והבגדים האלה באים בכל מיני גירסאות, לא רק כמו בתמונה. החצאיות שאני ראיתי ממש חמודות ואין את החלק מקדימה שרואים את ה"שיערות בפיפי" כמו שמישהי פה אמרה... חח
אבל חשבתי לעצמי, שנגיד את הולכת עם חצאית כזאת, יחסית צנועה (של התחתון, לא בעירום המזעזע) באוטובוס וזקנים יושבים שם ורואים את זה, איך הם מזדעזעים! בטח אומרים "הנוער של היום איך הוא הולך! אין לו גבולות..."
כי יש לי תמונה...{ואין לי בעיה לשים אותה בפורום...} לא אמרתי שאני רוצה... פשוט אמרתי שאני לא "אוהב" את המשפט שבנות הם המין היפה...{אני חושב שזה ברור שזה לא נכון...} חוץ מיזה מה היה רע אם הם היו ערומות{וזה בציניות...}
אמממ זה קצת מפלה באמת להגיד שבנות הן המין היפה.. אבל בחפיף הרי לא חסרות הפליות לבנות.... קיצר.. ביננו הבנות הן {עלק} יות מטופחות יעני הן מראות את זה... בן שמבין בדברים כמו שבנות מבינות ייחשב בינו להומו... אז בנים הולכים על המראה ה"לא שם" וה"לא משקיע" אבל הם משקיעים יותר חח אין לי איך להסביר אבל בנות מראות את זה שהן מיופיפות יעני מגונדרות והבנים שרוצים לשמור על התדמית הטובה שלהם ולא לצאת הומו משקיעים בעצמם מתלבשי יפה ונראים אחלה אבל זה לא דבר שהם מדברים עליו... בנות יכולות לשבת ולדבר שעות ל בגדים וגם נוצרה לרובן תדמית ה"פאקצה" ובנים ? גם אתם מדברים שעות על בגדים? אני יודעת בטוחה שזה חשוב לכם יותר ממה שתם מראים או מדברים על זה אבל לא נראה לי שאתם כאלה אובססיבים לזה כמונו {מדברת בשם חלק מהבנות לא כולן}
אני לפחות מדבר עם חברים שלי על בגדים תסרוקות וכל מיני דברים כאלה... וככה אנחנו מנסים להגיד "אני יותר רמה ממך". דווקא החברים שלי הם סוגים של ערסים כאלה{חלקם} אני לא אומר שאנחנו מדברים הרבה על זה אבל עדיין מדבריפ פה ושם... אהה כן אני שם תמונה... בנות תגידו לי איך אני נראה לדעתכן... אהה ותגידו בהצלחה...{בעוד חצי שנה דוגמן...}