הטרנד של עוד 50 שנה

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

fireblue1

New member
...

אני לפחות מדבר עם חברים שלי על בגדים תסרוקות וכל מיני דברים כאלה... וככה אנחנו מנסים להגיד "אני יותר רמה ממך". דווקא החברים שלי הם סוגים של ערסים כאלה{חלקם} אני לא אומר שאנחנו מדברים הרבה על זה אבל עדיין מדבריפ פה ושם... אהה כן אני שם תמונה... בנות תגידו לי איך אני נראה לדעתכן... אהה ותגידו בהצלחה...{בעוד חצי שנה דוגמן...}

fireblue1

New member
תודה...!!

האישה שראתה אותי לקחה אותי לסטודיו שלה ואמרה לי ללכת למכון כושר חצי שנה ולחזור אליה... היא אמרה שהיא צופה לי קריירת דוגמנות טובה... אני עדיין לא מאמין שזה קרה לי!!!

fireblue1

New member
אתם אומרים חתיך...

אבל אתם לא אומרים בהצלחה...{בקרוב דוגמן...}

fireblue1

New member
דרך אגב...

מי שר את השיר הזה שמופפיעה אצלך בחתימה?{עכשיו זה עכשיו היום זה היום...}

cutey

New member
הרבה...../images/Emo141.gif

שיהיה לך ה-ר-ב-ה בהצלחה!וד"א..איך גילו אותך?

fireblue1

New member
אז ככה...

נסעתי עם חברים שלי לקניון עזריאלי בחופש פסח...{כדי לתפוס בנות בעיקר וכדי לראות בגדים...} אז הלכנו לאיפה שיש את כל המשחקים שמכניסים אסימונים... וישר הלכתי למכונה שזורקים בא לסל{אההה כדורסל זה תחביב...} וקלעתי די טוב ושמתי לב שילדה אחת הסתכלה וראתה איך שאני משחק{היא הייתה יפה וכבר זיהתי שהיא דוגמנית...} אחרי זה הלכתי לשחק הוקי שלוחן כי חברים שלי חשבו שהם קורעים אותי בזה אז קרעתי את שלושתם{כמעט הורדתי לילדה אחת עין...} ואז באו עוד ילדים כאלה שרצו נגדי משחק... הילדה הזאת באה אליי ומתחילה ללטף אותי{והיה לי חם גם ככה מהמשחק והיא עוד באה אליי אז התחלתי ממש להזיע...}ואז ניצחתי והיא אמרה לי שהיא רוצה להראות לי משהו... היא לקחה אותי לאישה אחת{היו שם עוד בנים ובנות די יפים...}ואמרה שהיא תקרא לנו אחד אחד{לבנים} אז בסוף היא קראה לי ואמרה לי שיש לי סיכויי טוב להיות דוגמן ואמרה שאני יילך למכון כושר חצי שנה ואז אני יילך לסטודיו שלה... שיצאתי הילדה אמרה לי שיש לי סיכויי להיות דוגמן ואמרה לךי שהיא בחרה בי בגלל שאני מיוחד ושאני פשוט עם ביטחון עצמי גבוה... היא גם אמרה שהיא מקווה שאני יפגש איתה בתור דוגמן בעוד חצי שנה... יווו אני לא מאמין שזה קרה לי!!!!

cutey

New member
פשששששששש...../images/Emo12.gif

יפה יפה...ממש צירוף מקרים,איך שזה קורה..בכל מקרה,שיהיה לך הצלחה רבה רבה,לדעתי יש לך סיכויים טובים.

מאיה1983

New member
חחחחחחח גדול! עלית פה על משהו...

מעניין אם יצא משהו כזה למרות שאני לא מאמינה... אולי רק עם החלק האחורי של המכנס והחזית של החלק העליון של הגוף.... מצפה למה שהאופנה תפתיע אותנו בעתיד....

סמוראית

New member
מעניין מתי זה יגיע לישראל?

זה נראה סוף הדרך! אני יהיה הראשונה שתקנה!

O Boy

New member
וואלה??

לישראל אני חושב שזה יגיע עוד מללללא זמן, כאן לא מקבלים דבר כזה באהבה... בכלל, עירום כאן זה דבר כזה אסור, ועל כל פיסת דיבור על סקס - עושים רעש!!

חחחחח וואי וואי.. תתארו לכם מה יהיה

פה כשזה גיע לארץ.....
ועוד מה שהדוסים יגידו..........................

מאיה1983

New member
זה יגיע, וזה יגיע מהר!

זה לא כזההה עירום. זה חמוד כזה. אני מחפשת לכם את התמונות של הבגדים היותר "עדינים" כי מה שיש פה זה ממש מוגזם וברור שאף אחד לא ילבש את זה ככה כל החליפה... או אפילו פריט אחד מהחליפה כי זה מזעזע
בעעעעע... אבל אני בטוחה שהפורום הזה בעוד חצי שנה ידבר על החצאיות האלה אם זה אין או אאוט... כי זה בטוח יגיע.. ויותר מהר ממה שאתם חושבים. ובקשר לדוסים ולצנזורה וכ'ו: מגבילים תוכניות, פירסומות- לא מגבילים בגדים.. זה בטוח לא יקרה..

לא יגבילו אבל יהיו הרבה מריבות

בקשר לאותה קולקציה שתצא ותכלול את הבגדים האילו (אם היא בכלל תצא
) וקבלו משהו יפה
הייתי רוצה לקנות כזה.. אם אתם יודעים איפה אפשר להשיג כזה
תגידו לי
זה מזה מאגניב

יש כאלה בחנות בעזריאלי..

זו חנות די חדשה בקומה הראשונה (אם אני לא טועה במקביל לסופר-פארם) החנות די יקרה, אבל יש דברים מאוד יפים.. וגם חולצות כאלה

למעלה