New member
זה מאוד נכון!! מצד אחד

אפשר להבין את ריבוי אבחנות PTSD, נוח להניח שהסביבה רבת הסטרסורים מתחזקת או מעלה תדירות הופעת PTSD, ויש גם גל מסויים של מטופלים שמנגנים על האבחנה הזו, או ממשיכים ל"החזיק" בתסמינים בגלל רווח משני, בד"כ כסף - פיצויים, פסיכיאטרים נזהרים היום קצת יותר מהאבחנה הזו.

GREENPOINT

New member
זה מאוד נכון!! מצד אחד

אפשר להבין את ריבוי אבחנות PTSD, נוח להניח שהסביבה רבת הסטרסורים מתחזקת או מעלה תדירות הופעת PTSD, ויש גם גל מסויים של מטופלים שמנגנים על האבחנה הזו, או ממשיכים ל"החזיק" בתסמינים בגלל רווח משני, בד"כ כסף - פיצויים, פסיכיאטרים נזהרים היום קצת יותר מהאבחנה הזו.

לא הגדירו אותי ככה אבל ככה אני

מרגישה ולכן התחלתי טיפול נוסף... מה אני עושה עם זה זאת השאלה?!... נראה לכם שהפסיכולוגית שלי יודעת שאני כזאת או שיש לי את זה?!

שרונסקי

New member
לילינמר, לא גמרתי בעצם..

ADHD זו הפרעת קשב וריכוז, שלפעמים אדם מייצר סימפטומים דומים לזה, כמו במקרים של הזנחה והתעללות, של חוסר יכולת להתרכז, קושי עם סמכות, אסוציאטיביות וכו', אבל אז, בעצם, זה לא ADHD אלא אבחנה לא נכונה. יכול להיות שיש לך קשיי קשב וריכוז, אבל זה בגלל ההצפה של התכנים הקשים שאת מתעסקת איתם, ובצדק, במצב כזה קשה מאד להתרכז, מה עוד שה'לא מודע' שלך כאילו צועק :תוציאו אותי תוציאו אותי, יכול להיות שגם יש לך את התופעה עצמה, התיסמונת של ה- adhd, חוץ מהבעיות האחרות, ואת יודעת מה, באמת שלא כל כך חשוב. בבתי ספר,פשוט, ילד שמפריע וקשה לו להתרכז ישר נותנים לו את הכותרת הזו (ה- H שייך להיפראקטיביות שאפשר איתה ואפשר בלעדיה לחוות קשיי קשב וריכוז), ואז, הנוירולוג מקשיב לדיווח המשפחתי ולא עושה בדיקה מעבר, וכך מגיעים הרבה פעמים לאבחון מאד מוטעה. אבל עזבי כותרות, אם הפסיכולוגית שלך טובה לך, ולא רק בעיבוד של מה שהיה אלא גם בנסיון לבנות את ההלאה, אז יופי, עניתי לך?

תודה על התשובה ואני חושבת שיש לי

סינדרום פוסט טראומתי אבל של שנים אם זה יכול להיות.. סתם רציתי להביןמה זה הadhd בכל מקרה שאלתי על הפסיכולוגית שלי כי לא נראה לי שהיא מודעת לזה או שהיא פשוט לא מספרת לי על זה כי הפעם הראשונה ששמעתי שמה שיש לי נפוץ זה מכם... אני לא זוכרת את הילדות שלי וקשה לי עם זה...

שרונסקי

New member
ועוד מילה

בטח שזה קשה לא לזכור את הילדות, יש לך עבודה ולא קלה לעשות, וגם הגיוני שיש לך סינדרום פוסט טראומטי, ובהחלט של שנים. יש לי חבר עם סיפור דומה, שחטף פלאש אחרי 20 ומשהו שנים. ואם הפסיכולוגית שלך עובדת עם ילדים היא בוודאי יודעת מה זה ADHD. תזכרי שאת בכיוון הנכון. של חיפוש והבנה, הדברים יגיעו.

DAN1EL

New member
הממ...../images/Emo97.gif

הייתי בטיפול, עכשיו אני לא. מעדיף לא להרחיב כרגע.

גם אני ../images/Emo9.gif

בתקופת התואר שלי בפסיכולוגייה עברה טיפול של חצי שנה יותר למען ההתנסות כמובן שהגענו בסוף למק\סקנות שאמא שלי אשמה:) לאחרונה התחילה טיפול נפש גוף, כי כרגע בשלב אחר בחיי לא בגלל בעייה מיוחדת אלא כדי להבין מטופלת אצל מישהי מדהימה <פעם אספר עליה> רפלקסולוגיה שמשולבת עם רייקי.. בתחילת כל טיפול משוחחים ואח"כ עוברים למיטת הטיפולים הנאה לגוף ונפש... דיי חדשה בקטע אבל יודעת שלמרות שרק בתחלה יש לזה כבר השפעות הרי נפש בריאה בגוף בריא :)

GREENPOINT

New member
וגם אני...

לפני כמה שנים הלכתי לנסות פסיכודרמה, זו הייתה חוויה מרתקת, אבל התנסות מאוד קצרה...לפני כמה חודשים החלטתי להתחיל טיפול פסיכולוגי קלאסי...אתגר אמיתי בשבילי... ודיוונת, זה מדהים כמה אפשר ללמוד מהגוף על הנפש, החיבור הוא כ"כ חזק ובתור מ טפל בעצמי, מדהים לפעמים לראות מה אני לומד מהמטופלים שלי, ואייך הרבה דברים באים לידי ביטוי בגוף. בכלל אני חושב שאנשי טיפול באשר הם, פחות משנה מה השיטה ( זה כבר לפעמים עניין תרבותי למה אני מתחבר או לא), מביאים הרבה אנרגיות אנושיות לטיפול, בדיבור, במגע, באנרגיה ובכל דרך שהיא...אפילו לעיסוי יש אנשים שבאים לפעמים ונהנים יותר מתשומת לב...בשבילם זה הטיפול.

אופפפפפפ

זה מה שקורה שכותבים מהר וללא הגהה התחילה=התחלתי למק\סקנות =ולמסקנות

tipeshet

New member
אז גם אני :)

האם עברתם לאחרונה איזשהו טיפול? אני בטיפול, פסיכולוגי למה הגעתם אליו? דיכאון כנראה.. איך הוא משפיע עליכם? אנשים מסביב אומרים שהוא עוזר, שאני שמחה יותר.. האם יכול לענין אתכם שנארח כאן אנשים שהם מטפלים<לא פסיכולוגים> כדי לשמוע על דרכים אחרות? בטח, זה יכול להיות מעניין מאד

tipeshet

New member
אז גם אני :)

האם עברתם לאחרונה איזשהו טיפול? אני בטיפול, פסיכולוגי למה הגעתם אליו? דיכאון כנראה.. איך הוא משפיע עליכם? אנשים מסביב אומרים שהוא עוזר, שאני שמחה יותר.. האם יכול לענין אתכם שנארח כאן אנשים שהם מטפלים<לא פסיכולוגים> כדי לשמוע על דרכים אחרות? בטח, זה יכול להיות מעניין מאד

למעלה