הטרנד המנומר...

שאפולי

New member
מתה על זה מתה על זה מתה על זה!

עוד כשהייתי קטנה זה היה נראה לי כזה נועז ונשי.. עד היום כשאני רוצה להוסיף שיק זריז אני מוסיפה פריט מנומר. בתמונות שהעלת אגב, לא אהבתי כלום זה נע ממזעזע עד נסבל- לא יותר. כיום יש לי צעיף ומטפת מנומרים, נעל מנומרת, משקפי חנונים מנומרים חולצה מנומרת אהמ והאיפור שלי בד"כ "מנומר"
(לכי תסבירי)
ומשקפיים הנעל המנומרת מציצה, והמשקף מנומר למרות שלא כ"כ רואים, זה הכי טוב שיש לי בשלוף

ממש אהבתי את המשקפיים והבלייזר! ../images/Emo13.gif

ממשקפופרית אחת לשנייה- הן הורסות

שאפולי

New member
תודה חחח:)

גילוי נאות: אני לא משקפופרית, אלו משקפיים ללא מספר
הבלייזר מZARA פעם הוא היה שחור, היום אחרי שנתיים חרישות הוא צריך פח זבל :( ולא מצאתי אחד ראוי להחליף.... את הנעלים לא אהבת?

לגבי הנעליים

זה מסוג הדברים שנכנסים לקטגוריה של "יפה על אחרות, לא עליי". כלומר- ממש אהבתי את זה עלייך, אבל עליי- זה ייראה כאילו איבדתי את דרכי לחג פורים
בכל מקרה- המשקפיים מוסיפות המון, אמיתיות או לא..
ולגבי הבלייזר- אני בטוחה שיבואו עוד הרבה. אני אישית קניתי את שלי במנגו.

Fun Fair

New member
מתה על מנומר! אבל בקטנות ../images/Emo13.gif

מנומר זה בדיוק הפרינט שקל מאוד להפוך אותו מסיטייליש לצ'יפ-צ'יפ-צ'יפ... פריט אחת מנומר וכל השאר סולידי

Black Star

New member
לא מתחברת בכלל

כנראה שלא יעזור, לא משנה כמה זה יהפוך לטרנדי, אני אמשיך לשנוא את זה לגמרי. הדבר היחיד שמתקרב למנומר שיש לי - הייתי בלונדון לפני כחודש ומצאתי ג'קט/מעיל סופר מדליק (מבחינת גזרה הוא מעיל אבל הוא דק יותר), שחור עם כפתורים אדומים גדולים וגזרה מדהימה ומיוחדת (אולי אני אצלם אותו מתישהו ואעלה לכאן), והבטנה שלו היא סוג של מנומרת. אבל ז-ה-ו!

MikeY fReAk

New member
אני איתך..

לפני כמה חודשים נתקלתי בתיק שלא יכולתי לא לקנות, חיצונית הוא כל כך יפה - אבל מבפנים הוא מנומר:S. תוכדי התשלום ניסיתי לנחם את עצמי, טוב, אפשר להחליף בטנה.. כמובן שלא השתגעתי עד כדי כך והבטנה נותרה מנומרת כביום תפירתה, אבל בואי נאמר שכשאני פותחת את התיק כדי להוציא משהו, אני משתדלת שאף אחד לא יראה את החלק הפנימי של התיק...:|

insubordinate

New member
אין סיכוי

אני לא אוהבת הדפסים חייתים על בגדים. זה כולל את הזברות, הדלמטיים והנחשים. זה סביר על תיקים וצעיפים ואולי נעליים. לי אין וכנראה גם לא יהיו. כל הדוגמאות בתמונות מכוערות מאוד בעיני, והנעליים של ג'סיקה מזכירות לי נעלי בית של פעם, נדמה לי שקראו להן נעלי קיפי.

Bacio

New member
לא סובלת

יש לי עוד טראומה מהמורה שלי לצרפתית בתיכון שהייתה מסתובבת עם נמר מכף רגל ועד ראש... מצד שני, ככל הנראה נפתרתי מקצת טראומה כדי לקנות לעצמי גופייה מנומרת בבורדו-שחור-לבן במנגו לפני כמה שנים (הולכת מעולה עם מכנסיים בהירים).

לי וולף

New member
מעניין לעניין באותו עניין...

כמובן שזה יועלה מחר בשרשור מכירות הסופ"ש, אבל קיבלתי את ההזמנה הזו ולפתע תפסו את עיני "האותיות הקטנות" למטה.... משעשע

שאפולי

New member
OMG חחחחחחחחחח

אני עכשיו עם חולצה מנומרת (אולי קצת בין נמר לגירפה) אולי אקפוץ לשם? :p

דלעת

New member
במינון נכון זה טוב

חולצה, חצאית (יש אחת של רנואר שאני זוממת עליה), צעיף או נעליים. לגמרי מדליק. שמלה זה קצת יותר מדי בשבילי...

למעלה