הטרנד של עוד 50 שנה

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
הטרנד של עוד 50 שנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חברת אופנה גרמנית שחושבת בשיא הרצינות למכור את בגדיה דרך האינטרנט. באמת, ישנה תצוגה, הזמנה עפ"י מידות ועפ"י מטבע מקומי או מטבע יורו. רק בעיה אחת תעמוד בפניהם: הבגדים ש ק ו פ י ם !! נתקלתי באתר הזה במהלך חיפושיי אחר אתרי אופנה... כנסו ל http://www.durbano.de/couture מצורף.. נו, מה אתם אומרים?

una chiqita

New member
חחחחח זה לא שקוף!!

זה ציור של גוף על הבגד.. ראיתי את זה כבר איפשהו.. אבל אהבתי.. חחחח

i l0ve u

New member
זה לא?!

מזל כי יש לי בחילה.............. איכסה איזה גועל כל השערות והגוף השחור עם התחת הלבןןןן

i l0ve u

New member
וואלה זה לא שקוף זה ציור.......

עכשיו שמתי לב חחח כי כזה אם מישו שם חולצה ומכנס וזה לא בדיוק 1 מתחת לשני אז כזה חצי מהכותה בימין והחצי השני בשמאל חח

מאיה1983

New member
קראתי שביפן

הכי אופנתי עכשיו אלה חצאיות שנראות כאילו הן שקופות, ומאחורה כאילו רואים לך את התחתונים. יש במלא גירסאות, פעם חוטיני, פעם תחתון סבתא שתקוע בתחת . וזה ממש נראה אמיתי!!! מחכה שזה יגיע לארץ, יהיה שיא הבידור. לא יהיה אפשר להבדיל אם בחורה הולכת עם חצאית שקופה או שזה הדפס....

שיארו

New member
יש רק בעיה אחת...

זאת אגדה אורבנית, ואין כאלו חצאיות... באמת...

מאיה1983

New member
למה 50 שנה? בחורף הבא אצלנו...

ותקראו את ההודעה הבאה שלי שמסבירה הכלללללללללללללל. אנשים התשעממו התחילו לעצב בגדים של "ללכת עם להרגיש בלי".... חחח

מאיה1983

New member
דווקא החצאיות שראיתי מה זה מגניבות

לא כמו בתמונה שאור הדביק שהם נראים כאילו יצאו מהשואה עם כל העצמות בחוץ... והחצאיות שראיתי זה רק מאחורה ככה כאילו החצאית צבעונית. לא בצבע גוף.

keren201

New member
א...הראו אתזה ב...

גיא פינס.... זה נחמד... אבל הערום מפחיד...

keren201

New member
לא...אבל קבלי תאור

זאת חצאית שעליה מצוירים רגליים של בחורה, אבל היא לא ערומה..... היא עם תחתון.....נורא נחמד.....

SsssTaaaR

New member
זה כבר נשמע יותר טוף...

לא כמו בתמונה למעלה... עם כל השיערות

מאיה1983

New member
קרן,

בואי נתערב שבשנה הקרובה תהיה לך לפחות חצאית אחת כזאת.....סבבה?

flowers girl

New member
בקשר אלי-

תלוי איזו חצאית. עם השערות בפיפי, או עם החוטיני בתחת. במקרה שלי אף אחת מהן, לא תודה. אבל אם הייתי חייבת אחת מהן כמובן שהחוטיני בתחת
תחשבו על זה, ללכת ברחוב עם השערות ואנשים חושבים שזה אמיתי

למעלה