הטרנד של עוד 50 שנה

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

fireblue1

New member
דווקה הלבוש הזה מגניב...

שאני חושב על זה יהיה גדול לראות את הבנות לבושות ככה...

כרגע העדת על בגרותך..

אני לא מאמינה שאחת שאומרת "שערות בפיפי" מוכנה מנטלית ללבוש חצאית.. עם "שערות בפיפי"

flowers girl

New member
הה../images/Emo35.gif

שיהיה. מה את רוצה שאני אגיד
שיערות בכוס
אני מדברת יותר ילדותי, כדי לא לדבר גס
כדאי לך ללמוד גם.

S w e e t Baby1

New member
מכוער בטירוף!

אני רוצה לראות שמישהי הוכת עם כזה דבר.... אולי לפורים אבללללללללל זה ממש נראההה דוחה! ואני מרחמת על הכושיות הן לא יכולות ללבוש כזה דבר...מסכנות:)

מאיה1983

New member
בטח יש גם בגדים כאלה לשחורות

והבגדים האלה באים בכל מיני גירסאות, לא רק כמו בתמונה. החצאיות שאני ראיתי ממש חמודות ואין את החלק מקדימה שרואים את ה"שיערות בפיפי" כמו שמישהי פה אמרה... חח

keren201

New member
מאיה....

תראי את הערום לא יהיה לי!!! אבל עם התחתון,אולי...:) נראה לי נחמד....

מאיה1983

New member
כן זה באמת מזעזע...

אבל חשבתי לעצמי, שנגיד את הולכת עם חצאית כזאת, יחסית צנועה (של התחתון, לא בעירום המזעזע) באוטובוס וזקנים יושבים שם ורואים את זה, איך הם מזדעזעים! בטח אומרים "הנוער של היום איך הוא הולך! אין לו גבולות..."
לא יודעת למה חשבתי על זה..

keren201

New member
חחח....זה הכי מצחק...

ואת מכירה את המבוגרות שמתלבשות צעיר...? תארי לך אם מישהי מבוגרת תלבש אתזה... חחח...מצחיק :)

מאיה1983

New member
כן ועכשיו

המבוגרות האלה לובשות את האופנה הצבאית שזה הכיייייייייייייי מצחיק בעולם.... ראיתי כבר כמה... זה כל כך מגוחך

flowers girl

New member
שיו תרגיעו../images/Emo70.gif

מה כל כך רע בזה
אז אמרתי "שיערות בפיפי". זה לא מעיד שאני בת 3, או אפילו 4. שיו. תרגיעו את עצמכם.

flowers girl

New member
אני לא חושבת שיש כאלה לגברים.

בלי להעליב פה את הגברים/נערים או וואטאבר, הרי הנשים הן ה"מין היפה", אז המציאו לבוש שרואים בו את כל היופי. כמובן שלא תמיד נשים יפות. חיחי.

fireblue1

New member
המין היפה?

זה לא תמיד נכון את יודעת... אני מדגמן ואני רואה בתיכון שלי הרבה בנות שאני פשוט יותר יפה מהן{והחברים שלי אומרים לי את זה!!!}

flowers girl

New member
לא ראיתי אותך.. אבל..

אמרתי כבר שזה לא תמיד נכון
יש הרבה בנות לא יפות ולעומת זאת הרבה בנות יפות. היית רוצה להסתובב ברחוב ולראות בנים ערומים
או לחילופין- "ערומים"?

fireblue1

New member
אם את רוצה לראות אותי תגידי...

כי יש לי תמונה...{ואין לי בעיה לשים אותה בפורום...} לא אמרתי שאני רוצה... פשוט אמרתי שאני לא "אוהב" את המשפט שבנות הם המין היפה...{אני חושב שזה ברור שזה לא נכון...} חוץ מיזה מה היה רע אם הם היו ערומות{וזה בציניות...}

i l0ve u

New member
כן שים תמונההה

אמממ זה קצת מפלה באמת להגיד שבנות הן המין היפה.. אבל בחפיף הרי לא חסרות הפליות לבנות.... קיצר.. ביננו הבנות הן {עלק} יות מטופחות יעני הן מראות את זה... בן שמבין בדברים כמו שבנות מבינות ייחשב בינו להומו... אז בנים הולכים על המראה ה"לא שם" וה"לא משקיע" אבל הם משקיעים יותר חח אין לי איך להסביר אבל בנות מראות את זה שהן מיופיפות יעני מגונדרות והבנים שרוצים לשמור על התדמית הטובה שלהם ולא לצאת הומו משקיעים בעצמם מתלבשי יפה ונראים אחלה אבל זה לא דבר שהם מדברים עליו... בנות יכולות לשבת ולדבר שעות ל בגדים וגם נוצרה לרובן תדמית ה"פאקצה" ובנים ? גם אתם מדברים שעות על בגדים? אני יודעת בטוחה שזה חשוב לכם יותר ממה שתם מראים או מדברים על זה אבל לא נראה לי שאתם כאלה אובססיבים לזה כמונו {מדברת בשם חלק מהבנות לא כולן}

flowers girl

New member
חח.. בקשר לפקאצה../images/Emo26.gif

לפני כמה שבועות עשיתי מבחן אישי במעריב לנוער ויצא שאני פקאצה בטירוף

fireblue1

New member
...

אני לפחות מדבר עם חברים שלי על בגדים תסרוקות וכל מיני דברים כאלה... וככה אנחנו מנסים להגיד "אני יותר רמה ממך". דווקא החברים שלי הם סוגים של ערסים כאלה{חלקם} אני לא אומר שאנחנו מדברים הרבה על זה אבל עדיין מדבריפ פה ושם... אהה כן אני שם תמונה... בנות תגידו לי איך אני נראה לדעתכן... אהה ותגידו בהצלחה...{בעוד חצי שנה דוגמן...}

למעלה