הטרנד המנומר...
כשזה תופס, זה תופס חזק... 4 תמונות מהיומיים-שלושה האחרונים. חייבת להודות שאני דווקא מאוד אוהבת נגיעות של מנומר (במקום ובזמן הנכון... שלא לומר במינון הנכון) והביצועים המצורפים לא "עומדים בתקנות" מבחינתי...
מימין: אשתו של מאט דיימון שיחקה אותה שלובשת צמוד וסקסי במהלך ההריון, אבל השמלה פשוט לא משהו... החלק הבהיר מתחת לבטן גורם לירכיים שלה להיראות גדולות מידי (הממ... אני אצרף תמונה נוספת להבהיר למה אני מתכוונת) ניקי הילטון אמנם לא יכולה להיראות פרחה (בואו נודה ששמלה כזו היא בעלת פוטנציאל...) אבל היא גם לא נראית סקסית במיוחד ונראה לי שזה היה הכיוון שלה... ליסה רינה (שלאחרונה הוציאה שתל משפתייה העליונות ומקבלת חשיפה לא מעטה) במראה נחמד. לא יותר, אולי אפילו פחות שלא ממש מחמיא לה (הצבעוניות הזו פחות טובה לה). ואחרונה חביבה ג'סיקה סימפסון; הכי אני אוהבת נעליים מנומרות!! אבל אלו פשוט לא מוצאות חן בעיני... אז מה דעתכן על הטרנד? תאמצו? איך?
כשזה תופס, זה תופס חזק... 4 תמונות מהיומיים-שלושה האחרונים. חייבת להודות שאני דווקא מאוד אוהבת נגיעות של מנומר (במקום ובזמן הנכון... שלא לומר במינון הנכון) והביצועים המצורפים לא "עומדים בתקנות" מבחינתי...